• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet cnm ist. da böle oluo malesef..

bende geçen bi tane kolyemi bozdurdum yerine böle ucu para gibi olan kolyelerden aldım..
babamızada söledim bunun sütüne yağmur-ozan-solmaz yazdır, ben başka bişi istemem...aldım kendi hediyemi bi yerde yani:))

işte bu çok güzelll:31::31::31:

:53::53::53::53:
kocama bunları hemmen copy+paste yapim
şu gadına bi daha aşık olsun..ne kaa tamahkar:27:

Napiim canım :) Yaparım ben bana yapmıcakta kime yapıcak....
Üstelik tek gelinim ben erkek kardeşi yok eşimin...:nazar::nazar::nazar:

kızlar çok fazla bi ağrım şikayetim olmadığı halde idrar tahlili yaptırdım ve iltihap çıktı, doktorumu aradım antibiyotik verdi, bence hepiniz bi devlet hastanesine sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırın derim, demekki çok şikayetler olması gerekmiyo..........

kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
bi de beynimin uyuşan yeri çok ağrıyo şu anda..

Çok geçmiş olsun kendimize dikkat etmemiz lazım iyice:5:. Bulantı da tansiyon düşüklüğünden kaynaklanır herhalde. :26:

kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..

anammmm
izin alaydın ya canım bari en azından....

kızlar çok fazla bi ağrım şikayetim olmadığı halde idrar tahlili yaptırdım ve iltihap çıktı, doktorumu aradım antibiyotik verdi, bence hepiniz bi devlet hastanesine sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırın derim, demekki çok şikayetler olması gerekmiyo..........

Ben de yarın yaptıracağım . Karnımın sağ tarafında ağrı var sanki kas kasılması gibi :5::5: Ayağa kalkınca daha çok fark ediliyor. Doktoruma bir soruyum. Ya birde midem patlayacak gibi çok yedim yine aslında su da şişiriyor. İşe gelirken karnıma bir ağrı girdi korktum yani saki bebiş aşağı düşcekmiş gibi :26:

geçmiş olsun cnm..bi yerde okumadaım vs. ama daha önce foruma yazılmıştı..hamileliğin bu dönemlerinde tansyon düşmesi normal felan die..
ama midende bulanmış, daha önce sana dr un demişti ya miden bulanırsa falan gel die..
bence bi git cnm..

selam kizlar ben geldim.gecmisi okudm.cumadn beri giremiyodum.
ya bak simdi bende korktum bu idrar yolu enfeksyonundan.
bir sikayetim yok ama akintilarim biraz sarimsi ve kokulu.
hamilelikten oncede vardi gerci bu sorun.
bide benm doktorum her kontrolde bakiyo idrarima.hamilelilk testi gibi bi
cubuk batiriyo idrarin icine.
bende kendimi rahatlatiyorm:)ya bendede varsaaaa

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm..bi yerde okumadaım vs. ama daha önce foruma yazılmıştı..hamileliğin bu dönemlerinde tansyon düşmesi normal felan die..
ama midende bulanmış, daha önce sana dr un demişti ya miden bulanırsa falan gel die..
bence bi git cnm..

bak işte ben de bu yüzden 9 doğurdum resmen.. hemen doktorumu aradım.. ama o göbek ağrısına eşlik eden bir bulantıdan bahsetmişti... olacak bunlar dedi.. zaten bir sonraki randevuda şekere bakılacak dedi.. tansiyonun düşecektir artıkın dedi..
düştü kalktı yaa.. bişeyim yok benim yaa.. ama bütün kurum başıma toplandı resmen.. bi bakım bi ilgi alaka.. sedyede öyle rahat geldi ki.. az kalsın uyuyacaktım.. ama sonraaa..
içimde bi tebessüm ah kıpır kıpır.. kızım çoştu.. moralim yerine geldi..

bak işte ben de bu yüzden 9 doğurdum resmen.. hemen doktorumu aradım.. ama o göbek ağrısına eşlik eden bir bulantıdan bahsetmişti... olacak bunlar dedi.. zaten bir sonraki randevuda şekere bakılacak dedi.. tansiyonun düşecektir artıkın dedi..
düştü kalktı yaa.. bişeyim yok benim yaa.. ama bütün kurum başıma toplandı resmen.. bi bakım bi ilgi alaka.. sedyede öyle rahat geldi ki.. az kalsın uyuyacaktım.. ama sonraaa..

