- 12 Ağustos 2011
- 1.047
- 376
- 198
- 38
günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorum....
bizim cumartesi günü doktor kontrolumuz vardı biliyorsunuz.. gördüm sonunda miniğimi öyle kıpır kıpır öyle güzel birşeyki allahım yaaa... birde 3 boyutlusu varmış ultrosonun bugune kadar hep siyah beyaz göstermişti bize varmışta neden açmamış anlamıyorum yani.....gıcık yaaa... ense kalınlığımız ölçüldü çok şükür normal ebatlardaymış :)
test için kan verdik haftaya sonuçlarımız temiz çıkar inşallah. aslında eşimle ayaklarımız bir ileri bir geri gitti yaptırsak mı yaptırmasak mı diye... aman dedik aklımızda kalmasın şimdi yaptıralım... 70 liracık....
en önemli haberi en sona sakladım... kızlarrr ben şehzade doğurcaaammmdoktor daha bismillah dedi ultroson zımbırttısını karnıma koydu aaa bu erkek dedi aslında bu haftalarda söylemem cinsiyet ama erkek dedi biz bile gördük yaniii
gönlüm sanki accık kızdan yanaydı sankim ama allahıma çok şükür sağlıklı sıhhatli kucağımaza almayı nasip etsin hepimizin....
Maşallah canım gözün aydın. Darısı öğrenemeyenlerin başına. Yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye de başladık . Doğuma yaklaşıyoruz amanıın