• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
alkışmı yapiim yoqsa wahhh wahhh mı diim şaşırdım walla:27::1:

sen beğendiysen kesin olur bu iş:1::1:
yok cnm şaka bi yana gerçekten ilk çocuğumuz kız olsa adı nehir olcaktı şimdi bakma arandığımıza ilk olunca insan daha kolay buluyo sanki:26:

çok üzüldüm ben, ama sanki kocamda benim gibi çok üzüldü:46::46::46:

petuş yahu seninle aynı gün doktora gidecek olan sevdoş değil miydi.. sevdaaaaaaaaa.. sendin dimi..

yok sevda bugün gideckti...24 ünde..
perigül aklımda kalmış benle aynı gün gidecek olan..
ama daha bi sürü kişi vardı dimi bu cmt dr a gidecek
evet bayanlar nerdesiniz???? hu huuu:40::40:

petuşum kızın hayırlı evlat olsun sağlıkla dunyaya gelsin inşallah herkeşten önce öğrendık ama burdan yazammak olmaz :)) opuyorum bal dudak kızını:)))
geçmişe azcık göz attım cicileri süperr çok tatlılar benımde kızım olucak daha dra gıtmeden soyluyom burda aha dedı bu kız dersınız:)))))))))
saat 16 gibi görüşürüz kızlar cınsıyet öğrendıkten sonra çarşı turlıcam bende petuşum gıbı bişeler almak ıstıyorum artık
kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorumm:42:
sevdooşş hadi bakalım tutacakmı tahminin ama kızz olsuun yaaa..iki bacı ne eyi olurrr:29:
bayansuu sağol canımmm :D kesin gibi bizim isim :D
sen başka isim düşünme bencede..düşündükçe puku çıkıyo zatn:29:
çok üzüldüm ben, ama sanki kocamda benim gibi çok üzüldü:46::46::46:

bak şindiiii:26:bendeee çok üzüldüm halinize:5::27:

günaydın kızlarrr

petuuuuuuuu nerdesin dün rüyamda bile seni gördüm meraktan çatlıcimmm. cinsiyet belli oldumu acabaa????

ve bu sabah ilk yaptığım şey faysbukumu bile açmdan kk ye girmek oldu senin yazdığını okumak için ama girmemişsin hiççççç:52:

ve bizde evimizi taşıdık nihayett. daha yeni evimde henüz yatamadım ama o mahallede bilem uyanmak süperdi:1::emir_bebek:

kuşum günaydınnn bizz yeni geldik sağlık ocağına vitaminimizi kan ilacımızı yazdırdık..yeni evinizde hayırlı günlerde oturun inş. şekerim..gülü gülüü oturunn :46::46:

Eki Görüntüle 278333 Eki Görüntüle 278334

bu sbh sizlere kızımızın, lokumumuzun ilk cicişleriyle günaydın demek istedim..

dr kız dediği an içimdeki herşey uçtu, ondan sonraki ultrasonu, dr la konuşmayı, sormayı unuturum die deftere yazdığım soruları herşeyi unutmuşum:))) o anda içime bi his geldi "ben kız annesi olmak için yaratılmışım":)))) 2 günüdr uyuyamıyorum, nasıl anne olcam ben ona die, saçları nasıl olcak acaba, gülüşü nasıl olacak acaba die..ablamı arıyorum sürekli "ne yani şimdi seninle benim gibi bişi dahamı gelyo" diye...kızlar inş. cinsiyeti öğrenmeyenlerde en kısa sürede öğrenebilir, hamilelikte yeni bi evreye girmişim gibi hissediyorum, bütün duyguları sil baştan yaşıyorum sanki...

pempe pempe öpüyorum hepinizi bu sbh:119:119:119:

yawrummmmmmm yaaa bunlar neey böle Allahım kurban olurum maşalah güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inş. prensesimize bütün cicişleri..kız annesi petuşşşşşşş yakışır yewrum yaaa çok neşeli bi gün amma dimiii:46::46::46:

Eki Görüntüle 278345

kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm:6:..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm:15:

Allahımmmm bende istiyorum çok tatlı kuzum ellerine sağlık maşalahh:nazar::nazar:

sevdooşş hadi bakalım tutacakmı tahminin ama kızz olsuun yaaa..iki bacı ne eyi olurrr:29:

sen başka isim düşünme bencede..düşündükçe puku çıkıyo zatn:29:

bak şindiiii:26:bendeee çok üzüldüm halinize:5::27:

sevdaa güzel haberlerini bekliyoruz...bence de düşünmesem iyi olur bunun yerini tutmuyo zaten :D kızlar ben kaçtım görüşürüz yine

kuşum günaydınnn bizz yeni geldik sağlık ocağına vitaminimizi kan ilacımızı yazdırdık..yeni evinizde hayırlı günlerde oturun inş. şekerim..gülü gülüü oturunn :46::46:

yawrummmmmmm yaaa bunlar neey böle Allahım kurban olurum maşalah güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inş. prensesimize bütün cicişleri..kız annesi petuşşşşşşş yakışır yewrum yaaa çok neşeli bi gün amma dimiii:46::46::46:

Allahımmmm bende istiyorum çok tatlı kuzum ellerine sağlık maşalahh:nazar::nazar:

hoşgeldinn bebeim:54:
teşekkür ederis linkini vermiştim sende ör tatlım:6:
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

sevdaa güzel haberlerini bekliyoruz...bence de düşünmesermiştim sendem iyi olur bunun yerini tutmuyo zaten :D kızlar ben kaçtım görüşürüz yine
bend çıkıcam amaa çıkamıyoooommm:27:

kıslar sıcak suyla yıkanmanın bebege zararı var mı ben yazın buz gibi suyla kışın da ateş gibi suyla bıcı bıcı yapıorum. ılık duş mumkun değil yani ondan mı erken den catladım ki acep?

