• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
fenaaaaaaa....az daha geçsin bi daha koyalım bebem göbiklerimizi...hatta ben ay sonunda cicikler alcam kendime onlarla çekip koyarım...hem 4. ayda bitio olur o zmn:)

heheyttt ne güzelll yaa:1::1:
benim aynı koyduğum resimle pek bi fark yok hala ama akşamları yemekten sonra çok şişiyorum sbah kalkıyorum nerde akşamki göbüş diyorum çok ilginç bi büyüyo bi küçülüyoo :1: bayrama kadar şişsin herkese suprayzzz yapcam çünküm :))
evet sen ay sonunda almaya başla artık yavaştan petuşumm..

bende çıkıyorum kızlar sonuçları göstermeye gidiyorum. dualarınızı esirgemeyin.öptüm hepinizi hoççakalın

delüüüü... ben birazdan çıkarım sonuçları almaya.. ama yarın haber verebilirim ancak.. öpüyorum şimdilik..
güzel haberlerini beklioz datlumm..bai bai:54:
heheyttt ne güzelll yaa:1::1:
benim aynı koyduğum resimle pek bi fark yok hala ama akşamları yemekten sonra çok şişiyorum sbah kalkıyorum nerde akşamki göbüş diyorum çok ilginç bi büyüyo bi küçülüyoo :1: bayrama kadar şişsin herkese suprayzzz yapcam çünküm :))
evet sen ay sonunda almaya başla artık yavaştan petuşumm..

evet bayrama kadar şişsinler azcıkda memlekete gidince havamıs olsun...bayramda didin herkes "aman sen yüklüsün kaldırm, yapma" die...bi elbisem var onda rahat edyom haftada 2 gün onu giyyom, 2 de beli bol pantolonum vardı sırayla onları giyyom, yetio şimdilik ama ay sonuna yetmez yani dimi, sonuçta 4. ay bitio ay sonunda...5 aylıkken giymicen hamiş kıyafeti ne zmn gycen yane:53:

kızlar uyumayın canlanın canlandırın topiğiii

kimse spora başlamadımıı bu arada

ben spor yapmıorum ama her gün 40 dk tempolu yürüyüş yapıorum işe gidip gelirken...hafta sonlarıda dışarı çıkmazsam mıutlaka çıkıp yürüş yapıorum...toktorum mutlaka yürücen her gün dii

sonuçları alacak arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ben baya uzak kaldım döktürmüşsünüz yine maşallah :nazar::nazar::nazar:

kızlar uyumayın canlanın canlandırın topiğiii

kimse spora başlamadımıı bu arada

ben oğlumda son aylar hep yüzmüştüm..hatta birgün öncesi yüzerken ertesi gün doğurduğumu duyunca herkes şaşırmıştı...erken doğdu kuucum..bir de hergün yürüdüm son 3 ay...doğumum çok rahat geçti...bunda da elimden geldiğince yürüyüş yapıcam...ama daha başlamadım..

ben spor yapmıorum ama her gün 40 dk tempolu yürüyüş yapıorum işe gidip gelirken...hafta sonlarıda dışarı çıkmazsam mıutlaka çıkıp yürüş yapıorum...toktorum mutlaka yürücen her gün dii

iyimiş ben hiçbir şey yapmıyorum kendimi köt ü hissediyorum

bide bugün çok kötü bişey yaptım cips yedim :(

evet cqnım akşamları karnım bazen 6 aylık gibi oluyor ama onlarda bile 61 olmadım ben

canım ama benim evdeki tartım tefalin son çıkan yağ kas ölçen cinsten çok hassas. tam tersi dr daki bildiğin sinbonun uyduruktan tartısı. hıhhhhhh :63: hiçte almadım ben okadar kilooo

kızlar bu arada göğüsleriniz yada karnızın kaşınırsa kaşımayın çatlağa sebep oluyormuş. hemen bebek yağı sürün

şekerim benim evdeki de senin dediğin yağ kas ıvır zıvır ölçen cinsten.kullanma klavuzunda hamileler kullanmasın diyordu valla ben evde eski baskül de olmasına rağmen hassas diye yine de onda tartılıyorum ama bilgin olsun.

güzel haberlerini beklioz datlumm..bai bai:54:

evet bayrama kadar şişsinler azcıkda memlekete gidince havamıs olsun...bayramda didin herkes "aman sen yüklüsün kaldırm, yapma" die...bi elbisem var onda rahat edyom haftada 2 gün onu giyyom, 2 de beli bol pantolonum vardı sırayla onları giyyom, yetio şimdilik ama ay sonuna yetmez yani dimi, sonuçta 4. ay bitio ay sonunda...5 aylıkken giymicen hamiş kıyafeti ne zmn gycen yane:53:

ozaman ne diyoruz ...
ALIŞVERİŞ BAŞLASINNNNNN.....:62::62:

ozaman ne diyoruz ...

kızlar benimde pantolonlar sıkmaya başladı.hafta sonu bi alışveriş yapayım dedim iki mağazaya giriyorum çok acayip yoruluyorum her yerde de hamile bölümü yok.nerden alıyoruz bana da söyliin de direkt oralara gideyim.

ben oğlumda son aylar hep yüzmüştüm..hatta birgün öncesi yüzerken ertesi gün doğurduğumu duyunca herkes şaşırmıştı...erken doğdu kuucum..bir de hergün yürüdüm son 3 ay...doğumum çok rahat geçti...bunda da elimden geldiğince yürüyüş yapıcam...ama daha başlamadım..
evet benim toktorda yürüyen yüzcen bol bol dio..bende yürüyom bol bol...
iyimiş ben hiçbir şey yapmıyorum kendimi köt ü hissediyorum

bide bugün çok kötü bişey yaptım cips yedim :(
hi hooo bende yidim dün akşam..meyve yerine cips:))
ozaman ne diyoruz ...

de le leeee :64::64::64::64:

Back
X