• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
EVET CNM..
BENİMKİLERDE öyle dio..
gün boyu çocukla sıkıomuş insan, daha tahammülsüz oluomuş..
akşamki 2 saati daha verimli geçiriolarmış..hayırlısı bakalım biz nasıl olcaz..

taam barışalım bariiiii:16::16::16: seviyorum seni yani yapcak bişi yok..
daha belli değil yer zmn, ön talep aşamasındayız..face dede var zaten..

hemen altına yazdım ismimi :1::1::1:

benim kociş yiğit efe de kararlıııı..yiğit efe koyalım dedi kesin ve net artık..
bayansucum bi ara listeye girdiğinde oğluşumun ismini YİĞİT EFE diye yazıver sanırım değişmicek %90 bundan sonra..
kilomuda 59 yapıver anam elin değmişken :1:
petuşşş yiğithanıda beğendiremedim benim herife :52:

nefrazencim siz karı koca rahatmışsınız :9::29:
biz karı koca böyleyiz cebimizde simit parası olmasa yok demeyiz
tokuz deriz kocam da ben de böyleyiz ailelerden maddi hiçbi destek almıyoruz
bazen un şeker bulgur tarzında şeyler getirirler o kadar

ben de özeniyorum kocasının parasını çatur çutur yiyenlere
hiçbi harcamadan kısmayanlara
bi de buna ragmen onlar el bebek gözbebek olurlar
sen nasılsa böyle geldin böyle gidersin:43: ama elimde değil
böyle geldim böyle gidecem

hemen altına yazdım ismimi :1::1::1:
:54::54::54::54:
TAAM ŞİMDİ HEPDEN BARIŞTIK...
benim kociş yiğit efe de kararlıııı..yiğit efe koyalım dedi kesin ve net artık..
bayansucum bi ara listeye girdiğinde oğluşumun ismini YİĞİT EFE diye yazıver sanırım değişmicek %90 bundan sonra..
kilomuda 59 yapıver anam elin değmişken :1:
petuşşş yiğithanıda beğendiremedim benim herife :52:

ollyyyyy
bende yiğit efe yi çok beğendim guzum...ben eşin sonu hanlı istio sanıodum..yiğithan dan yiğit efe daha da güzel...ollyyyy

veee nefrazen allah seni napsın emi...
anam o yaptıklarının değil binde birini, birini bile yapsam benim kocam beni 10 bin kere boşar öle diim.
kocanın kıymetini bil...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende çalışıyorum ama maaşımdan sadece yemek yol ve bitakım ihtiyaç parası alıp kalanı eşime veriyorum.
oda ay sonuna kadar olan başka ihtiyaçlarımı falan karşılıyo..
çünkü eşim maşallah çok tutumludur:nazar:. ben çok severim harcamayı.hiç para biriktiremem o yüzden veriyorum maaşımın bi kısmını o para biriktiriyor..
ama maaş kartımı asla vermem :27:
o parayı çekme zevki bana ait:27:

ollyyyyy
bende yiğit efe yi çok beğendim guzum...ben eşin sonu hanlı istio sanıodum..yiğithan dan yiğit efe daha da güzel...ollyyyy

anam o yaptıklarının değil binde birini, birini bile yapsam benim kocam beni 10 bin kere boşar öle diim.

valla ben de burdaki biçok yorumu görüp ben bunun onda birini yapsam boşar beni diyorum ama
petuş bana sen de az değilmişsin gibi geliyo hep :27:

ollyyyyy

yaa kociş çok hanlıya takılmamıştı ben istiyodum isimlerimiz hanlı soyisimde hanlı bittiği için uyuyodu ama illa olsun demiyodum emirhan metehan yiğithan olsun dse onlardan birinide koyardım ama yiğit efe de olsun yaa bunu koyalım dedii bende çok sevdiğim içün temem dedim..

artık %90 hatta %99 yiğit ede olcek benim oğluşum hayırlısıyla :46::46:

valla cnm evlenmeden önce eşimin cebinde para yokken sıkıntı yaşamasın diye utana sıkıla borç vermeyi teklif ettim hiç tereddütsüz aldı, ben böyle şoklar yaşayarak onun rahatlığını görünce huyum değişti.

kiii beni boşamak onun ne haddine, benim gibi açık sözlü karısı olduğuna şükretsin. şimdi kardeşi evleniyo nişanlısını görseniz kayınvalideme 'annnecimmm' diyo kadın da saftirik ayy çok sıcak kanlı diyo benim yanımda imalı imalı.

