• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yeaaa bu koca modeli çok tandık gelio:19::19:
benimki ek olarak beni bakkala gönderio bide...
eve geliom kapıyı açıo göbemi öpüo artık hoşgeldin die:19:
sbh uyanınca gece yatarkende öle...salata yaparmısın diorum yağmur istiosa yaparım dio:19:
uykusunda eli belimde değil resmen göbeğimde:19:
içim çok rahat, sen sert yapan ebeveyn olcan, o nedenle beni daha çok sevcek dio:19:
şimdiden ultrason resimlerine bakıo aşık oldum sanırım dio:19::19:
ee ben ben diorum, sen kal dio:19::19:
kızımız bana aşık olcak bende ona dio...:19::19:
daha doğmadan böle doğunca nasıl olcakki böle:18::18:

Ya evet şimdiden böyle. Benimki de sabah kalkıyor göbişimi öpüyor günaydın diyor sonra beni :95::95: Ya pabucumu dama attı bu herif aa.ben de en çok bebişimi sevicem diyorum. Aslında hoşuma gidiyor böyle yapması ama çaktırmıyorum yavrusuna düşkün olur bana yardımcı olur bakarken.

yeaaa bu koca modeli çok tandık gelio:19::19:
benimki ek olarak beni bakkala gönderio bide...
eve geliom kapıyı açıo göbemi öpüo artık hoşgeldin die:19:
sbh uyanınca gece yatarkende öle...salata yaparmısın diorum yağmur istiosa yaparım dio:19:
uykusunda eli belimde değil resmen göbeğimde:19:
içim çok rahat, sen sert yapan ebeveyn olcan, o nedenle beni daha çok sevcek dio:19:
şimdiden ultrason resimlerine bakıo aşık oldum sanırım dio:19::19:
ee ben ben diorum, sen kal dio:19::19:
kızımız bana aşık olcak bende ona dio...:19::19:
daha doğmadan böle doğunca nasıl olcakki böle:18::18:

hahahah kimse beni 5 kat asansörsüz evde bakkala gönderemezzz
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
yakarım evide bakkalı da

hala bilmom...nereyi kesiolar...nie kesiolar..nie öle şeyler dion:18::18:

Yani kuzum doğum esnasında yırtık oluşmasın diye bebeğin kafası çıkmıya yakın perine bölgesine anüse doğru kesi yapılıyor sonra da dikiliyor. epizyotomi diye girsene googleden

Yani kuzum doğum esnasında yırtık oluşmasın diye bebeğin kafası çıkmıya yakın perine bölgesine anüse doğru kesi yapılıyor sonra da dikiliyor. epizyotomi diye girsene googleden

ufffff
insanlar ondan dio normaldede kesiolar, sezeryandada kesiolar die...
ben gerçekten sanırım artık sezeryan istiom, normal istemiom:50::50:

Ya arkadaşlar ben Ankarada çağ hastanesine gittim.Doktor pek iyiydi Erol Bayraktardı ismi bilen giden var mıydı ? Ankarada ailemin yanında doğum yapacağım. Doktora kesi yapılmadan doğum olur mu dedim. O da bebeğin büyüklüğüne göre bakarız dedi. Sizce nasıl bir cevap olumlu mu olumsuz mu geçiştirme mi. Ama o kadar ilgili ki sıcak birisi.

bence iyiyse doktorun düşünüpte kafanı daha fazla karıştırma,zatn insan bi aptallaşıyor gebişkene:27:

huuuuuu
bayansu hnm da burdaymış..saol canımcım..
ama bizi ihmal edion biliyosun dimi????????:43::43:

teknik bi arızadan dolayı aranızda bulunamadım bi süre özürr:16:
bak anlatayım,
eşimin kardeşi aşağıdan neti kapattırınca bizde yukardan kablosuz alamadık tabee..eşimin jet modemide bana yetmeyince çareyi tekrar ttnette bulduk..işte bu kaa:29:

ufffff

Kız dur hele hemen korkma azıcık birşeycik kesiliyor. ama yapmayan doktor bulabilirsin doktoruna bir sor. İstemiyorum de. Çoğu mecburi diyebilir ama hakikat öyle değilmiş amaç görünürde küçük yırtıkları önlemek ama hiç öyle değil. Neşse karaşak hikaye. Ben kesmeyen bir doktor bulmayı amaçlıyorum. Gittiğim doktor da öyle deyince umutlandım. Sezeryan daha kötü be canım normalde iyileşme süreci daha çubukmuş. Aklına bile getirme bence.

canım bitti sonunda dizi yehuuuuuu:36::36:
kuzum hayırdır neren ağrıyorr ??

belimden sol kalçama ordanda sol bacagıma dogru agrıyo gece uyurken basladı 24 saat olmasına az kaldı akşam hungur hungur agladım o dereceydi kociş sagolsun bebe yagıyla masaj yhaptı sanki o şiddeti gecti yarın inşallah agrımaz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun keyifli gunlerimizin yanında hepimizin cektigi sıkıntılar ve zorluklar var..

