Seni çok iyi anlıyorum canım aynı durumları bende yaşıyorum çok karasızlık yaşadım ama şimdi amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim. Benim 2li test güzeldi 4lü riskli çıktı ayrıntılı ultrason temiz çıktı doktor karar sizin dedi ben sizi yönlendiremem dedi. Ben de amniyosentezin riskini düşündüm benim testte çıkan riskime yakın olduğundan vazgeçtim. Bu arada senin 3lü testte riskin kaç ve kaç yaşındasın
serenay geçmişi şimdi okudum kararnı vermişsin hayırlısı olsun canım bende dün detaylı ultrasona girdim çok şükür sorun yok dedii ve bana açıklaması şöyledi doktorun biz kurum olarak 2 li testi yaparız ve sonuç iise ultrasondada sorun yoksa diğer testlere gerek duymayız bu test%92 sonuç verir dedii ama sen kazala dörtlüyüde yaptırmışsın dedii bunu silemeyiz ama amniyosentezde riskli dedii senin ultrasonda sorun yok oyusden çok kafana takma dedii üstü kapalı biliosun onlarda risk almak istemio kendi adlarınaa direkt söleyemiyolar bişileri ama üstü kapalı bana ima ettii oyusden ben rahatım canımm sende içini ferah tut ve diğer yaşayan arkadaşlarr bence allahtan hayırlısını dileyin ve dua edin ayrıca serenay ben yeniüye olduğum için özel mesaj atamıyormuşumm