benim sözümde bana söz için sadece ayakkabı alınacaktı kendi kıyafetim vardı masraf yapsınlar istemedim zaten onlardan da alışverişe çıkalım teklifi gelmedi eşimle gittim ayakkabı aldım. kaynana geçen laf ediyodu ayy yeni gelin için alışverişe çıkılcak ama daha önce çıkmadım bilmiyorum ne alınır.

ben de dedim 'beni örnek alcaksan fena çünkü sadece bi ayakkabı almıştık. yeni gelininden çok umutluydu ama yeni gelin söz alışverişine götürmediği gibi nişan alışverişini haber bile vermemiş kaynım babasının ödeme yapacağı parayı hacılamış bu hafta sonu da kızla alışverişe çıkıyomuş:21:

dün kaynanam geldi bu hafta sonu alışveriş sonraki hafta sonu da nişan varmış dedim dilini yuttu haberi bile yokmuş :21:

eşime gösterdim bu kız gibi annecim annecim diye etrafta dolanıp yağ çekip alttan iş mi çevireyim yoksa kırıcı olmadan düşündüğünü çat diye söyleyen biri mi olayım?

başta yeni gelinin tavrını o da sevimli bulmuştu ama şimdi bana aman kendin gibi ol diyo.

yani ilk başta boşamalık karı gibi dursam da dürüstüm kırıcı olmamak şartıyla düşüncemi çat diye söylerim :21:

slm kızlar.. ben de hemen muhabbete dalıyorum. ben çalışıyorum ama ikimizin de cebinde ne kadar para olduğu bellidir. yani hesaplarımız kesinlikle birliktedir. ayın 15i geldi mi önce borçlar ödenir. kalan para da eve konur oradan ne kadar lazımsa alınır. ay sonunda artmışsa da bankaya yatırım yapılır. o para koyduğumuz yerde çok azalma olmuşsa sorarız birbirimize ne yaptın parayı diye :)) böyle oluncaa da pahalı hediye falan sürprz yapamıyorsun tabi. ama genelde idare bendedir kocam da şikyet etmez. çünkü o çok rahattır ona kalsa haciz gelir valla :)) ben memur çocuğuyum ya onun etkisi de var. ayın 14ü geldi mi yaparım hemen listemi:)

ya ben de galiba NİL de karar kıldım :44::44::44:

tocam isim işini bana bıraktı....

ooof ben de nil istiyorum ama eşim ayşe fatma gibi daha geleneksel bişiler olsun diyo ayşe nil olsun dedim. tmm dedi ama o ayşe dermiş çocuğa. üstelik ayşe hem halasının hem de amcasının eşinin adı :31:

bende çalışıyorum ama maaşımdan sadece yemek yol ve bitakım ihtiyaç parası alıp kalanı eşime veriyorum.
oda ay sonuna kadar olan başka ihtiyaçlarımı falan karşılıyo..
çünkü eşim maşallah çok tutumludur:nazar:. ben çok severim harcamayı.hiç para biriktiremem o yüzden veriyorum maaşımın bi kısmını o para biriktiriyor..
ama maaş kartımı asla vermem :27:
o parayı çekme zevki bana ait:27:
aynı bizdede böyle düzen guzum..maaşım yatıo..ev kredimiz haşırt ödenioo
kalandan yol param düşüo...sonrada kalanı harçlığım..
evin faturası, kredi kartlarımız(eşimin bi tane benim bi tane, eşim ayarlıo, bana kota koyyo bu ay 300 ü geçirme die taam bey diom), aidattı felan felan eşim ödüo..
birikimide o yapıo:)) ama allah razı olsun kendinden çok tutumludur, benide bayağı bi düzne koymuştur kendisi..
valla ben de burdaki biçok yorumu görüp ben bunun onda birini yapsam boşar beni diyorum ama
petuş bana sen de az değilmişsin gibi geliyo hep :27:
hee orası öyle cnm..bende az değilimdir..
sınırlarım vardır kimseye dokunturmam, beyimede bizzat derim o yokkende ben vardım, ayaklarımın üstüne basıodum, onsuzda döner bu devran yani..
vazgeçilmicek kimse yoktur bunu iice belleyi öğretmişimdir kendine.
emme lakin onun öyle erkeklik grurunu hayatta okşayamam...hesabına kitabına karışmam..çünkü o zaten en iisni bilir:)
onun dışında bizim kıskançlığımız hiç olmadı bugüne kadar, freedom, ben eski sevgilimle görüşyom , face den arkadaşım bişi demez..aynen oda:)
neden biliomki o bana deli gibi aşık, bende ona:)
sonracıma bizde aile mevzuu da olmaz..senin anan benim anam..bişi olsa bile söyler konuşuruz..
öleee çok tatlıyız çookkkkk:1::1::nazar::nazar::nazar:
yaa kociş çok hanlıya takılmamıştı ben istiyodum isimlerimiz hanlı soyisimde hanlı bittiği için uyuyodu ama illa olsun demiyodum emirhan metehan yiğithan olsun dse onlardan birinide koyardım ama yiğit efe de olsun yaa bunu koyalım dedii bende çok sevdiğim içün temem dedim..

