canım benim kaynanam da bana başlangıçta köyden alınmış gelin muamelesi yaptı kendisi öyle olduğu için, ama ben mücadelemde zaferi görene kadar çırpındım. kadın evlendiğim ilk günün sabahı 2 oğlunu evime yolladı habersiz. okuldan gelmişlermiş...
3. ay tripten anlamadıkları için ben sıcak savaş başlattım, terör estirdim ağzıma geleni söyledim. gecenin 12'sinde telefon açıyolardı sokağın başındayız çay demleyin diye.
sonunda ne oldu? küçük oğulları oturduğumuz evi kayınpederim verdiği için bana benim evimde "burası benim babamın evi,sen sonradan geldin git burdan deyince (yaşı 15-16 civarıydı o zamanlar) eşime dedim "burası benim evimse o gider, onun babasının eviyse ben giderim!" eşim mırın kırın yapınca çocuğun poposuna bastım tekmeyi akşam vakti kovdum evimden :)
şimdi görseniz bana yağ çekiyolar, o velet büyüdü ve benim olduğum yerlerde bana şirin gözükmeye çalışıyo, yaptığım en saçma espriye bile gülüyo. demem o ki devir, ezilenin ezeni büyük gördüğü saçma sapan bir devir. beni ezmeye kalktılar, çelme taktım devirdim şimdi de kıymete bindim. artık haber vermeden evime gelmeleri mümkün değil öyle çatkapı