• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
heyse canlar...ben şişen şeysimide alıom gidiom evmize..
kocam yok bu hafta sonu cmt de pzr da gezmelerdeyim...emme akşamları girerim büyük ihtimallen kk ya..
giren olursa görüşmk üzre...:54::54::54:

üffff başlıcam yimek fantezinize haaa:57:
burda hamile olmayan warmıııı:47:

GİYİM İHTİYAÇLARI
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Body (İhtiyacınıza göre yarım kollu, kolsuz ya da uzun kollu alabilirsiniz. Sayısı da tamamen ne sıklıkta çamaşır yıkayabileceğinize bağlı olarak değişir.
4-5 adet geniş yakalı fanila
5-6 tane tulum
3 tane pijama
2-3 adet önlük
4-5 çift yumuşak çorap, patik
5-8 adet külot
Bebek başlığı ya da şapka (özellikle pamuklu olanları tercih edin.)
Yelek
En az 2 hırka ve mont
BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Yalancı emzik
Emzik Kutusu
Tırnak makası
Tarak ve fırça
Bakım çantası
İlaç kaşığı
Beden termometresi
Burun aspiratörü
Göbek bağı bandı
Bebek eldiveni
Bebek çorabı
Patik
Islak Mendil
Temizleme havluları
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
Steril pamuk toplar (Bebeğin göz ve kordon temizliği için ve ilk haftalardaki pişiklerinde işinize yarar.)
Çeşitli ebatta tülbentler
Steril yara bantları ve gazlı bezler
BANYO İÇİN
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek şampuanı, sabunu, bebek losyonu ve pişik kremi
Bakım yatağı
Banyo termometresi

EMME VE BESLENME İHTİYAÇLARI
Biberon
Kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmeyecek kalitede biberon emzikleri
Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
Emzik
Diş kaşıyıcı
Emzirme minderi
MOBİLYA VE YATAK İHTİYAÇLARI
Bebek karyolası
Yatak
Yastık
Gardırop
Şifonyer
Yorgan, nevresim takımı, çarşaf
Kenar minderi
Cibinlik
Oda termometresi
Battaniye, pike, yorgan
ELEKTRONİK CİHAZLAR
Bebek telsizi
Sterilizatör
Biberon ısıtıcısı
Oda nemlendiricisi
SEYAHAT İHTİYAÇLARI
Puset
Oto koltuğu
Portbebe
Kanguru
Ana kucağı
ANNENİN İHTİYAÇLARI
Hijyenik kadın pedi
Göğüs pedi
Emzirme sütyeni
Hamile külotu
Loğusa külotu
Göğüs pompa seti
Göğüs koruyucu aksesuvar
Meme uçları için krem
Önden açılan gecelik ve pijamalar
Alçak topuklu terlik

bu da benm ihtiyaç listem kızlar:))

GİYİM İHTİYAÇLARI
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Body (İhtiyacınıza göre yarım kollu, kolsuz ya da uzun kollu alabilirsiniz. Sayısı da tamamen ne sıklıkta çamaşır yıkayabileceğinize bağlı olarak değişir.
4-5 adet geniş yakalı fanila
5-6 tane tulum
3 tane pijama
2-3 adet önlük
4-5 çift yumuşak çorap, patik
5-8 adet külot
Bebek başlığı ya da şapka (özellikle pamuklu olanları tercih edin.)
Yelek
En az 2 hırka ve mont
BEBEK BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Yalancı emzik
Emzik Kutusu
Tırnak makası
Tarak ve fırça
Bakım çantası
İlaç kaşığı
Beden termometresi
Burun aspiratörü
Göbek bağı bandı
Bebek eldiveni
Bebek çorabı
Patik
Islak Mendil
Temizleme havluları
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü
Steril pamuk toplar (Bebeğin göz ve kordon temizliği için ve ilk haftalardaki pişiklerinde işinize yarar.)
Çeşitli ebatta tülbentler
Steril yara bantları ve gazlı bezler
BANYO İÇİN
Bebek küveti ve filesi
Banyo süngeri
Başlıklı bebek bornozu
Bebek şampuanı, sabunu, bebek losyonu ve pişik kremi
Bakım yatağı
Banyo termometresi

EMME VE BESLENME İHTİYAÇLARI
Biberon
Kaynatıldığında su ve ısıdan etkilenmeyecek kalitede biberon emzikleri
Biberon ısıtıcısı, biberon taşıyıcısı
Emzik
Diş kaşıyıcı
Emzirme minderi
MOBİLYA VE YATAK İHTİYAÇLARI
Bebek karyolası
Yatak
Yastık
Gardırop
Şifonyer
Yorgan, nevresim takımı, çarşaf
Kenar minderi
Cibinlik
Oda termometresi
Battaniye, pike, yorgan
ELEKTRONİK CİHAZLAR
Bebek telsizi
Sterilizatör
Biberon ısıtıcısı
Oda nemlendiricisi
SEYAHAT İHTİYAÇLARI
Puset
Oto koltuğu
Portbebe
Kanguru
Ana kucağı
ANNENİN İHTİYAÇLARI
Hijyenik kadın pedi
Göğüs pedi
Emzirme sütyeni
Hamile külotu
Loğusa külotu
Göğüs pompa seti
Göğüs koruyucu aksesuvar
Meme uçları için krem
Önden açılan gecelik ve pijamalar
Alçak topuklu terlik

bu da benm ihtiyaç listem kızlar:))

kocişim bunları okurken gözleri pötledi resmen :D

kızlar biz geldikkk neler konuştunuz bakalım tembellik ettik geçmişi okuyamadık:1::1:
komşuya geçtik bugün yasin okuncakmış oğluşumla cuma günü sevaba girelim dedik duaya katıldık o yüzden yoktuk bugün öğleden sonra..
hepinize dua ettik teyzelerii:1:

kızlar biz geldikkk neler konuştunuz bakalım tembellik ettik geçmişi okuyamadık:1::1:
komşuya geçtik bugün yasin okuncakmış oğluşumla cuma günü sevaba girelim dedik duaya katıldık o yüzden yoktuk bugün öğleden sonra..

Allah razı olsun :) hoşgeldin canım nasılsın bitti mi serumlar?

bugun bende iş gadını oldum mutluyum :) bıktım evde oturmaktan artık eşimin yanına dukkana geliyorum burda köfte pişiriyoruz oglumla salatbar yapıyoruz porsiyonları hazırlıyoruz :) zeytinburnu sultanahmet köftecisi kızlar kk'dan geliyorum deyin köfteler beleş :D

menzil yapmaaaa yaa
neden istanbulda biz napcaz
ben de kk dan arıyorum paket istiyorum konyaya :49::56:

Allah kabul etsin canım. Ben de öğleden sonra çok fenalaştım aç değildim sabah uyandığımdan baş ve boyun ağrım vardı sonra aniden başım döndü midem bulandı, çarpıntım oldu öleceğimi sandım evde tek başınaydım. Ailemden uzakta olmak çok kötü artık tansiyonum mu düştü ne oldu anlamadım ama korktum

Allah razı olsun :) hoşgeldin canım nasılsın bitti mi serumlar?

canım benim çok saol Allah senden de razı olsun:) evet evelsi gün bitti serumlar daralırsam sıkayım diye bi ilacımda var ama Allahıma şükür şu aralar çok iyiyim inş. da böle devam eder ..nefes alamamak çok kötü:(

Allah kabul etsin canım. Ben de öğleden sonra çok fenalaştım aç değildim sabah uyandığımdan baş ve boyun ağrım vardı sonra aniden başım döndü midem bulandı, çarpıntım oldu öleceğimi sandım evde tek başınaydım. Ailemden uzakta olmak çok kötü artık tansiyonum mu düştü ne oldu anlamadım ama korktum

canım Allah razı olsun..geçmiş olsun gülüm yaa dikkat et çok ayakta kalma tansiyonun ondan düşmüştür Allah korusun öle konuşma:20:şimdi nasılsın?

canım benim çok saol Allah senden de razı olsun:) evet evelsi gün bitti serumlar daralırsam sıkayım diye bi ilacımda var ama Allahıma şükür şu aralar çok iyiyim inş. da böle devam eder ..nefes alamamak çok kötü:(

canım Allah razı olsun..geçmiş olsun gülüm yaa dikkat et çok ayakta kalma tansiyonun ondan düşmüştür Allah korusun öle konuşma:20:şimdi nasılsın?

