• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları bende yaşıyorum çok karasızlık yaşadım ama şimdi amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim. Benim 2li test güzeldi 4lü riskli çıktı ayrıntılı ultrason temiz çıktı doktor karar sizin dedi ben sizi yönlendiremem dedi. Ben de amniyosentezin riskini düşündüm benim testte çıkan riskime yakın olduğundan vazgeçtim. Bu arada senin 3lü testte riskin kaç ve kaç yaşındasın

serenay geçmişi şimdi okudum kararnı vermişsin hayırlısı olsun canım bende dün detaylı ultrasona girdim çok şükür sorun yok dedii ve bana açıklaması şöyledi doktorun biz kurum olarak 2 li testi yaparız ve sonuç iise ultrasondada sorun yoksa diğer testlere gerek duymayız bu test%92 sonuç verir dedii ama sen kazala dörtlüyüde yaptırmışsın dedii bunu silemeyiz ama amniyosentezde riskli dedii senin ultrasonda sorun yok oyusden çok kafana takma dedii üstü kapalı biliosun onlarda risk almak istemio kendi adlarınaa direkt söleyemiyolar bişileri ama üstü kapalı bana ima ettii oyusden ben rahatım canımm sende içini ferah tut ve diğer yaşayan arkadaşlarr bence allahtan hayırlısını dileyin ve dua edin ayrıca serenay ben yeniüye olduğum için özel mesaj atamıyormuşumm:(((

Evet canım vazgeçtim amniyosentezden artık hakkımızda hayırlısı olsun, zaten doktor karar senin dedi başka bir doktorla daha görüştüm bu kararı aldım, bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum. Sen detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdın canım, 2. defa yaptırmanın sakıncası olur mu

benim 20+2 günlüktüm 30 yaşındayım dün 2 defa ultrasona girdim 1 saat araylaa eşim sordu sakıncası varmı diye yok dedii ama bence artık içini rahat tut bişi çıkmadıysa yoktur canımm

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları bende yaşıyorum çok karasızlık yaşadım ama şimdi amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim. Benim 2li test güzeldi 4lü riskli çıktı ayrıntılı ultrason temiz çıktı doktor karar sizin dedi ben sizi yönlendiremem dedi. Ben de amniyosentezin riskini düşündüm benim testte çıkan riskime yakın olduğundan vazgeçtim. Bu arada senin 3lü testte riskin kaç ve kaç yaşındasın

ozaman benı cok ıyı anlarsın2 benımde temiz 3lü de1.258 cıktı inş dogru yazıyorumdurpekı senın

yasım 28 dr ayrıntılı ustasyonla bektı ne zaman ki dr deyil baska dr gonderdı ondada ayrıntılı vardı her seyını ıncelede 2 teste guzel ama 3 ben korkuyorum

serenay geçmişi şimdi okudum kararnı vermişsin hayırlısı olsun canım bende dün detaylı ultrasona girdim çok şükür sorun yok dedii ve bana açıklaması şöyledi doktorun biz kurum olarak 2 li testi yaparız ve sonuç iise ultrasondada sorun yoksa diğer testlere gerek duymayız bu test%92 sonuç verir dedii ama sen kazala dörtlüyüde yaptırmışsın dedii bunu silemeyiz ama amniyosentezde riskli dedii senin ultrasonda sorun yok oyusden çok kafana takma dedii üstü kapalı biliosun onlarda risk almak istemio kendi adlarınaa direkt söleyemiyolar bişileri ama üstü kapalı bana ima ettii oyusden ben rahatım canımm sende içini ferah tut ve diğer yaşayan arkadaşlarr bence allahtan hayırlısını dileyin ve dua edin ayrıca serenay ben yeniüye olduğum için özel mesaj atamıyormuşumm:(((

O zaman canım inşallah bu sorunları yaşayan biz ve bizim gibi anneler ve bebekleri için hayırlısı olur inşallah, nette çok araştırdım çoğu kişi yaşıyor bu sorunu çok şükür hepsi sağlıklı olarak bebeklerini dünyaya getiriyorlar. Sen detaylı ultrasonu kaç defa yaptırdın ve kaçıncı haftadasın canım

yasım 28 dr ayrıntılı ustasyonla bektı ne zaman ki dr deyil baska dr gonderdı ondada ayrıntılı vardı her seyını ıncelede 2 teste guzel ama 3 ben korkuyorum

