Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkeseee :)))
Petuşum gözün aydın canım çok ama çok sevindim..Cicişlerini de güle güle giysin meleğin sağlıkla,sıhhatle,iyi günlerde inşallah...
Perigülcüm sen de cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun cnm..Veee tabi gözümden kaçan olduysa tüm cinsiyetini öğrenenleri tebrik ediyorum...Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah rabbm..
Rabbimin ülkemiz üzerindeki kara bulutları da bir an önce dağıtması dileğiyle herkese güzel bir hafta diliyorum
yok canm benim prensim olcekkk inş.![]()
oluyo cnm..7/24 geçerli...
bide bizim okumun isminide şimdilik listeye yağmur olarak yazabilirmisn cnm...babamızla %95 anlaşmış durumdayız...
amin cnm saolhatırlı olsun petuşcum..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin![]()
amin canım, çok tşkbebişlerinin cinsiyetleriniöğrenen arkadaşlarımı tebrik ederiiimmmm. petunyacım çok tebrik ederim canımcım. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
petuucum.. gözden kaçırdın sanırım kuşum.. yazdım ama görmedin.. ağzın kulaklarına kadar gerilince gözler kapanıyoo tabee.. bi daha tebrik ederim ve nazar boncuklarından bi daha bi daha gönderirim n'olcek..![]()
pardon bebeim ben yanlış okudumekledim listeye prensini
sağol cnm ben de düşünüp duruyodum...ayy yağmur çok hoş bizim ailede tam 3 tane var koyamazdım istesemde
bizde geçen gün ÇisiL düşündük ama kesin değil o da ince yağmur demekmiş:26:
Eki Görüntüle 278345
kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm
![]()
Eki Görüntüle 278333 Eki Görüntüle 278334
bu sbh sizlere kızımızın, lokumumuzun ilk cicişleriyle günaydın demek istedim..
dr kız dediği an içimdeki herşey uçtu, ondan sonraki ultrasonu, dr la konuşmayı, sormayı unuturum die deftere yazdığım soruları herşeyi unutmuşum:))) o anda içime bi his geldi "ben kız annesi olmak için yaratılmışım":)))) 2 günüdr uyuyamıyorum, nasıl anne olcam ben ona die, saçları nasıl olcak acaba, gülüşü nasıl olacak acaba die..ablamı arıyorum sürekli "ne yani şimdi seninle benim gibi bişi dahamı gelyo" diye...kızlar inş. cinsiyeti öğrenmeyenlerde en kısa sürede öğrenebilir, hamilelikte yeni bi evreye girmişim gibi hissediyorum, bütün duyguları sil baştan yaşıyorum sanki...
pempe pempe öpüyorum hepinizi bu sbh:119:119:119:
Yaa çok beğendim ben bunları,
tarifi falan var mı. Nasıl yapılıyor? Ben beceremem ama annem orabilir.
İnternette falan var mıdır örneği?
amin cnm saol
amin canım, çok tşk
gördüm yefrum görmemmi heççç
o kadar didiniz didiniz senin kızın olcak die alın işte kız:))) bu kadar çabuk alışcamı ve mutlu olcamı hiç düşünmemiştim cnm ya..gerçekten hala ağzım kulaklarımda..sende öğren artık ama ya...artık hayaller kuralım onlar için..çook tşk bebem![]()
canım ben de bu siteden bakarak yaptımm:) sadece zincir çekmeyi bilen biri olarak güzel yapmışım dime
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)
kızlar limongoda ebru maternity ürünleri var ben aldım 2 elbise 1 bluz bide kalın çorapp bilginiz olsun bayram içinn
aman ya..almıcam izin filan vazgeçtim..stres yaptım yani..gerenk yok didim..cuma akşamı tek başıma çıkarım yola..beyim takılır annemlerde bensiz 2 gün:))haftaya pazartesi gösterirse kendisini muhterem, öğreneciğik inşallah.. aydına gitmeden cinsiyeti belli olsun istiyorum ben de.. sen izin işini ne yaptın. hatırlatmak istemezdim aslında![]()
kızlar limongoda ebru maternity ürünleri var ben aldım 2 elbise 1 bluz bide kalın çorapp bilginiz olsun bayram içinn
canm baktım ama görmedim bugün mü baktın kampanya bitmiş olabilir mi??
Bayansu gördüm cnm yollamışsın çok sağol
aman ya..almıcam izin filan vazgeçtim..stres yaptım yani..gerenk yok didim..cuma akşamı tek başıma çıkarım yola..beyim takılır annemlerde bensiz 2 gün:))
inş. öğrenirsin canım ya, çok meraklı bi süreç.
dr abşladı muayaneye 3 dk geçti, dioki cinsiyeti öğrenmek istermisniz..allam didim içimden buna hayır dien kaç tane aile vardır..ne dion gadın sen didim merak etmemiyiz heçç
aaa bende bu hafta sonu lcw a gittim...2 gömlek,1 kot, bi normal pantul, 2 bady, 1 elbise, 1 hırka aldım...270 gayme bayıldım toplamda..ama bu bana yeter die düşünyom doğurana kadar..evde 1-2 bol elbisem daha var..bide ist. olan ve kozyataığına yakın olan , yolu düşenler bilginize..kozyağında demstore die bi mağaza var, mothercare in outlet ürünlerini satıo..ben gittim 7 tane alttan çıtçıtlı atlet 32 liraydı aldım
evet canım bugün daha 2 gün var bitime kıds bölümünde
iyi almışsın canımda ben lcw da hiç elbise göremedim kırmızı mı aldığın elbiseee nette vardıı
ben hep elbise giymek istiyorum pantolonları bende lcvden alcam çünkü onları denemem lazım
hepsini hamile bölümümünden mi aldın yoksa normal mi aldın bady ve hırkaları
baktım yooookkkk:44::44:
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)bayansu canımm ellerine sağlık süper olmuş iyi günlerde giysin inşallah bebeğinn... Ben de öreceğim aynısından oğluşuma ama örülüşünü anlatan bir yer bulamadım sen netten baktıysan yollar mısın lütfeenn![]()
tatlım ben de anneme beyaz battaniye ördürüyorum.. cinsiyeti belli olunca da süslemeler yapmak istiyorum battaniyeye.. beyaz üzerine bi şeyler olsun istiyorum.. nereden bulabilirim ben öyle süslü şeyler.. bildiğin bi internet sitesi var mı acep? bi de anneme söyliyim de converse patikten o da yapsın.. çook şekermiş.. ellerine sağlık senin de.. züper olmuş..
evet canım bugün daha 2 gün var bitime kıds bölümünde
iyi almışsın canımda ben lcw da hiç elbise göremedim kırmızı mı aldığın elbiseee nette vardıı
ben hep elbise giymek istiyorum pantolonları bende lcvden alcam çünkü onları denemem lazım
hepsini hamile bölümümünden mi aldın yoksa normal mi aldın bady ve hırkaları