• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kayınvalidende özlem i çok düşünmüşmü aceba??? Duru ve su koyma da..

aman ne bilim yaa insan ne diyeceğini de bilemiyor afalladım yane:27:ama olmas ben o ismi sevmiorum diyince yüzü düştü ama napiiimm petuşş zorla sevemem ya:25:amnn su koymam o ne ölee suuuu su versene sucum:27:

günaydınnn herkese........

günaydın canım

aman ne bilim yaa insan ne diyeceğini de bilemiyor afalladım yane:27:ama olmas ben o ismi sevmiorum diyince yüzü düştü ama napiiimm petuşş zorla sevemem ya:25:amnn su koymam o ne ölee suuuu su versene sucum:27:

günaydın canım

allam inşallah benim kayınvalideninde öyle içinde tuttuğu bi isim felan yoktur:)))
balım, petek???? hıı

günaydın canım

kızım olursa ben melike koyacağım çok önceden beri beğenip, istediğim bir isim.. kocam pek istemiyor ama olsun:1:

ama bizim şehzademiz olacak biliyorsunuz... Kerem düşünüyorum şimdilik ama tam eminde değilim...

sanki dünyaki hiçbir isim benimn çocuğuma yakışmayacak gibi hissediyorum.hiç karar veremiyorum, konduramıyorum.... isim seçimi gerçekten çok zor....

kızım olursa ben melike koyacağım çok önceden beri beğenip, istediğim bir isim.. kocam pek istemiyor ama olsun:1:

ama bizim şehzademiz olacak biliyorsunuz... Kerem düşünüyorum şimdilik ama tam eminde değilim...

sanki dünyaki hiçbir isim benimn çocuğuma yakışmayacak gibi hissediyorum.hiç karar veremiyorum, konduramıyorum.... isim seçimi gerçekten çok zor....

dün isim ararken aynısını bende söyledm eşime benim kızıma hiç bi isim layık değil didim delirmişim gibi baktı suratıma:27:

hehehaa dün gece midem kazındı hiç adetim olmadıı halde kalktım bişiler yedim eşimde farketmiş yanında olmadığımı kalkıp mutfağa geldi uykulu bi halde :37: ağzımda lokmaa elimde meyvesuyu napiiiim yaa çook acıktım didim:37::60:

:60::60::60::60:

emaann eman işşallahhhh:1:
olsaydı koyarmıydın:27:
:44::44::44::44:
yani sevmezsem ismi koymazdım heralde..umarım öyle bi gereksizlik yapmaz..allammmm
çünkü bide bakcak falan ya bebeğe, bunu düşünüp ya sesimi çıkaramaz ok dersem..allammmm
yok yok koymam..eşim bi kere yani koycamız ismi koymadan önce bide ailelerimize sorarız dimi dedi, bu lafın üstüne 3 saat falan dırdırlandım yani...bak içime bi ateş düştü zabah zabah..

kerem i bende çok seviyorum ama eşimin sevmediği bi arkadaşının adı:))) etrafdaki isimler çok etkilio ya...bende çağılı çok beğenyorum ama eşim asla dio..küçükken sbh akşam dövdükleri bi çocuğun ismiymiş..hep böyle olyo o olmaz bu olmaz...sanki bizimki bi ilk ve tek:))

Gunaydinnn herkeze.
Kizlar bugun doktora gidiyorum dua edin litfen
KK BAYANSU cum takip listesine benide eklermisin.
Bilgilerimi yazdim oraya

kızlar günaydın..
oley şebelek suratlılar gelmiş geri ama sayıca azalmış gibiler:46:
eğer kızım olursa ÖYKÜM koyacağız biz.. flört döneminde karar vermiştik bu ismi ve hiç değişmedi...
erkek olursa da bora, toprak, hoşuma gidiyor..

günaydın herkese
bende mart 2012 annesi olucam allah nasip ederse..
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın :((

günaydın herkese
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın :((

Amin, inşaallah kucağına alırsın bebeğini...

gunaydınlar herkese...
sabah sabah isim mi düşünülmeye başlandı :37: bende hep erkege odaklanmıstım simdi ya kıss cıkarsa dıe bizim karı koca isimlerimiz S yle baslıyorur bende dedim sanem olsun anlamı cok guzel kadın demek miş :37:

günaydın herkese

inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

günaydınlarrrrrr şekerlerr:):)
anacığım gelene kadar bakayım didim..yehuuu ifadeler gelmiş sonunda :21:
isimlerden açılmış konu madem öle bende fikrimi söliyim erkek olursa YAĞIZ koymak istiyorum ama kocişim istemiyo o ne öle diyo :41:

Back
X