Canım tabiki bu karar sana ait eğer için hiç rahat etmeyecekse yaptırırsın ama ben yaptırmamayı tercih ettim biliyorsun amniyosentezin de riski var ve ayrıca bebeğinin başka bir rahatsızlığı varsa bile amniyosentezde görülmüyormuş. Allah korusun kör ya da sağır olsa amniyosentezde bu anlaşılmıyor. Gerçekten zor bir karar ben de karar alana kadar çok gergin günler yaşadım. Ama korkma çünkü yalnız değilsin çoğu annenin başına gelebiliyor, şimdi düşününce ben de kendime diyorum ki keşke 4 lü testi yaptırmasaydım ya da zaman geçmeden testi tekrar yaptırsaydım ama artık bu olasılıklar için geç, dua ediyorum sağlıklı bir bebeğimin olması için

buskopan normaldede adet dönemimde olan o şişkinlik ağrısında kullanılan bi ağrı kesici...
gaza bi faydası yoktur zaten...buzkopanı at gazı koyver, yokkk öyle şey:)) sanırım ağrısı içindir cnm..

petuşşş benimde plesenta aşağıdaymış,doktor o yüzden kasık ağrın ve kanaman olabilir dedi.yukarı çıkmazsa sezeryan olcakmışım mecburrr:(ama bunu bana kendi doktorum söylemedi neden?25 inci haftadan sonra zor çıkarmış yukarı o zamana kadar çıktı çıktı,neyse sağlık olsun.szeryanla kolayca doğururuz belki:)

Canım tabiki bu karar sana ait eğer için hiç rahat etmeyecekse yaptırırsın ama ben yaptırmamayı tercih ettim biliyorsun amniyosentezin de riski var ve ayrıca bebeğinin başka bir rahatsızlığı varsa bile amniyosentezde görülmüyormuş. Allah korusun kör ya da sağır olsa amniyosentezde bu anlaşılmıyor. Gerçekten zor bir karar ben de karar alana kadar çok gergin günler yaşadım. Ama korkma çünkü yalnız değilsin çoğu annenin başına gelebiliyor, şimdi düşününce ben de kendime diyorum ki keşke 4 lü testi yaptırmasaydım ya da zaman geçmeden testi tekrar yaptırsaydım ama artık bu olasılıklar için geç, dua ediyorum sağlıklı bir bebeğimin olması için

açıkcası amniyosentez bende yaptırmayı düşünmüyorum.2 testim temiz cıktı zaten 2 daha önemli diye biliyorum 3 hatta istemedim dr yaptır deyınce iyi hadi dedim.bu zaman kadar bebekte bır sorun yoktu 3 testı yaptırdıgımdada gelısımı onde gıdıyor demişti ufffffff test sonucunu dün aldım bana 2 dr adı verdı bırıne gıttım ayrıntılı baktı bebeyın her bır yerıne bebek ıyı gorunuyor dedım ama adam riks almak istemdi ben sordum hangı destı daha önemli sizin için dediyimde 2 dedi yinede insanın içine kurt düşüyor bugun cok kötu bır gundu hıc bır sey bıle yemedim eve geldim midem bulununca oyle 2 lokma yedım içimi rahat tutmak istıyorum bebeyim saglıklı diyorum rahat ol .ama su var ne yapsak bos her sey allahtan bızım elımızden ne gelıyor dua dan baska adi ne yapalırım ben şimdi hıc bır sey 20 haftam var beklıyeceyım rabbim senın de benımde yanımzda olsun evt korkuyorum korkuyor deyilim ama inş saglıklı bebekler olur diyorum
sen 4 testi kaç haftalık ken yaptırdın peki.dr 2 bır sey yok dedım peki 4 sen nıye gerek duydun

kıslar bugün aile hekimliğindeki ebe beni iyi korkuttu yani:18:
aşımı olmaya gittim,bide bebişin kalbini dinleyelim dedi. 2-3 dakika ses duyamadı.sonrada kalp atıyo ara ara sesi kesiliyo dedi.en sonda çok hızlı atıyor dedi.
normalden hızlı kalp atışı olduğu için doktoruna görünsen iyi olur dedi.
bende panikle doktorumu aradım anlattım oda'genelde ebeler böyle çok hasta gönderiyor bana inan gelmene gerek yok' dedi. o an rahatladım.:27:
ya böyle hassas konularda emin olmadan nasıl bizi endişelendiriyorlar sinir oldum,ömrümden ömür gitti:4::4::4::4:

petuşşş benimde plesenta aşağıdaymış,doktor o yüzden kasık ağrın ve kanaman olabilir dedi.yukarı çıkmazsa sezeryan olcakmışım mecburrr:(ama bunu bana kendi doktorum söylemedi neden?25 inci haftadan sonra zor çıkarmış yukarı o zamana kadar çıktı çıktı,neyse sağlık olsun.szeryanla kolayca doğururuz belki:)