artık %90 hatta %99 yiğit ede olcek benim oğluşum hayırlısıyla :46::46:

taam guzum adı olsun artık yefrunun da...hepsine razıyız...:1:

eşten para isteme mevzusu:
geçen aya kadar çalışmıyordum
ilçede çalıştıgım için yola dayanamam diye
il içinde bi iş buluncaya kadar bekledik
bu süre içinde eşim her ay bellli bi miktar verdi bana harcamalarım için
peki ben ne yaptım kuruşuna dokunmadım
ay sonunda lazım oldukça çıkardım verdim
her aldıgım şey için de evde şu bitmişti o parayla bunu aldım tarzında açıklamalar yaptım
sanki onun parasını harcamamalıymışım gibi hissediyorum
böyle hissetmekten nefret etsem de böyle hissediyorum
babamdan para almaktan da nefret ederdim kuruşu kuruşuna açıklardım
sorduk mu kızım derdi olsun derdim anlatırdım
keşke böyle olmasam ama böyleyim işte:50:
hayret ediyorum eşlerinin paralarını çatur çutur acımadan yiyen kadınlara:19:
Valla bence yanlis dusunuyosun hayret edilecek bisey yok,Ben endustri muhendisiyim hem de ingilizeydi 5 sene anam agladi okuucam diye kismet simdi kocam olan Adam karsima cikti cok sevdim. AMA Ben karimi asla calistirmam dedi 4 senedir de evliyiz calismiyorum. Ne yapiim ondan para istemiicem de kimden isticem soyle ki Ben babamdan dahi para istemeyi sevmezdim, calisirken kendim kazandim catir catir yerdim simdi de kocam calistirmiyosa onun parasini yiicem napiiim yani...

ooof ben de nil istiyorum ama eşim ayşe fatma gibi daha geleneksel bişiler olsun diyo ayşe nil olsun dedim. tmm dedi ama o ayşe dermiş çocuğa. üstelik ayşe hem halasının hem de amcasının eşinin adı :31:

evet bir kaç alternatifimiz vardı
Aslı
İnci Su
Nil
Nehir
Nisan

Sanırım nilde karar kıldım
çok zor isim beğenmek yaaa
:44::44::44::44:

ya ben de galiba NİL de karar kıldım :44::44::44:

tocam isim işini bana bıraktı....
ne güsel.....nil söylemesi yazması kullanması en temiz isimlerden biri bence:))

slm kızlar.. ben de hemen muhabbete dalıyorum. ben çalışıyorum ama ikimizin de cebinde ne kadar para olduğu bellidir. yani hesaplarımız kesinlikle birliktedir. ayın 15i geldi mi önce borçlar ödenir. kalan para da eve konur oradan ne kadar lazımsa alınır. ay sonunda artmışsa da bankaya yatırım yapılır. o para koyduğumuz yerde çok azalma olmuşsa sorarız birbirimize ne yaptın parayı diye :)) böyle oluncaa da pahalı hediye falan sürprz yapamıyorsun tabi. ama genelde idare bendedir kocam da şikyet etmez. çünkü o çok rahattır ona kalsa haciz gelir valla :)) ben memur çocuğuyum ya onun etkisi de var. ayın 14ü geldi mi yaparım hemen listemi:)

:46::46::46:

Annem geldi cok sükür bnmle kalmaya bebişime dcok cici seyler ormüş teyzeleride bişiler almıs cok tatlı paylastım

Back
X