• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar
şimdi sağlık ocagından geldim
63le başlamıştım 20+5 teyiz 68 olmuşum ebe normal dedi

ben elevit ferrevit ve gyno ferro ilaçlarını kullanıyorum deyince
elevit ve ferrevit ikisi de vitamin neden ikisini de kullanıorsun dedi
dr verdi dedim
biri yeterli dedi
o yüzden de kilo alabilirsin dedi
doktorumu paraçalamak istiyorum
bi kere de tok karna olan ilaca aç karna yazmıştı değiştireyim ben bunu de mi ???

balık yağını sordum ebeye
balık yiyorsan gerek yok dedi
eşim balık mevsimi daha gelmedi die bu zamana kadar almıyordu
bundan sonra alacağız artık haftada bir yemek gerekiyormuş

geçmişi okumadım ama karamsar yazılar gördüm bi sorun yoktur inşallah
hepinizin cuması mübarek olsun

selam kızlar
şimdi sağlık ocagından geldim
63le başlamıştım 20+5 teyiz 68 olmuşum ebe normal dedi

ben elevit ferrevit ve gyno ferro ilaçlarını kullanıyorum deyince
elevit ve ferrevit ikisi de vitamin neden ikisini de kullanıorsun dedi
dr verdi dedim
biri yeterli dedi
o yüzden de kilo alabilirsin dedi
doktorumu paraçalamak istiyorum
bi kere de tok karna olan ilaca aç karna yazmıştı değiştireyim ben bunu de mi ???

canım erkek bayan ayrımı yapmıyosan Hikmet Karabacak tavsiye ederim ben ona gidiyorum memnunum....

kızlar biz geldik oğluşumla..
şebneme çok üzüldüm mahvoldum kızlar doktordan yeni geldim şimdi gördüm inanın kendi sevincimi bile yaşayamadım..Allahım ona büüyük sabır versin lütfen dualarımızı eksik etmeyelim:50:
petuş geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine dinlen demek kasık ağrın enfeksiyondan dolayıyımış..en kısa zamanda atlat inş. yağmurun annesi :1:
bu arada bende oğluşumu gördüm bugün baya büyümüş ama boy kilosunu sölemedi..koca kafalı olcak annesi dedi bende direk kocişe baktım güldüm az onun kafada irice olduğundan :1::1: kolları kafasının yanına kymuş ayaklarınıda bağdaş yapmış keyif yapıyordu paşam..sonra gözünü kaşıdı eliyle toktor amcamız öle söledi..ama bebeğimin eşi aşağdaymış rahim ağzına yakın dedi ağrısız kanaman olabilir korkma dedi..zamanla yukarı çıkar çıkmazsa doğum şekli değişir dedi..şimdiye kadar hiç burdaki doktor dememişti eşiyle ilgili hep normal diyodu..
neyse vesselam 3lü tarama içinde kanımızı verdik 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar inş.
1 ay sonrada detaylı ultrason var Allahımın izniyle..
bizden şimdilik haberler bukadar şekerler..:1:

şebneme çok üzüldüm mahvoldum kızlar doktordan yeni geldim şimdi gördüm inanın kendi sevincimi bile yaşayamadım..Allahım ona büüyük sabır versin lütfen dualarımızı eksik etmeyelim:50:
petuş geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine dinlen demek kasık ağrın enfeksiyondan dolayıyımış..en kısa zamanda atlat inş. yağmurun annesi :1:
bu arada bende oğluşumu gördüm bugün baya büyümüş ama boy kilosunu sölemedi..koca kafalı olcak annesi dedi bende direk kocişe baktım güldüm az onun kafada irice olduğundan :1::1: kolları kafasının yanına kymuş ayaklarınıda bağdaş yapmış keyif yapıyordu paşam..sonra gözünü kaşıdı eliyle toktor amcamız öle söledi..ama bebeğimin eşi aşağdaymış rahim ağzına yakın dedi ağrısız kanaman olabilir korkma dedi..zamanla yukarı çıkar çıkmazsa doğum şekli değişir dedi..şimdiye kadar hiç burdaki doktor dememişti eşiyle ilgili hep normal diyodu..
neyse vesselam 3lü tarama içinde kanımızı verdik 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar inş.

hadi gözün aydın testinde iyi çıkar inşallah :))) naptın 4 boyutluda baktımı 4 lü test yapcakmıymış neler konuştunuz ?

hadi gözün aydın testinde iyi çıkar inşallah :))) naptın 4 boyutluda baktımı 4 lü test yapcakmıymış neler konuştunuz ?

inş. canım çok saol :) 4 boyutlu bakcakmısınız dedim aslında şimdi uzaylıya benzer ama bakalım dedi baktık saolsun ama benim paşa maşalah haftasına göre yanaklar toplu oluncaa pekte uzaylıya benzemiyodu :):) bide 4lü test yapmıcak sanırım bidaki ay gelirsin detaylı ne zaman bakılcak dedim bidaki aya geldiğinde bakarız dedi :1: bugün baya yoğunda başka bişi konuşamadık zaten ben bebeğin eşi meselesine az kafayı taktım üzüldüm ondan aklımda soru gelmedi

inş. canım çok saol :) 4 boyutlu bakcakmısınız dedim aslında şimdi uzaylıya benzer ama bakalım dedi baktık saolsun ama benim paşa maşalah haftasına göre yanaklar toplu oluncaa pekte uzaylıya benzemiyodu :):) bide 4lü test yapmıcak sanırım bidaki ay gelirsin detaylı ne zaman bakılcak dedim bidaki aya geldiğinde bakarız dedi :1: bugün baya yoğunda başka bişi konuşamadık zaten ben bebeğin eşi meselesine az kafayı taktım üzüldüm ondan aklımda soru gelmedi

bu arada sen boyunu gramını sordunmu ben geçen kontrolde sordum söylemedi, niye söylemiyo çok merak ettim...