cnm bak hemen anlatim sana...
benim dr um bunu bana taaa17. haftalarda söyledi...ama dediki bu zmnla yukarı çıkar...öle 24. hafta falan demedi, beklicez görcez dedi..
yasaklara uycan şimdilik o kadar..
o eşin aşağıda olmasınında kademeleri varmış.
yani kimisi doğum yolunda, kimisi rahmin üstünde, kimisi rahme biraz yakın vs. olyomuş.
eğer çok önemli tehlike oluşturcak bi yerde değilse dr un söylememiş olabilir..
ben geçenlerde acile gitmiştim, ordaki kadın doğum dr una kendimi tanıtırken eşide aşağıda dedim ki 21. haftadaydım.
o dr dediki bu haftalarda eş aşağıda die bişi olmaz, çok erken bunu demek için.
çünkü zamanla çıkacaktır daha çok erken haftalar bunlar dedi.
sonra 22. haftada detalı ultrasonuda başka bi dr yaptı, onada dedim eşi aşağıda
oda dedi bu haftalarda bunun önemi yok, zamanla çıkacaktır daha çok erken dedi..
yani öyle 25. haftadan sonra çıkmaz falan ona inanma cnm..netten de bak..30. haftalar falan yazıo..
ki topicde bi kaç kişinin öleydi onlardan bazılarınki çıktı bile...
bizimkilerde çıkar inşallah, daha çok erken...
kocandan uazk dur, çok fazla hoplayıp zıplama ağır kaldırma, bide dua et, daha vakit var:)))

kızlar bilgilerinize ihtiyaçım var morelım çok bozuk .biliyorum ki sizlerde 2 ve 3 testınızı yaptırmısınız dır.benım 2 testım güzel cıktı hıc bır sorun yoktu 3 teste daws santormu cıktı bebebyimin ayrıntılı urtasyonla bebeyim incelendı dr bebeyın ıyı oldugunu soyledı ama test konuusnda bır riks oldugunu amino sentesz yaptırmam gerektıyını soyledı.sizin testler nasıl cıktı ne sizde boyle bır seyle karsılastınız mı ve dr ne önerdı bana acil yardım gecen zaman cok önemlı cunku

Canım, benim çevremde 2 kişinin de senin gibi oldu onlar amniyosentez yaptırmadılar ve birinin 4 yaşında birinin 1 yaşında oğulları var ve gayet sağlıklı çocuklar. İnşallah seninki de yanılmadır. Ama benim doktorum 2linin en güvenilir olduğunu ve diğer testleri yapmayacağını söyledi. Ben de sevindim çünkü internette de bu testlerin yanılma payının yüksek olduğundan dolayı hamilelerin kafalarının karıştığını okumuştum. Canını hiç sıkma 2li test gerçekten çok güvenilirmiş. Amniyosentez senin kararın.

kıslar bugün aile hekimliğindeki ebe beni iyi korkuttu yani:18:
aşımı olmaya gittim,bide bebişin kalbini dinleyelim dedi. 2-3 dakika ses duyamadı.sonrada kalp atıyo ara ara sesi kesiliyo dedi.en sonda çok hızlı atıyor dedi.
normalden hızlı kalp atışı olduğu için doktoruna görünsen iyi olur dedi.
bende panikle doktorumu aradım anlattım oda'genelde ebeler böyle çok hasta gönderiyor bana inan gelmene gerek yok' dedi. o an rahatladım.:27:
ya böyle hassas konularda emin olmadan nasıl bizi endişelendiriyorlar sinir oldum,ömrümden ömür gitti:4::4::4::4:

Benim kayınpeder doktor ve bana hamile kaldığımda tek söylediği tek bir doktora görüneceksin ve o doktorun ultrasonundan başka ultrasona girmeyeceksin yoksa mutlaka kafan karışır ve boş yere üzülürsün dedi. Gerçektende öyle doktoruna güven ve başka sözlere kulak tıka canım.

