mrblar kızlar bebek arabalarından pusetlerden konuşmussunuz bend etecrubemı yazayımda fkır olarrrrr:))
biz bebeiş doğmadan önce cihicconun oto koltugunu aldık 0 13 kılo olanlarından ben eşime çok kızmıştım arabamız yok ne gerek vardı dıye ama çok lazım oldu kucakta taşınan ana kucaklarınıs evmıyodum almadım nere gıdersek eşim o oto koltugunda taşıdı tabıkı içine yastık koyuyodum derin oldugu için belı çukurda kalıyodu evdeyken deiçine koyup sallıyodum bana bakıyodu ıyıydı yanı :))
ama arabamıızı bız 1 aylıkken aldık ve 25 mayıslı kızım yaza denk geldıgı için evde hiç durmadık ve puset baston bebek arabalrından asla kullanamazdım çukur çunkı 5 ay yatarak kullandık heryerede gıttık kraf markası çift yonlu bıraz ağırdı aşagı ınıdırp çıkarmak ve evde çok yer kaplaması sınır bozucu tarafıydı sadece o bastn pusetler bayansumun dedği gıbı 6-7 ay için ideal ozman kadarda bebiş kucakta taşınmaz :))))
4 aylıkken kızım istanbula gıtmıştım ve cahıllık edıp arabamızı almamıştık yeğenımın vardı o pusetlerden çocugum içine yığılıyodu ve hç rahat edmeedım
petuşummm senın gösterdiğin araba çok ağır ama dıyım pişman olursun gösterişi mukemmel bend eonlara bayılıyodum ama sonrası ızdırap oluyo araştırıp hem hafif hem çift yonlu 3 kademeli yatar hafif oturur ve tam oturur posizyon bı araba şart canım
amma yazdımmmmmmm sizide çok özledim benı soran yok

(

27: