• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok sade ve değerli geliyor bana inci ismi oldum olası severim... çağıl da çok güzel ve farklı erkekler daha farklı düşünüyor ya şimdi ben bunu bizimkine desem ne o çakıl gibi ben de fred miyim der biliyorum alacağım cevabı :9: :9: :9:

bende ada ismini çok severim amma ve lakin bizimki aynı seninki gibi büyük adamı küçük adamı ehehehe dedi ve fes etti...:57:
ezgi koyucaz ya şimdi ismini eşime sence ezginaz nasıl dedim...neaa eskimez mi heheeheh dedi pisss yaaa:19:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. Biz yeni yazabildik bugün. rahatsızlanan arkadaşlara geçmş olsun, cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum.. ben hasta olacak gibiyim sabahtan beri boğaz ağrısı çekiyorum. inşallah gribe yakalanmam :( Arkadaşlar isim konusu gerçekten çok önemli. bizlerin ilk ve en büyük görevi diye düşünüyorum. Söyleniş ve anlam güzelliğine beraber bakılmalı bence..Biz eşimle hala çıkamadık işin içinden :((

bende ada ismini çok severim amma ve lakin bizimki aynı seninki gibi büyük adamı küçük adamı ehehehe dedi ve fes etti...:57:
ezgi koyucaz ya şimdi ismini eşime sence ezginaz nasıl dedim...neaa eskimez mi heheeheh dedi pisss yaaa:19:

kendi adım die demiyorum "ezgi" çok güzel. kızın hem güzel hem akıllı olur.. daha başka arama bence :)
buarada erkek ismi koymak daha zor, biz hala içimize sinen bişey bulamadık ):

evet soyisimle baya uyumlu oluyo bizim isimlerde öle..düşüniciğim bakalım..:1:
kuzenini pek sevmiyon anladık şeker :52: ya bu erkek bebeklere isim konusu çok şaibeli yaa zor valla:55:

heee pek sevişmeyikk:27:
erkek olaydıı çok isim vardı da kafamda kız isimlerini hiç beğenemedim yaa..gerisi malum eşim koydu ismi banada onaylamak kaldı..:51:

hahahahah çok alemler ya ben de kumsal ismine takmıştım bir ara söyledim ne o öyle pavyon ismi gibi dedi nerden biliyorsun sen pavyon ismi olduğunu bakayım kaç kez gittin ki deyince baktık olacak gibi iş isimden çıktı :9: :9:

kendi adım die demiyorum "ezgi" çok güzel. kızın hem güzel hem akıllı olur.. daha başka arama bence :)

kendini de araya sıkıştırmışın hemen tatlıımm...ezqi mi senin adın yawrım:46:
dimekk hem güzel hemde zekisin,birdenbire sana çok kanım ısındıı gel bakimmm yamacımaa:29:

erkek olsaydı hiç kuşkusuz çağan efe koyacaktık..kızda yine bi kaç seçenek üstüne düşündük yani:))
hahahahah çok alemler ya ben de kumsal ismine takmıştım bir ara söyledim ne o öyle pavyon ismi gibi dedi nerden biliyorsun sen pavyon ismi olduğunu bakayım kaç kez gittin ki deyince baktık olacak gibi iş isimden çıktı :9: :9:

ayy yaaa dolunay isminede benimki kaşar ismi gibi dedi..inş. dolunay yoktur aramızda..çok pardon yani, eşimin öküzlüğü ama aynen öle didi ya...

Kızlar ya bn iki gündr bebişimi hisedemiyorum karnıma dokununca kalp atısı gibi pıt pıt hisediyorum ama hareket yok 12 gündr evdeydm düsk tehlikesinden dün okula basladım yorgunluktanmıdır nedrbilmiyorum cok korkuyorum bebişim niye sakinlestiki :(

canım benim ben yerinde olsam bi giderim doktora için rahat eder hem..eminim bişey yoktur ama sürekli endişe edip canın sıkılmasındansa bi git için rahatlasın..uyuyodur kuzucuk..

merhaba arkadaşlar. Biz yeni yazabildik bugün. rahatsızlanan arkadaşlara geçmş olsun, cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun diyorum.. ben hasta olacak gibiyim sabahtan beri boğaz ağrısı çekiyorum. inşallah gribe yakalanmam :( Arkadaşlar isim konusu gerçekten çok önemli. bizlerin ilk ve en büyük görevi diye düşünüyorum. Söyleniş ve anlam güzelliğine beraber bakılmalı bence..Biz eşimle hala çıkamadık işin içinden :((

canım hoışgeldin çook geçmiş olsun dikkat etmek lazım aman diyim..ballı ıhlamur iç şekerim şifayı kapmadan..

erkek olaydıı çok isim vardı da kafamda kız isimlerini hiç beğenemedim yaa..gerisi malum eşim koydu ismi banada onaylamak kaldı..:51:

:1::1::1: emirhan diye bi tanıdığım yok Allahtan ama yaa erkek ismi cidden zor benimde aklımda kız ismi çoktu ama erkek olcağını biliyodum düşünüyodum halada düşünüyorum isim konusunu çıkamadım işin içinden :1::1:

kendini de araya sıkıştırmışın hemen tatlıımm...ezqi mi senin adın yawrım:46:
dimekk hem güzel hemde zekisin,birdenbire sana çok kanım ısındıı gel bakimmm yamacımaa:29:

hahahahha alemsiniz ya
biraz daha zorlasak gel bakiiim yamacımdan sonra merak etme yavriiim senin de hoşuna gideceğe kadar varacak :9: :9:

wayy canına,dimek her evde aynı muhabbetler oluyoo:53::53:
insanız işte yapımızda varr:1::1:

erkek olsaydı hiç kuşkusuz çağan efe koyacaktık..kızda yine bi kaç seçenek üstüne düşündük yani:))

ayy yaaa dolunay isminede benimki kaşar ismi gibi dedi..inş. dolunay yoktur aramızda..çok pardon yani, eşimin öküzlüğü ama aynen öle didi ya...

hahahahahah kendi analarının ismini koysak ondan güzel yoktur söyleyeyim :9:

canım benim ben yerinde olsam bi giderim doktora için rahat eder hem..eminim bişey yoktur ama sürekli endişe edip canın sıkılmasındansa bi git için rahatlasın..uyuyodur kuzucuk..

Canım hoışgeldin çook geçmiş olsun dikkat etmek lazım aman diyim..ballı ıhlamur iç şekerim şifayı kapmadan..

:1::1::1: Emirhan diye bi tanıdığım yok allahtan ama yaa erkek ismi cidden zor benimde aklımda kız ismi çoktu ama erkek olcağını biliyodum düşünüyodum halada düşünüyorum isim konusunu çıkamadım işin içinden :1::1:

cuma kontrolum vr insallh bi kalp atısını goreyim bebisimn hayırlısıyla raht edicem bn siirtn cok ücra bir köyünde ögretmenm doktroum 1.5 saat uzakta oyle her istedigmde gşdemşyorm malesef :(

ya kızlar bugün doktora gittim.Cinsiyetini yine öğrenemedim canım sıkıldı ama daha da önemlisi kafama bişey takıldı bebişimin 100 gr olduğunu söyledi ve normalmiş.kaç cm olduğunuda söylemedi.Ama bana hiç normal gelmedi benim haftamdaki kişiler hep 300 400 gr arası nasıl 100 gr olur ve normal der ya.Kafam çok karışık:(((aranızda benim gibi olan var mı?

canım hoışgeldin çook geçmiş olsun dikkat etmek lazım aman diyim..ballı ıhlamur iç şekerim şifayı kapmadan..

:1::1::1: emirhan diye bi tanıdığım yok Allahtan ama yaa erkek ismi cidden zor benimde aklımda kız ismi çoktu ama erkek olcağını biliyodum düşünüyodum halada düşünüyorum isim konusunu çıkamadım işin içinden :1::1:

bende çıkamamıştım yaa,milyon tane isim var insan yakıştıramıyor bebesine:1::1:
bizim bi arkadaş ÇıNaR koydu o da çok hoş:31:

hahahahha alemsiniz ya
biraz daha zorlasak gel bakiiim yamacımdan sonra merak etme yavriiim senin de hoşuna gideceğe kadar varacak :9: :9:

ııyyyy,hatat dewam ediyor dizisindeki pisss ihtiyar aklıma geldi birden :27:
bi kereem o benim kızımın adaşıı zarar vermem ona benn:1:

Erkek olaydıı çok isim vardı da kafamda kız isimlerini hiç beğenemedim yaa..gerisi malum eşim koydu ismi banada onaylamak kaldı..:51:

neymiş o isimler bizde bilelim vala bizde erkege işim bulma konusnda kafayı yedik en son yeterrrr dedik bktık bulamıyoz poyrazda kaldık içine sindim desen oda cok sinmedi anca isim aramaktanda fenalık geldi bnce kıza daha cok isim vr secenek cok

cuma kontrolum vr insallh bi kalp atısını goreyim bebisimn hayırlısıyla raht edicem bn siirtn cok ücra bir köyünde ögretmenm doktroum 1.5 saat uzakta oyle her istedigmde gşdemşyorm malesef :(

köyün sağlık ocağı yokmu canım hani sağlık ocaklarındada kalp dinliyolar varsa bi git istersen ..

ya kızlar bugün doktora gittim.Cinsiyetini yine öğrenemedim canım sıkıldı ama daha da önemlisi kafama bişey takıldı bebişimin 100 gr olduğunu söyledi ve normalmiş.kaç cm olduğunuda söylemedi.Ama bana hiç normal gelmedi benim haftamdaki kişiler hep 300 400 gr arası nasıl 100 gr olur ve normal der ya.Kafam çok karışık:(((aranızda benim gibi olan var mı?

şekerim 4 kilo doğan bebik var 2,500 kilo doğan var tabiki fark eder...mesela herkesin boyu 20cm geçmiş benimkine 16cm dedi doktor napalım sağlıklı dio ona güvenioz bizde rabbime emanet bebeklerimiz:16:

Back
X