Şimdi daha iyiyim canım, sanırım senin dediğin gibi ayakta fazla kaldım ondan mı oldu. Boynum ve başım da çok ağrıyordu bir tane minoset içmek zorunda kaldım. Doktorum içebileceğin en güvenli ağrı kesici demesine rağmen ben yine de endişeleniyorum. Zaten hamileliğin ilk aylarında bilmeden çok fazla ilaç kullanmıştım o yüzden ilaç söz konusu olunca hep tedirgin oluyorum. Yarın benim gittiğim hastanede gebelik eğitimi programı var sabah erken kalkarsam gitmeyi istiyorum en azından doktoruma soramadığım aklıma gelenleri sorabilirim

kuzucum bi şey soracağım ama yanlış hatırlıyo olabilirim.. bebikine aminiyosentez yaptıran sen miydin.. sonuçlardan haberim yok benim de..

Benim cnm cok sukur bisey cikmadi ayrintili ultrasona da girdim cok sukur hicbir problem cikmadi. Nasil rahatladim anlatamam simdi de dinleniyorum allahtan annem yanimda oglusumla o ilgileniyo, kizlar annesiz olmuyor iyi ki varlar. Insallah gun gelicek bizde cocuklarimiz icin ayni ozverilerde bulunucaz.

kızlar bugün doktora dedim ki bizim sesimizi kaçıncı haftadan sonra duyacak. o da güldü ve hiç bir zaman dedi kafanızı suyun içine soktuğunuzda dışardan gelen sesleri duyabilir misiniz dedi? gerçi denizde çok az da olsa duyuluyor:) bazı anne babalar klasik müzik dinletiyor ben bunlara sadece gülüyorum dedi

Benim cnm cok sukur bisey cikmadi ayrintili ultrasona da girdim cok sukur hicbir problem cikmadi. Nasil rahatladim anlatamam simdi de dinleniyorum allahtan annem yanimda oglusumla o ilgileniyo, kizlar annesiz olmuyor iyi ki varlar. Insallah gun gelicek bizde cocuklarimiz icin ayni ozverilerde bulunucaz.

çok geçmiş olsun caNIM,çok sevindim :46: Gerçekten anneler iyi ki var,yarın benim annem de evimi temizlemeye gelicek,o olmasa tek başıma zor oluyor artık süpürge,vileda yap,toz al,banyo tuvalet temizle falan.

kızlar bugün doktora dedim ki bizim sesimizi kaçıncı haftadan sonra duyacak. o da güldü ve hiç bir zaman dedi kafanızı suyun içine soktuğunuzda dışardan gelen sesleri duyabilir misiniz dedi? gerçi denizde çok az da olsa duyuluyor:) bazı anne babalar klasik müzik dinletiyor ben bunlara sadece gülüyorum dedi

Aaaaaaaaaa olur mu benim drum ben sormadıgım halde carsamba gunu bu ayakları bu kalbin 4 odacıgı falan die gösterdikten sonra 1 ay sonra gelecek ay yani sesinizide duymaya baslayacak bol bol konus bebeginle dogdugunda seni daha iyi tanıyacak annesinin sesine alışacak dedi. ve benim kucuk bi yegenim var halamın torunu annesi ona hamileyken ben bi şarkı söylerdim tekme atıp vp verirdi sanki dogduktan sonra ne zman aglasa o sarkıyı söylerdik ve susar öylece dinlerdi. bi arkadasımda hamileyken sesli surekli amme suresini okumus cocuk dogdugunda aglayınca okuyo ve bebek mısıl mısıl uykuya dalıyo. bence kesinlikle duyuyolar anne karnında...!!!!!!!

denemesi bedava kızlar deneyelim :)))))

Back
X