- Emoji Skoru
- 578
- Puanlar
- 723
tebrikler tatlm ben de öğretmenim geçen ay başlamıştık çalışmalara ve ilk ay oldu çok şükür:)ben de öğretmenim o yüzden istedik bu ayda olmasını.son adet 15 temmuzdu.21 nisan görünüyo bnm dedoğum tarihim.tatlm ilk çocuğunu bakıcıya mı bırakmıştın?6 aylıkken nasıl rahatça bırakacak durumda oluyor mu?bi de ben sınıf öğretmeniyim.eve 10km bi yerde okulum.süt izinleri nasıl oluyor?
öncelikle süt izni lakayit bikonu olmuş okul müdürünün insiyatifine kalmış diyelim 4,5 okutcakcan seneye ve branş öğrt vars resim.,müzik daha şanslı olursun onu yine konuşuruz nerdesin sen ben van dayım bakıcı konusuda benim eşim buralı 17 yaşındaki görümcemin kızı bakıo kızıma ama eşimde hep öğlenci oldu benim okul tam gün eşim 12 ye kadar evde kız yanlız değil o gidince bebek uyuyor genelde ben 3 te geliom zaten şükür iyide bakıyo bu yılda öyle olcak zaten 2.dönem izne çıkrız seneye kızımı kendi okulumda anasınıfına düşünüyorum bebeğede yine bir akrba kızı buluruz o konuda rahattım 6 aylık oluoyo okul açılana kadar ek gıda da bşlıo öğlenleride eve gelip emziriodum ben hiç süt sağmadım rahat oluyo merak etme