2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
şehzade anneleri bişi sorcam,oğluşunuzu bebekken sünnet yaptıracak mısınız?Çok tavsiye ediliyo,kanama falan da olmuyomuş,neresnin acıdığını falan bilmediği için de anlamıyomuş bebek,hatta arkadaşım çocuk doktoruna danışmış,doktor arkadaşıma büyüdüğünde sünnet olunca,çocuk tuvaletini yapmaya bile korkuyo,gözünde çok büyütüyo ,bu nedenle travmatik bile olabiliyor,ben öneriyorum demiş.Başka bir arkadaşım da çok önerdi.Sizin düşüncenz ne?Yaptırsam mı diyorum,nasılsa ha 2 aylıkken ha 4-5 yaşında ha 8 yaşında sünnet olcak sonuçta :26:

ben bu yaz yaptırdım oğlumun sünnetini,lokal anesteziyle oldu ameliyat esnasında bişi hissetmedi ama arabayla eve gelene kadar yırttı kendini yawrum..tam 10 gün odasında yattım ve üstünü örttürmedi(birazda canı kıymetli anası gibi:1:)
sünnet kilotu flnda giymedi,yorganın ucu deyse bağırıyordu...en sonunda kıyamadım 3-4 gün sonra totosu açık yatmasına 3 tane kışlık taytının ön kısmını yuvarlak şekilde kesip giydirdim..herkes bayıldı fikrime çocuum üşümemş oldu..
neyseee işin sonunda 1 tane daha oğlum olursa doğduğunda sünnet ettiricem ahdım olsun dedim herkese:31:
ona göre karar ver işte:2:

ben geçen bi gün test ettim bunu..akşam yemekten sonraki kilom ile sbh uyanıncaki kilom arasında 2 kilo 100 gr fark vardı..

doğrudur,inanırım:1:
gerçekten düşününce,2lt su içsen yarım kiloda yemek yesen meyvesiydi bilmemnesiydi alttan akmıyor ya 2,5 kilo tuvalete gidene kadar depoda yanii:27:

kızlarrrr:3:
eşim,sewgilüm,minik böcüüm...geçenlerde içleri süt dolduğu için memiklerden uzak durduğunu ziraa ilk hamileliğim gibi beni sağmak istemediğini itiraf etti:1::1::1::1::17::17::17:

eşim,sewgilüm,minik böcüüm...geçenlerde içleri süt dolduğu için memiklerden uzak durduğunu ziraa ilk hamileliğim gibi beni sağmak istemediğini itiraf etti:1::1::1::1::17::17::17:

eyiymiş, mazeretide buldu hurşikler...temelli işlerine gelir oldu bu durum:14::14::14:

yawww argadaşş..bakıyorum bakıyorum en son ben yazmışım,böyle sohbet mi olur..hepiniz işi mi çıktı huuuuuuuu,küserim:19::19:

yawww argadaşş..bakıyorum bakıyorum en son ben yazmışım,böyle sohbet mi olur..hepiniz işi mi çıktı huuuuuuuu,küserim:19::19:

inanmıyacaksın ama ben rapor hazırlıoyorum...kafam dosyanın içinde..:53:
gözümde nette bebek şekeri arıo:52:
wayyy arkadaş ne kaa baktım bu şekerlere, hala karar verebilmiş değilim...hala gönlümü çelen bişi çıkmadı karşıma:31::31:

Valla bende hem burnumu siliyom hem önümde dosyam arada işliyorum hem de netteyim...Çok yoruldum kızlar yaa bu nezle ne böle ya çeşme gibi burnum kıpkırmızı oldu bi yandan oğluşum tekme atıyor :emir_bebek: Çok bitkiniiiiiiiim saat 5 olsa da çıksam üf ya:14:

Gülben ergenn prog denk geldim bebek ve gebelik ile ilgili konuşuyorlardı telefona bi bayan bağlandı 4 gün sonra doğum yapacakmış bebeğin uyku setini kıyafetlerini yıkıyorum nasıl deterjan kullanıyım dedii ben yılbaşından sonra yıkayıp yerleştirmyi düşünüyordum acaba erken mi olur biraz daha beklemeli miyim birde erkek olacakmış bebeği adını da duhan koyacaklarmış erkek annelerine fikir olsun kuran da bir surenn adıymış
yav ben sorunun cevabını merak ettim hangi detarjanı tavsiye etti dr???

inanmıyacaksın ama ben rapor hazırlıoyorum...kafam dosyanın içinde..:53:
gözümde nette bebek şekeri arıo:52: wayyy arkadaş ne kaa baktım bu şekerlere, hala karar verebilmiş değilim...hala gönlümü çelen bişi çıkmadı karşıma:31::31:

biz geçen arkadaşın bebikine yaptık çok cici bişi, birazdan fotosunu yüklerim :49:

Valla bende hem burnumu siliyom hem önümde dosyam arada işliyorum hem de netteyim...Çok yoruldum kızlar yaa bu nezle ne böle ya çeşme gibi burnum kıpkırmızı oldu bi yandan oğluşum tekme atıyor :emir_bebek: Çok bitkiniiiiiiiim saat 5 olsa da çıksam üf ya:14:

sorma arkadaşım hele gebelikte nezle hiç çekilmiyor.
benim bıcırık kızıma anaokulundan bulaşıyor,geliyor eve onun tedavisini yapıyorum,maşallah 2 günde toparlıyor.ben günlerce sürünüyorum.
daha geçen hafta atlatmıştım nezleyi.bugün yine nezleyim
sabahtan beri ;kivi,mandalina,limonlu çay tükettim.şimdi bool acılı çorba içicem
yarın sabahta 2.düzey usg var.bu halde nasıl gideceksem

yav ben sorunun cevabını merak ettim hangi detarjanı tavsiye etti dr???

biz geçen arkadaşın bebikine yaptık çok cici bişi, birazdan fotosunu yüklerim :49:

ben deterjan için bakmıştım..gadınlar genelde hacışakir bebiki tavsiye edio sanırsam...
aa yüksene bakem bi bakem nasılmış..

öyle bişey yazdın ki yorum yazamadık kitlendik :53::53:
heheheheh
:1::1::1::1:

yok yefrum yaaaaa
minik böcüm
mikinik annem (gıcık oluyorum ben şimdiden 2. çocuğu yaparsam 35ime denk gelecekdiye :57::57::57:)

bende kitabımız çıkıyor
son rötüşları yapıyoruz
hassas bir iş
dönüp bakamıyorum
:54::54:

kızlar benim göbek deliği gittikçe başkalaşım geçiriyor,dışarı fırtlamasına az kaldı,biçimsiz tuhaf bi görünüşü var :1::49:

$14122011087.webp

$14122011089.webp

$14122011090.webp

$14122011092.webp

sonuncuyu flaşlı çektim pırıltıının anlaşılması için

kızlar idil baby yi aradım bizim burda fabrika satış mağazası var güzelyalıda. 120 lira diyorlar 20li takımı siz nasıl 90 liraya aldınızz..

slm kızlar,okuldan geleli geçmişi okuyom, konu kilo ve donnnn galiba.PETUŞŞŞ nerden buluyon bu soruları ya :1: bende merak ettim almak gerek mi don diye? ya bu ara da bende hiç kilo almadım daha 67 ile hamile kaldım hala 67 yim :52: :52:

Back
X