he hee...memişden göbek görünmüo...göbişden başka yerler görünmüo..nassı olcak bakem bu işler nassı olcak..
delüüüü... ben birazdan çıkarım sonuçları almaya.. ama yarın haber verebilirim ancak.. öpüyorum şimdilik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he hee...memişden göbek görünmüo...göbişden başka yerler görünmüo..nassı olcak bakem bu işler nassı olcak..
fenaaaaaaa....az daha geçsin bi daha koyalım bebem göbiklerimizi...hatta ben ay sonunda cicikler alcam kendime onlarla çekip koyarım...hem 4. ayda bitio olur o zmn:)
delüüüü... ben birazdan çıkarım sonuçları almaya.. ama yarın haber verebilirim ancak.. öpüyorum şimdilik..
güzel haberlerini beklioz datlumm..bai baidelüüüü... ben birazdan çıkarım sonuçları almaya.. ama yarın haber verebilirim ancak.. öpüyorum şimdilik..
heheyttt ne güzelll yaa
benim aynı koyduğum resimle pek bi fark yok hala ama akşamları yemekten sonra çok şişiyorum sbah kalkıyorum nerde akşamki göbüş diyorum çok ilginç bi büyüyo bi küçülüyoobayrama kadar şişsin herkese suprayzzz yapcam çünküm :))
evet sen ay sonunda almaya başla artık yavaştan petuşumm..
bende çıkıyorum kızlar sonuçları göstermeye gidiyorum. dualarınızı esirgemeyin.öptüm hepinizi hoççakalın
kızlar uyumayın canlanın canlandırın topiğiii
kimse spora başlamadımıı bu arada
bende çıkıyorum kızlar sonuçları göstermeye gidiyorum. dualarınızı esirgemeyin.öptüm hepinizi hoççakalın
kızlar uyumayın canlanın canlandırın topiğiii
kimse spora başlamadımıı bu arada
bizim memişler göbekle birbirine yapışmasa bari![]()
ben spor yapmıorum ama her gün 40 dk tempolu yürüyüş yapıorum işe gidip gelirken...hafta sonlarıda dışarı çıkmazsam mıutlaka çıkıp yürüş yapıorum...toktorum mutlaka yürücen her gün dii
iyimiş ben hiçbir şey yapmıyorum kendimi köt ü hissediyorum
bide bugün çok kötü bişey yaptım cips yedim![]()
evet cqnım akşamları karnım bazen 6 aylık gibi oluyor ama onlarda bile 61 olmadım ben
canım ama benim evdeki tartım tefalin son çıkan yağ kas ölçen cinsten çok hassas. tam tersi dr daki bildiğin sinbonun uyduruktan tartısı. hıhhhhhhhiçte almadım ben okadar kilooo
kızlar bu arada göğüsleriniz yada karnızın kaşınırsa kaşımayın çatlağa sebep oluyormuş. hemen bebek yağı sürün
küçükken gittiğim hamamda gördüğüm neneler aklıma geldi de ödüm patladı
görüntüyü tarif etmeme gerek yok sanırım![]()
güzel haberlerini beklioz datlumm..bai bai
evet bayrama kadar şişsinler azcıkda memlekete gidince havamıs olsun...bayramda didin herkes "aman sen yüklüsün kaldırm, yapma" die...bi elbisem var onda rahat edyom haftada 2 gün onu giyyom, 2 de beli bol pantolonum vardı sırayla onları giyyom, yetio şimdilik ama ay sonuna yetmez yani dimi, sonuçta 4. ay bitio ay sonunda...5 aylıkken giymicen hamiş kıyafeti ne zmn gycen yane![]()
ozaman ne diyoruz ...
ALIŞVERİŞ BAŞLASINNNNNN.....![]()
evet benim toktorda yürüyen yüzcen bol bol dio..bende yürüyom bol bol...ben oğlumda son aylar hep yüzmüştüm..hatta birgün öncesi yüzerken ertesi gün doğurduğumu duyunca herkes şaşırmıştı...erken doğdu kuucum..bir de hergün yürüdüm son 3 ay...doğumum çok rahat geçti...bunda da elimden geldiğince yürüyüş yapıcam...ama daha başlamadım..
hi hooo bende yidim dün akşam..meyve yerine cips:))iyimiş ben hiçbir şey yapmıyorum kendimi köt ü hissediyorum
bide bugün çok kötü bişey yaptım cips yedim![]()
ozaman ne diyoruz ...
ALIŞVERİŞ BAŞLASINNNNNN.....![]()