Canım ben o ağrıyı 4 hafta kadar çektim. Benimki 8. haftada başlamıştı. Yabancı bir sitede okumuştum siyatik ağrısıymış rahim sinire baskı yaptıkça olurmuş rahim yukarı çıktıkça ağrı azalırmış yazıyordu. Benim de gerçekten öyle oldu. Oturuş şekli çok önemli eğer yumuşak koltukta yayılıp oturursam yerimden kalkamıyordum. Belini hiç boş bırakmayacaksın oturduğunda.
Benim de kocam bebe yağıla masaj yapıyordu çok rahatlatıyor bir de ütüyle bir havluyu ısıtıp kalçana sar o da çok iyi geliyor. Doktorum yapacak birşey yok bu ağrılar normal, dayanamazsan parol iç demişti ama ben hiç içmedim. Geçmiş olsun senin de yakın zamanda geçecektir inşallah.

ben 2 kilo almışım ya demir ilacını sorucam ne zaman başladınız sizler ben hala içmiyorum doktorum vermedii bana

ben de henüz kullanmıyorum canım,benim tahlilllerim normal çıkmıştı,kansızlık olmadığı için hemen başlatmadı doktor,15 gün sonra ayrıntılı ultrason muayenem ve kan tahlilim var,o zaman verecekmiş demir hapı.Arkadaşımın da kansızlığı yoktu,ona da 5. aydan sonra verdi ilaç ve 2-3 günde 1 içmen yeterli dedi,Şu an gerek görmemştir kan hapına.

ufffff

kişiden kişiye fark ettiği için sezeryanı bazıları önerirken bazıları kesinlikle önermiyor..nedeni de şu,eğer etin azgısa yani yaran geç kapanıyorsa sezeryan senin için ömür boyu kabus olabilir sonuçta bıçak deyiyor...diğer bir yandan kim demiş normal doğumda kesiyolar die hiçte beni kesmediler walla..hatta dikişim bile yoktu hem kesseler bile wajina kendini sürekli yenileyen bi organ olduğu için iyileşmesi çok basitt...bence en iyisi normal doğum hatta epidural (prenses doğum) normal doğum:29:

Ankara'da olan arkadaşlar bana alışveriş için nereleri önerirsiniz? Haftaya annem geliyo ve alışverişe başlayacağız. Ankara'da İstanbul Eminönü gibi bir yer var mı???

Kız dur hele hemen korkma azıcık birşeycik kesiliyor. ama yapmayan doktor bulabilirsin doktoruna bir sor. İstemiyorum de. Çoğu mecburi diyebilir ama hakikat öyle değilmiş amaç görünürde küçük yırtıkları önlemek ama hiç öyle değil. Neşse karaşak hikaye. Ben kesmeyen bir doktor bulmayı amaçlıyorum. Gittiğim doktor da öyle deyince umutlandım. Sezeryan daha kötü be canım normalde iyileşme süreci daha çubukmuş. Aklına bile getirme bence.

tatlım bi arkadışım var kadın doğum hemşiresi.. o yıllar evvel ben daha öğrenciyken diyordu sakın yaptırmayın diye.. tek sebebi cinsel hayatı etkilemesiymiş.. başka hiçbir sakıncası yok yani..
ama haklısın doktorlar diyo ki saçma sapan yırtıklar oluşmasındansa düzgünce kesmek daha mantıklı diye.. fakat gel gör ki sadece fazla uğraşmamak için kesip alıyorlarmış çocuğu..

bence iyiyse doktorun düşünüpte kafanı daha fazla karıştırma,zatn insan bi aptallaşıyor gebişkene:27:

teknik bi arızadan dolayı aranızda bulunamadım bi süre özürr:16:
bak anlatayım,
eşimin kardeşi aşağıdan neti kapattırınca bizde yukardan kablosuz alamadık tabee..eşimin jet modemide bana yetmeyince çareyi tekrar ttnette bulduk..işte bu kaa:29:

Hastane aslında iyi gibi . Ama doğum hastanesi değil ya o kafamı karıştırıyor. Sen de ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam. Senin önereceğin bir yer var mı? Doktor iyi ama hastane nasıl bilemiyorum.

bi tanıdıkta 12 dikiş varmış 40 gün ağlaya ağlaya tuvaletini yapmış
kişiden kişiye değişyo yaaa
:30::30::30::30:

Hastane aslında iyi gibi . Ama doğum hastanesi değil ya o kafamı karıştırıyor. Sen de ankaradaydın yanlış hatırlamıyorsam. Senin önereceğin bir yer var mı? Doktor iyi ama hastane nasıl bilemiyorum.

Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ankara'da olan arkadaşlar için Güven Hastanesi ücretsiz hamile eğitim seminerleri düzenliyor. Ben arayıp sordum. Aralık ayında yeni bir seminer başlayacakmış.
Cumartesi günleri oluyormuş sadece ve 4 hafta sürüyormuş. İnternet sitelerinden takip edebilirmişiz. Ben katılmayı düşünüyorum.

Back
X