Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ama pek mutlu değilim. Henüz 6 haftalık hamileyim. 3 haftalık hamile olduğum dönemde henüz adet günüm gecikmeden boyun ense röntgeni çekildim. Ve birçok ilaç kullandım. Hamile olabilir miyim diye düşündüm ama pek ihtimal vermedim. Planlı bir gebelik değildi bir bakıma kaza denilebilir. Elbette bir bebeğim olsun isterim ama zaman uygun değildi planlamamıştım ve bunların üzerine röntgen ve ilaç durumu beni çok üzdü. Doktorlar garanti veremiyor ben de bu durumda kendimi suçlayıp durdum. Madem hamile olabilir miyim diye düşünmüştüm, ihtimal de vermeliydim temkinli davranmalıydım. Zaten üzüntüden olsa gerek fena bir gribe yakalandım öksürmekten belim incindi. Berbat stresli günler geçiriyorum. Her ne kadar planlı olmasa da yine dedoğururdum ama bu röntgen ve ilaç durumu beni çok düşündürüyor. Aranızda hiç bu durumları yaşayan oldu mu ya da tanıdıklarınız böyle bir durum yaşadı mı
ben de senin gibi planlamamıştım ve durumu öğrenmeden önce minoset plus içmiştim.sormadım bile doktora.sonuç olarak şu anda yapabileceği bişiy yok diye düşünüyorum.Allaha dua ediyorum bebeğim sağlıklı olsun diye.inşallah hepimizinki sağlıklı olur.doktora bi sor ama çok canını sıkma.Aldırmayı düşünüyorsan asla bunu yapma derim.sonuçta bir canlı.çok günah.