Canım, benim çevremde 2 kişinin de senin gibi oldu onlar amniyosentez yaptırmadılar ve birinin 4 yaşında birinin 1 yaşında oğulları var ve gayet sağlıklı çocuklar. İnşallah seninki de yanılmadır. Ama benim doktorum 2linin en güvenilir olduğunu ve diğer testleri yapmayacağını söyledi. Ben de sevindim çünkü internette de bu testlerin yanılma payının yüksek olduğundan dolayı hamilelerin kafalarının karıştığını okumuştum. Canını hiç sıkma 2li test gerçekten çok güvenilirmiş. Amniyosentez senin kararın.

evet canım bende biliyorum 2 daha önemli kesin sonuç diye. ama dr yaptırtı keşke yapmasaydim .benimde çevremde öyle bırı var bebeyi saglıklı inş 3 lü test yalnıştır.

benim dr um bunu bana taaa17. haftalarda söyledi...ama dediki bu zmnla yukarı çıkar...öle 24. hafta falan demedi, beklicez görcez dedi..
yani kimisi doğum yolunda, kimisi rahmin üstünde, kimisi rahme biraz yakın vs. olyomuş.
ben geçenlerde acile gitmiştim, ordaki kadın doğum dr una kendimi tanıtırken eşide aşağıda dedim ki 21. haftadaydım.
oda dedi bu haftalarda bunun önemi yok, zamanla çıkacaktır daha çok erken dedi..
yani öyle 25. haftadan sonra çıkmaz falan ona inanma cnm..netten de bak..30. haftalar falan yazıo..
kocandan uazk dur, çok fazla hoplayıp zıplama ağır kaldırma, bide dua et, daha vakit var:)))

petuşşşşş ilaç gibi hatunsunnn,içim rahatladı.çok sağol,bu ara en çok ihtiyacımız ola şey dua galiba.alerji için doktora gittim.ünv. hastanesine gitcem yarın 3 saat yol yani bana:(ama şu alerjilerim geçsin bi daha şikayet etmicem oram buram ağrıyo diye:(

petuşşşşş ilaç gibi hatunsunnn,içim rahatladı.çok sağol,bu ara en çok ihtiyacımız ola şey dua galiba.alerji için doktora gittim.ünv. hastanesine gitcem yarın 3 saat yol yani bana:(ama şu alerjilerim geçsin bi daha şikayet etmicem oram buram ağrıyo diye:(

:54::54::54::54::54:
bende çıkıom gari, bugünde mesaiyi bitirdim çok şükür bin şükürrrr...

vee akşamcılar için de hatırlatmamı yapıyorum..
sonra way ben duymadım, way ben görmedim demeyiniz..

2012 nisan anneleri ist. buluşması;

kızlar face deki grupta olmayanlar var burda haylice....face e yazıldı, bende buraya yazıorum..
ist. anneleri bi buluşma org. yapalım dioruz...
katılırım/gelirim diyenler ama buraya ama özelden bana nerde oturduğunu yazsın ltf.
herkesin oturduğu yeri öncelikle bi araya getirip ona göre ortak bi buluşma yeri belirleyelim, bi tarihdede buluşalım dioruz...
tarihi hemen yrn vs. yapmayız zaten 3-4 hafta sonrası için olurki herkes ayarlasın kendini..bide pzr günü yaparızki cmt çalışan dr a giden vs. olur..onlara bakarız...önce bi katılım grubu belirleyelim...bide ben her gün bu duyuruyu yazarım buraya, sonuçlardanda bi liste yaparım en son paylaşırım..3-5 gün her gün yazarım..bugün olmayan yrn görsün die..

kocandan uzak dur :D

kocandan uzak dur :D

yalansa yalan de:)))
sen gelcen dimi ist. buluşmasına..taşınma sırasında vs. olsa bile tarih yer belli olunca ben sana kk da özelden msj atarım..ara ara girip bak..
face in varsa ekle yada beni, özelden ismini yaz ben eklim..vs vs. sen yeterki beni görmek ist taammı bebem, ben bulurum seniii:)))):37::37:

yalansa yalan de:)))
sen gelcen dimi ist. buluşmasına..taşınma sırasında vs. olsa bile tarih yer belli olunca ben sana kk da özelden msj atarım..ara ara girip bak..
face in varsa ekle yada beni, özelden ismini yaz ben eklim..vs vs. sen yeterki beni görmek ist taammı bebem, ben bulurum seniii:)))):37::37:

face yok. özelden msj atarsan cok iyi olur canım. ben seni ve herkesi gormek istiyorum cunku hepicinizi cok seviyorum..

face yok. özelden msj atarsan cok iyi olur canım. ben seni ve herkesi gormek istiyorum cunku hepicinizi cok seviyorum..

atarım cnm..sen ara ara bak mesajlarına ok mi:)
bak bugün beynine beynine konuşmuom hiç senin ne güzel dimi..öpüyorum benim tombilim..bai bai çıktım gerçekten:54::54::54:

Back
X