kızlar bnde kasıntı basladı her dakika degil bazı aksamlar bi tutuyo deli gibi kasınıyorum hiç kar etmiyo özellikle sırtım ve karnım kasınıyo korkuyorum karacigerle alakalı degildr insallh sizdede oluyomu

kızlar bnde kasıntı basladı her dakika degil bazı aksamlar bi tutuyo deli gibi kasınıyorum hiç kar etmiyo özellikle sırtım ve karnım kasınıyo korkuyorum karacigerle alakalı degildr insallh sizdede oluyomu

olmaz mı tatlım sende yine bazı akşamlar oluyomus bende her aksam oluyo cildim kuru catlıyorum ondan kasınıyorum karacigerle alakası yok catlamakla alakalı gebelikte kasıntı. bide son aylarda olan kasıntı gebelik alerjisi diye nitelendiriliyo. amaa su anki buyuk ihtimalle yavas yavas catladıgının resmidir. benim gögus altlarım kırmızı cizgiler oldu 75 numaraydı 90 oldu kolay diil dabi :) goguslrimden kasıklarıma kadar kalcalarım belim komple kasınıyorum

sevdaaaa hadi hayırlı haberlerle gel inş..
ay ne kadar güzel bi gün yaa maşalah:nazar::nazar::46::46:
hoşgeldin tunicim...
kıslar sıcak suyla yıkanmanın bebege zararı var mı ben yazın buz gibi suyla kışın da ateş gibi suyla bıcı bıcı yapıorum. ılık duş mumkun değil yani ondan mı erken den catladım ki acep?
canım nette hep okudum çok sıcak su kesinlikle yapma..bende hep çok sıcak suyla banyo yaparım ama şimdi çok dikkat ediorum..ılık suyla yap..allah korusun sıcak su düşüğe neden olabilirmiş...çatlakla bi bağı varmı ama bilmom

cnm ben karaciğer hastasıyım normalde...yani yıllarca tedavi oldum halada kontrole gidiyoruma ama karaciğerden ötürü daha bugüne kadar hiç kaşıntım olmadı...benimde sırtım bazen kafamın içi bile kaşınyo ama psikolojik die düşünyorum çünkü çatlak olayı bende bayağı bi korku yaratıo yani düşündükçe..

kızlar bi araa bende oğluşumun cicilerini cekip koyayım fotolarını koca bir canta cicisi var 3 parcada dun aldık babasıyla. cocuk giyim magazaları doluydu bayram ustu die bende gel oglumuza bayramlık alalım dedim :)

canım bende hep sıcak suyla yaparım banyoyu sıcacık olcak su böle..şimdiden sonra bi zararı olduğunu sanmıyorum ama ilk haftalarda sakıncalı diye duymuştum şeker..

hoşgeldinn bebeim:54:
teşekkür ederis linkini vermiştim sende ör tatlım:6:
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

evet kuzum yaa bende yapmayı denicem olmadı anneme ördürecem :46::46:çok teşekkürlerr çok güzeelll:16:

bend çıkıcam amaa çıkamıyoooommm:27:

hoşgeldin tunicim...

canım nette hep okudum çok sıcak su kesinlikle yapma..bende hep çok sıcak suyla banyo yaparım ama şimdi çok dikkat ediorum..ılık suyla yap..allah korusun sıcak su düşüğe neden olabilirmiş...çatlakla bi bağı varmı ama bilmom

cnm ben karaciğer hastasıyım normalde...yani yıllarca tedavi oldum halada kontrole gidiyoruma ama karaciğerden ötürü daha bugüne kadar hiç kaşıntım olmadı...benimde sırtım bazen kafamın içi bile kaşınyo ama psikolojik die düşünyorum çünkü çatlak olayı bende bayağı bi korku yaratıo yani düşündükçe..

kuzumm hoşbulduk bebem...cicişlerinede yorum yapmıştım gördünmü??

ben sütten nefret ediyorum bide onu içtikten sonra daha cok oluyo tiksinerek içiyorum ondan mıdır artık esimde kzıyo ole diyince içmemeye bahane arama die ayran içsem nasıl olur 5 6 bardak içeyim 1 bardak süt yerine olurmuki

canım bende hep sıcak suyla yaparım banyoyu sıcacık olcak su böle..şimdiden sonra bi zararı olduğunu sanmıyorum ama ilk haftalarda sakıncalı diye duymuştum şeker..

kuzumm hoşbulduk bebem...cicişlerinede yorum yapmıştım gördünmü??

gördüm bebem..yer işgal etmim dei kısa olan yazından döndüm:)) bide cicişlerin devamını cicişler topimize ekledim..göbükümüze göbikler topimize ekledim..:46::46:

ben sütten nefret ediyorum bide onu içtikten sonra daha cok oluyo tiksinerek içiyorum ondan mıdır artık esimde kzıyo ole diyince içmemeye bahane arama die ayran içsem nasıl olur 5 6 bardak içeyim 1 bardak süt yerine olurmuki

ben sütü çok severdim ama bulantılardan sonra tiksindimm

tam süte alışmışken tv de doktor 3-4ay raf ömrü olan sütü tüketmemeye çalışısın dedi

günlük süt aldık bizde ayy o daha bi fena kokusu tadı iğrendim resmen

azcık içine kako koyup içtim

acaba kokaolu mu içsem yoksa sade kutu süt mü içsem bilemedimm

süt balık beni mehvediyoo çok severdim önceden ama şimdi hiç yemiyorum

bn en cok hareketlerini hissetme konusunda heyecanlıym hiç hiseden oldumu simdye kadar 16. haftadan sonra hisedilebiliyomus die duymustm

Back
X