2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar nasılsnız
19 haftamıza girdik biz fakat 17. hafta boyunca sürekli pıt pıt duymuştum meleklermi son 3 gündür hissedemiyorum sitzce normal mi kızlar

19 haftamıza girdik biz fakat 17. hafta boyunca sürekli pıt pıt duymuştum meleklermi son 3 gündür hissedemiyorum sitzce normal mi kızlar

hiç mi hissetmedin
iyice dinlenip öyle dinle
normalde hissetmen lazım
endişeleniyosan doktora gitmen en güzeli canım

hiç mi hissetmedin
iyice dinlenip öyle dinle
normalde hissetmen lazım
endişeleniyosan doktora gitmen en güzeli canım

böyle bazen hissetmiş gibi oluyorum sonra gaz bağırsak hareketleri gibi geliyor bugün gidicem iş çıkışı inşallah bi şey yoktur meleklerimde duanızı esirgemeyin bizden

canım benim doktorum özellikle uyarmıştı bu konuda.. 2-3 gün hareketlerini hissetmiyormuşsu gibi gelebilir ama endişelenme demişti.. her hareketini güçlü bi biçimde hissedemeyebilirmişiz.. ki 20 haftalıktım bunu söylediğinde.. ama bi telefon aç sor istersen için rahat olsun..
bu arada günaydınn herkesee...

kızlar limangoda indidirmli bebek ürünleri var
bir bakın
ama ben netten alışverişi pek sevmiyorum
dokunarak yapmam lazım
netten sadece kitap eğitici oyuncak alırım
fiyatlar nasıl pek karar veremedim çünkü bebek için alışverişe çıkmadım henüz

canım benim doktorum özellikle uyarmıştı bu konuda.. 2-3 gün hareketlerini hissetmiyormuşsu gibi gelebilir ama endişelenme demişti.. her hareketini güçlü bi biçimde hissedemeyebilirmişiz.. ki 20 haftalıktım bunu söylediğinde.. ama bi telefon aç sor istersen için rahat olsun..
bu arada günaydınn herkesee...

ayy canım çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı akşam gidicem telefonda ulaşmak sıkıntılı oluyor
sanada günaydın canım

Cnm ins. Sende guzel haberler alırsın....tedirginliğini o kadarbii anliyorumki dua ediyorum haber bekleyen herkes için..
Bide.....
Bisss geldik teyzeleri..cok şükür bin şükür gecti bitti gitti bu detaylı fâslida...40 dk kadar sürüyor...böle heryerine bdetay detay baktı Dr amcamız...iç organları dış organları damarları heryeri...cok şükür bisi çıkmadı..hersey Cook yolundaymis...haftasiyla uyumluymus..bı tek bu Dr imada dedi kalbinde o minnak lekeyi...ama bisi bizlerle bağlantısı yok..bu nedenle bu bı hastalık vs değil dedi...gecer , gecmesede hiç bı sorun teşkil etmio dedi...icim cok rahatladı..kendi Dr umuzlada konuştuk sonuclara oda baktı..artık sağlıklı dogmasını beklicez, bu saatten sonra kromzaonlarla ilgili kalıtsal, genetik vs. Bı sorun çıkma olasılığı cok azmış...eşi asagidaydi biraz..oda biraz yukarı çıkmış ama hala rahime degiyomus ama tehlikesi yokmuş...özetle cok icim rahatladı..binlerce şükür..darısı haber bekleyenlerin basına...umarım herkes hep cok guzel haberler alır...bu detaylı biti ya bütün ağrılarım gecti sanki:))) 21+2 deyiz...24 cm 420 gr mis..

ahhhh süper bir haber oldu sabah sabah
inşallah bizde böyle güzel morallerle döneriz yaaa......

günaydınlar herkese.
iyi haftalar. umarım herkes bebişinin hareketini daha güzel hisseder bu hafta.
bende kaçamak girdim. birazdan çıkarım büyük ihtimal.
kahvaltı ettim ama yeterli gelmedi. bi de bohça yedim üstüne.:32:

günaydınlar herkese.

ben de yaptım bugün aynısı
evde yumurta yedim çıktım.. işe geldim börek yedim üstüne.. oh miss..

ahhhh süper bir haber oldu sabah sabah
inşallah bizde böyle güzel morallerle döneriz yaaa......
SAOL BEBEM..AMİN İNŞ..DARISI HEPİNİZİN BAŞINA..
günaydınlar herkese.

off ya bunu bende yapıom..
evde kahvaltı yapıom, işe gelmem 40 dk kadar sürüo
gelirken bide puaça alıp geliom, fena acıkmış oluom:(((

zaten ben 3,5 kiloya yakın bi kilo almışım 5. ayım bitio 2-3 güne...
çok ii 3,5 da...6. ayı ben 1-2 kiloyla atlatabilceğimi düşünmüyorum hiç:((
kayınvlidem geldi...ev cephane gibi yiyecek, hamurişi vs. doldu:14::14::14:

Back
X