bu arada sen boyunu gramını sordunmu ben geçen kontrolde sordum söylemedi, niye söylemiyo çok merak ettim...

ay evet yaa aynen onu dicektim bak boyu kilosu dedim onu bidaki ay sölicem dedi..şimdiye kadar seydişehirde gittiğim doktor hep sölüyodu..çok ilginç ya:1:

ben 2 hafta sonra gitcem ya banada bidahaki ay demişti bakalım bu sefer söyleyecekmi.....

erkenemi aldın randevunu yoksa 2 hafta sonra 1 ay mı oluyo?? bi sor bakalım söyler artık bence yani :1: yoksa ne zaman sölicekya artık..2 hafta sonra gittiğinde detaylıda yapcakmı??bu arada detaylı ne kadardı orda ya?

canım erkek bayan ayrımı yapmıyosan Hikmet Karabacak tavsiye ederim ben ona gidiyorum memnunum....

erkek bayan ayrımı yapıorum canım.:50:
bana özel büyükşehirde yoğun olmayan ilgili iyi bi dr lazım
ayişe günenç iyi aslında ama sorarsan cevaplıo

kızlar duyun sesimiiiiiiiiiiiiii:26:

Dikkat et cnm, biraz dinle 2-3 ten sonra bildir istersen.
Belki bişey mideni etkilemiştir.

Ama ilerlerse mutlaka bildir. Sende bol su iç. Bende zehirlendiğimde çok fena ishal olmuştum.
Reflor diye bi ilaç verdi 2 taneden sonra topladım kendimi.

Bi de muz ye :)
Çok geçmiş olsun.

canımmmmm
eşi aşşağıda olanlar grubumuza hoş geldim :1::1::1:
petuş, ben ve sen......
daha dikkat etmek gerekiyo sadece ama yukarı çıkmaz ise normal doğum yaptırmıyor doktorlar dediğin gibi...

erkenemi aldın randevunu yoksa 2 hafta sonra 1 ay mı oluyo?? bi sor bakalım söyler artık bence yani :1: yoksa ne zaman sölicekya artık..2 hafta sonra gittiğinde detaylıda yapcakmı??bu arada detaylı ne kadardı orda ya?

yok canım erken almadım 10 kasımda gitmiştim 10 aralıkta gitcem...detaylıyı tel.de sormuştum 10 tl. demişlerdi heralde ama hikmet bey cd için 50 tl alıyolar demişti, geçen kontrolde demişti detaylı diğer ay diye 21 hafta bitmiş olcak o zaman heralde bakar detaylıya....ben bide bu gidişimde doğumu konuşmak istiyorum, bakalım o zamana kadar aklımıza gelen şeyler olursa onlarıda sorarım :))))

Dikkat et cnm, biraz dinle 2-3 ten sonra bildir istersen.
Belki bişey mideni etkilemiştir.

Ama ilerlerse mutlaka bildir. Sende bol su iç. Bende zehirlendiğimde çok fena ishal olmuştum.
Reflor diye bi ilaç verdi 2 taneden sonra topladım kendimi.

Bi de muz ye :)
Çok geçmiş olsun.

bi de haşlanmış patates

erkek bayan ayrımı yapıorum canım.:50:
bana özel büyükşehirde yoğun olmayan ilgili iyi bi dr lazım
ayişe günenç iyi aslında ama sorarsan cevaplıo

hımmm o zaman başkentte güler hanım varmış 2 tane arkadaşım onda doğum yaptı çok memnunlar, sen neden büyükşehir istiyosun ?

yok canım erken almadım 10 kasımda gitmiştim 10 aralıkta gitcem...detaylıyı tel.de sormuştum 10 tl. demişlerdi heralde ama hikmet bey cd için 50 tl alıyolar demişti, geçen kontrolde demişti detaylı diğer ay diye 21 hafta bitmiş olcak o zaman heralde bakar detaylıya....ben bide bu gidişimde doğumu konuşmak istiyorum, bakalım o zamana kadar aklımıza gelen şeyler olursa onlarıda sorarım :))))

detaylı için 21. hafta bitmeli miymiş ?

canımmmmm
eşi aşşağıda olanlar grubumuza hoş geldim :1::1::1:
petuş, ben ve sen......
daha dikkat etmek gerekiyo sadece ama yukarı çıkmaz ise normal doğum yaptırmıyor doktorlar dediğin gibi...

hoşbulduk canımm..
ya bana hani şöle yap böle yap diye detaylı açıklama yapmadı normal bişey zamanlar yukarı çıkar dedi çıkmazsa dediğimiz gibi normal doğum olmuyo ben zaten normal istemiyoreee:1::1:
ama şunu öğrendim astımlı olduğum için astım hastalarıda normal doğum yapabiliyomuş..
ben ilişki sakıncalı diye biliyorum doktora soramadım ama başka nelere dikkat etmek gerekir tatlım acebaa??

şebnem adlı arkadaş bebeğini mi kaybetmiş arkadaşlar:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

evet canım malesef :(:( Allahım ona sabırlar versin..

Back
X