2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bi cinsoıyet tahmını yaptın forum sana aktı Allah ıyılıgını versın :))))))))))

kendi çapımızda eğleniyoruz hep beraber işte :52:

rica ederim cnm sevındım begendıgıne. cunku ben ısyerınde hep ondan gıyıyorum ve hıc kımsede hamıle pantolonu oldugunu bıle anlamıyo cok rahat.
hamıle gıyıim magazaları cok pahalı gercekten ama lc waikii anne reyonu gercekten cok uygun fıyat.
ben bi kot aldım 45 lira... öle aman aman bi modelde değil hamiş pantull işte.... hani baya bi kot markasıda olsa...o yüzden bence öyle pek bi uygun değil....

kızzz bende istiyom bende bende.benide tahmin et bakem:)bak çok ağlak oldum son günlerde ağlarım bak salya sümük götürür sonra forumu işin yokda bide topik temizle:84::71:

balımm sanada şehzade çıkıyorr...:32:

merhabalaarr
bi kaç gün önce toksoplazma ile ilgili yorum yazmıştım arkadaşlar,
toksoplazma testim IgG ve IgM pozitif çıkmıştı
avidite testi yaptırdım bugün sonucumu aldım çok şükür hastalığı hamilelik öncesinde geçirmişim
şu an tehlike yokmuş, allah kimseye böyel sıkıntılar yaşatmasın
herkese sağlıklı bebişler diliyorum:)))

kızlarrrr sonunda evdeyimmm ve topicte kimsecikler yokkk:64:
olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii:nazar:3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi:66::46::32:
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim:61:
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:

maşşallaahh tatlım...:nazar::nazar:

allah gönlüne göre vermiş....

bende test sonuçlarımı haftasonu alıcam... inşallah güzel haberlerini alacağız...

olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii:nazar:3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi:66::46::32:
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim:61:
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:

Gözün aydın canım herşeyin normal olmasına sevindim:9::9: bir prenses daha geliyor desene :16::16: Benim de minik prensesim olcak Allah nasip ederse

kızzzz hadi gözün aydın:21::21::21:maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:sıra bizde bakalım bizim ne olacak.sendeki değişiklikleri farklılıkları yediklerinikilo alıp almadığını aldıysan nerden aldın bi sölede bende bakayım.gerçi bu nisan anneleri hep kız doğuracak.şuana kadar erkek duymadım topicte.hayırlı ve sağlıklı inşallah:16::16::16::16:

Gözün aydın canım herşeyin normal olmasına sevindim:9::9: bir prenses daha geliyor desene :16::16: Benim de minik prensesim olcak Allah nasip ederse

senindemi kız:46::46::46::46:sanada sorayım.kilo aldınmı aldıysan basenlerdenmi göbektenmi.neler yiyon.canın ne istiyo.ende cinsiyetini çooook merak ediyom.gerçi herkes kız diyoda:1::1::1::1:sağlıklı olsun en başata tabiki.:52::52::52::52:

kızlar bir sorum olacak nette bulamadım uzman doktormu iyiidr op doktormu

senindemi kız:46::46::46::46:sanada sorayım.kilo aldınmı aldıysan basenlerdenmi göbektenmi.neler yiyon.canın ne istiyo.ende cinsiyetini çooook merak ediyom.gerçi herkes kız diyoda:1::1::1::1:sağlıklı olsun en başata tabiki.:52::52::52::52:

Ya benim midem pek bulanmadı hiç çıkırmadım öğürmedim bile şükür onun için iştahım açıldı bayağı malesef kilo aldım:43::43::43: Ama basenden almadım yani sanmıyorum fark etmedim ben. Göbişim çıktı biraz da kilo vardı hemen çıkıverdi :49::49::49: Birde ekşi çok yiyorum çoğumuz ekşiye düştük sankimm

Son düzenleme:
bnm gittigim astaneye bir doktor daha gelmişte oda op müş bnm gittigim uzmandı pekde memnun degilim pek huysuz bn köyde ögretmenm ile gidiyorum hast için 1 saatlik yol milil eigtimde işim vardı oraya gitmişken hasdt gideyim dedim bildigin azarladı beni geleli 15 gün oldu etik degil bn ayda bir yapıyorum kont demişti :( bebegimn resmini bile uunuttum bide özel hast bu yani bi dahada donüp almadım bi azar daha yemeyim die sogudum ama uzman daha üstünse yine onda kalayım diyorum bide bnm daha önceden apandst ve ds gebelik ame var mecbur sezeryan olacak

merhabalaarr
bi kaç gün önce toksoplazma ile ilgili yorum yazmıştım arkadaşlar,
toksoplazma testim IgG ve IgM pozitif çıkmıştı
avidite testi yaptırdım bugün sonucumu aldım çok şükür hastalığı hamilelik öncesinde geçirmişim
şu an tehlike yokmuş, allah kimseye böyel sıkıntılar yaşatmasın
herkese sağlıklı bebişler diliyorum:)))

geçmiş olsun canım daha önce okumuş üzülmüştüm senin adına ama neyseki suanda sorun yokmuşş..senden sonra kafama takıldı baktım kan tahlillerime doktor hersey temiz demesine ragmen ama sanada sormak istiyorum. benim toxoplazma ıgm 0,14(negatif)-toxoplazma ıgG 21 (pozitif)çıkmış doktor sana nasıl bir yorum yaptı sen arastırmıssındır

geçmiş olsun canım daha önce okumuş üzülmüştüm senin adına ama neyseki suanda sorun yokmuşş..senden sonra kafama takıldı baktım kan tahlillerime doktor hersey temiz demesine ragmen ama sanada sormak istiyorum. benim toxoplazma ıgm 0,14(negatif)-toxoplazma ıgG 21 (pozitif)çıkmış doktor sana nasıl bir yorum yaptı sen arastırmıssındır
Gözün aydın canım benim .Allah hiç bir anneyi evladıyla ilgili endişeye koymasın...Dilerim yaşadığın bu son paniğin olur

ilk günaydın benden olsun bayanlarr

bugün güzellikler siiznle olsun
bulantılar bel ağrıları olmasın

Günaydın :)

Bize ne diyorsun teyzesi :)
Yakışılı bir prens mi yoksa pammuk bir prenses mi?
:1::1:

Bismillahh yani canım bir nefes alsın kızcağız daha çook bakar bugün:1::1: Elin değmişken banada baksan sbilyana :34::34:

Son düzenleme:
Günaydın :)

Bize ne diyorsun teyzesi :)
Yakışılı bir prens mi yoksa pammuk bir prenses mi?
:1::1:

Bismillahh yani canım bir nefes alsın kızcağız daha çook bakar bugün:1::1: Elin değmişken banada baksan sbilyana :34::34:

alemsiniz yaaa... bakayım bakalımmm falınızaaa :=)

missaltın canım sende listede ekli değilsin elchine mesaj at gelince eklesin seni.. sonra bi daha bakalım falına:34:

htcydmr canım sende şehzade doğuranlardan çıkıyorsun..

alemsiniz yaaa... bakayım bakalımmm falınızaaa :=)

missaltın canım sende listede ekli değilsin elchine mesaj at gelince eklesin seni.. sonra bi daha bakalım falına:34:

htcydmr canım sende şehzade doğuranlardan çıkıyorsun..

Teşekkürler canım ellerin dert görmesin :9::9: Ya kıza da yapsan birşeyler önemli olan listede olmayanları bilmek :9::9:

günaydınlarrr

sbilyana bacım dünden beri yoğunsun diye ses etmedim banada bi bakıversen :27:

Back
X