:))) itiraf et..ultrasonunmu geldi yoksa seninde:46::46:

tam şu anda kocamla fena kapışmaya başlamış bulunyorum...
sen aklımı koru yarebbimmm....ben mi hamileyim omu belli değil..bu ne alınganlık ya..offfff:53::53:

canim cok gecmis olsun yaa.ins onemli bir sey yoktur.gecenlerde okudum bu haftalarda tansiyonda dusmeler oluyomus.
bu arada ayni haftadayz ama ben halen hissedemiyom benm sipanin hareketlerini.sen hissediyomussn ne guzel

:))) itiraf et..ultrasonunmu geldi yoksa seninde:46::46:

tam şu anda kocamla fena kapışmaya başlamış bulunyorum...
sen aklımı koru yarebbimmm....ben mi hamileyim omu belli değil..bu ne alınganlık ya..offfff:53::53:

:1::1::1: Ohoo hep sen mi hamilelik triplerine gireceksin canım. Arada oluyor öyle kocişlerde hamile psikolojisine giriyor :52::52:

canim cok gecmis olsun yaa.ins onemli bir sey yoktur.gecenlerde okudum bu haftalarda tansiyonda dusmeler oluyomus.
bu arada ayni haftadayz ama ben halen hissedemiyom benm sipanin hareketlerini.sen hissediyomussn ne guzel

cok sağol tatlım.. ben 1-2 haftadır hissediyorum hareketlerini ama.. bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım..
hissedersin sen de bugün yarın.. acayip bi duygu ama.. şu günlerde beni en mutlu eden şey..

Biz geldikkkkk Nasılsınız Canlar?

Dopplerimizi olduk çok şükür sonuç her şey yolunda yarana binlerce kez şükürler olsun. Allah meleklerimizi bize bağışlasın kuzumun kilosu 454 gr. boyu 26 cm Nazar Nazar Nazar Yüzünü ilk kez gördüm o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım mutluluktan :14: babasına benzettim sanki kendimi alamıyorum durup durup bakıyorum kafayımı yedim acaba ben durduramıyorum kendimi :52: :9:

Biz geldikkkkk Nasılsınız Canlar?

Dopplerimizi olduk çok şükür sonuç her şey yolunda yarana binlerce kez şükürler olsun. Allah meleklerimizi bize bağışlasın kuzumun kilosu 454 gr. boyu 26 cm Nazar Nazar Nazar Yüzünü ilk kez gördüm o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamadım mutluluktan :14: babasına benzettim sanki kendimi alamıyorum durup durup bakıyorum kafayımı yedim acaba ben durduramıyorum kendimi :52: :9:

canım maşallah ve darısı başımıza inşallah..:nazar::nazar:
baktıkça bakası geliyo insanın değil mi.. resmen karnımdan çıkarıp sevip öpüp koklayıp yerine koyasım geliiyoo..

canım maşallah ve darısı başımıza inşallah..:nazar::nazar:
baktıkça bakası geliyo insanın değil mi.. resmen karnımdan çıkarıp sevip öpüp koklayıp yerine koyasım geliiyoo..

Çok teşekkür ederim canım, evet babası da cd sini aldı ben de resmini paylaştık. Mucize gerçekten noktaydılar şimdi küçücük bir insan nerden nereye... Kesinlikle bir sevsem koklasam diyorsun az bir yolumuz kaldı allahın izniyle sağlıkla sıhhatle alacağız kucağımıza...İşin en duygulu tarafı bakıyorsun ve benim diyorsun benim bir parçam canım... Hayırlısıyla senin de güzel haberlerini alacağız inşallah

cok sağol tatlım.. ben 1-2 haftadır hissediyorum hareketlerini ama.. bu hafta daha yoğun hissetmeye başladım..
hissedersin sen de bugün yarın.. acayip bi duygu ama.. şu günlerde beni en mutlu eden şey..

Geçmiş olsun canım bu arada. Umarım daha iyisindir şimdi... Evet tansiyonda düşmeler oluyormuş dikkat etmemiz lazım kendimize allah korusun

Back
X