• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kizlar,
Su an 14+1 gunluk hamileyim, Mayis anneleri topiginde devam ediyorum.
İlk hamile kaldigimdan beri icimden bir his benim de Nisan annesi olacagimi soyluyor :) bebegim de onden gidiyor zaten :)

Bu yuzden size de bir merhaba demek istedim. Belki 18-20. Haftalarda doktor beklenen dogum tarihini guncellediginde ben de araniza katilirim.

slm canım,maşallah hızlı büyüyosunuz demek ki n güzel.sağlıkla ,hayırlısıyla inşllah.bekleriz nisana :)

selam kızlar bende nisan annesiyim ve aranıza katılmak istiyorum çok mutlu ve ayrıca çok heyecanlıyım onu bir an önce kucağıma almak istiyorum eminim hepiniz benim gibi hissediyosunuz Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar bende nisan annesiyim ve aranıza katılmak istiyorum çok mutlu ve ayrıca çok heyecanlıyım onu bir an önce kucağıma almak istiyorum eminim hepiniz benim gibi hissediyosunuz Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

amin canım inşallahhhhh

amin canım hoşgeldin :49::49:

günaydın herkese... Güzel güneşli bir haftasonu. Karadenize belli olmaz gerçi her an kararabilir :) bugün bebeğime araba almaya gideceğiz gri tonlarında düşünüyorum..

günaydın herkese... Güzel güneşli bir haftasonu. Karadenize belli olmaz gerçi her an kararabilir :) bugün bebeğime araba almaya gideceğiz gri tonlarında düşünüyorum..

günaydın canım, rengine bile karar vermişssin işin kolay olur.ama o kadar çeşit görüce insanın kafası karışıyor.ben almadım daha ama gönlüm kırmızıda:)

günaydın canım, rengine bile karar vermişssin işin kolay olur.ama o kadar çeşit görüce insanın kafası karışıyor.ben almadım daha ama gönlüm kırmızıda:)

ben de gri kırmızı düşünüyorum 2. bebek de kullansın diye:) bu arada çizelgeyi yapmışsın tebrik ederim :))

günaydınlarrrr

nasılsın canım ??
iyiyim cnmm sen nasılsın?pazartesi d. günüm perşembe de doktor teyzemizle randevu var4 boyutlu için heyecanla bekliyoruzz...
günaydın lucky,öğretmenmişsin sende.nickine bakınca ingilizce öğretmenimisin acaba dedim?

Evet canım ama dershanede çalışıyordum ayrıldım.fen edebiyat mezunuyum ben

Son düzenleme:
iyiyim cnmm sen nasılsın?pazartesi d. günüm perşembe de doktor teyzemizle randevu var4 boyutlu için heyecanla bekliyoruzz...

Evet canım ama dershanede çalışıyordum ayrıldım.fen edebiyat mezunuyum ben

mutlu yıllar canımmmmm
:7::7::7::7:

ayyy bizim o ultrasonu 1 ay sonra görücez inşallahhhh
ne kadar heyecanlı yaaaa

sağol,azcık uğraştım ama başardım:).bebek arabaı için düşündüğün marka var mı yoksa görüncemi karar vercen?

aslında dün "e bebek" ten 2 tane beğendm biri kraft biri chico. çok da indirim var sitede. buralardan da bakayım inceleyeyim diyorum. fiyat aynıysa burdan alacağm. daha pahalıysa buradan bakıp karar verip internetten sipariş vereceğim.

Back
X