2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ni dimek bitanem umarım Rabbim hem sağlıklı ve hayırlısını hemde hepimizin gönlünden geçeni verir şahsen ben erkek bebek istiyorum hem halasına benzemesin diye :1: hemde erkekler anneye daha düşkün oluyor diye e azıcık bencillik var serde napimm ama

amiiiiinnnn canımmmm :D ayın 20sine çoooook var ya :(

Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

bu siteden alıntı:4:

dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......

tatlım doğum yılım 1983 onu baz alıp da 1987-1991-1995-1999-2003-2007-2011 diye mi yapıyoruz öyleyse bunda da erkek çıkıyo yanıtını bekliyorum canım iyi akşamalr ben çıkıyorum işten ancak evde bakıcam by

tatlım doğum yılım 1983 onu baz alıp da 1987-1991-1995-1999-2003-2007-2011 diye mi yapıyoruz öyleyse bunda da erkek çıkıyo yanıtını bekliyorum canım iyi akşamalr ben çıkıyorum işten ancak evde bakıcam by

canım doğruda 4 er yıl hesaplamışsın kadında 3 erkekte 4 yıl yanii...83,86,89.....2010 da yenilenmiş seninki eşinede 4 yıl arayla sayıcaksın hesaba göre:40:
hem erkek olduğunu anlamak için eşininiin doğum yılından sayıp en son kaç yılında yenilemiş hücrelerini onu hesaplaman lazım

Son düzenleme:
:53::53:eğitim değil görgü meseli canım oo.... Bi de nereli eşin bilmiyorum ama yetiştiği yaşadıkları yerle de ilgili sanırım.. Benim anneannem meme kanseriydi atlattı çokk şükür.. Kadın kemoterapiden çıkıyordu eve misafir yağıyordu.. Akrabalar düşkündür birbirine.. Misafir geliyor falan diye yengem gelmiş anneannemin evine temizlik yapacak.. öyle ağır temizlik de değil yane.. Bi de demiş kek börek bişeyler yapayım misafire ikram ederiz.. Anneannem kıyametleri koparmış sen beni rezil mi edicen diye.. Neden? çünkü bizim adetimize göre kaynananın geline iş yaptırması ayıplanır.. Oğluna hanım değil kendine hizmetçi almış der konu komşu.. O nedenle de kanserli de olsan gelin süzüle süzüle oturur biz de.. Ben tabi gittim elin memleketindenn tam zıttı seninki gibi bi kayınvalide buldum.. Ne yapayım kendini sevmesem de oğluna aşığım:69: Katlanıyorum..bi erkek kardeşim var bu arada duyrulur:27:varsa hanım hanımcık bi kız:46:

misafirim vardı anca cevap verebildim canım ben ilk defa duydum geline iş yaptırmak ayıplanır diyorsun helal olsun valla kız kardesim falan olsa yemin sana tanıştıralım derdim valla tanışırdıkta güzel olurdu:)

çözdüm şimdi eşim 79 lu 2011 de yenilenmiş ben 85liyim 2009da :( erkek oluyo bunda

Son düzenleme:
çözdüm şimdi eşim 79 lu 2011 de yenilenmiş ben 85liyim 2009da :( erkek oluyo bunda

bakalım canım erkek olursa doğruymuş deriz benim oğlumda ikimizinde yenilenmesi 2005 e geliyor ama eşim aralıkta yani en son ayda yenilenmiş bulunduğu için erkek oluyor haliyle doğru bunda da seneye göre kız ama ben d.günümden önce hamile kaldım ondan biras karışık bakalım nolucak:4:

misafirim vardı anca cevap verebildim canım ben ilk defa duydum geline iş yaptırmak ayıplanır diyorsun helal olsun valla kız kardesim falan olsa yemin sana tanıştıralım derdim valla tanışırdıkta güzel olurdu:)

nerdeeee hepsi gözümüze bakıo biz otursakta her işi gelin yapsa die:63:

bakalım canım erkek olursa doğruymuş deriz benim oğlumda ikimizinde yenilenmesi 2005 e geliyor ama eşim aralıkta yani en son ayda yenilenmiş bulunduğu için erkek oluyor haliyle doğru bunda da seneye göre kız ama ben d.günümden önce hamile kaldım ondan biras karışık bakalım nolucak:4:

ben yanlış hesaplamışım sanırım amaaan kafam karıştı benim yaaaaaaa :( eşim 79 lu ben 85

hayatta anlamam ben bunu bi saattir düşünüyom bana da bi baksana canım eşim 80 ben 83lüyüm.hadi bekliom:-)

eşin 2008 de , sen 2010 da yenilenmişsin yani buna göre senin cinsiyetin ağır gelir kızın olucak anlamında canım:34:

Back
X