Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar bu gun doktordan geldim degerim dusmus zaten adet oluyorum iki gundur kimyasal gebelik yasamisim sanirim..beni listeden silebilirsiniz ne yapalim nasip degilmis..
herkese saglikli gebelik dliyorum ins saglicakla kucaklarinizada alirsiniz..
hamilelikleri boyunca haftada 4'ten fazla elma yiyenlerin çocuklarının astıma yakalanma riski %53 daha azmış, balık yiyenlerin çocuklarının egzamaya yakalanma riski de %43 daha azmış...![]()
ben jilet kullanıyorum zaten acısız çabuk:)
balığın egzama üzerinde etkisi olduğunu hiç bilmiyordum sölediğin iyi oldu canım :)) balığın v balık yağının bebeğin zeka gelişime anne karnında etkisi olduğunu biliyordum fakat bunu bilmiyordum..sanırım öğrenmemiz gereken daha çok şey var ...
ben hem astım hem egzama olduğum için araştırırken denk geldi...Şİmdi yüzüm, eller, kollar hep egzama gebeyim diye ilaç da kullanamıyorum, çok kötü kaşınıyor bir de görüntüsü çok kötü, genetik olarak bebişe geçme riski de var, o yüzden balık ve elma yiyim bari..
çok geçmiş olsun canım zor bir durum olsa gerek senin için... benimde migrenim var gecenlerde 2 gün tuttu ölecektim ağrıdan ilaçta alamadım korkumdan çok şükür şimdi geçti umarım 9 ay boyuncada bir daha gelmez... mercimeklerimiz için her acıya katlanıcaz artık napalım yeterki onlar sağ salim gelsinler dünyaya![]()
canım geçmiş olsun
bende dün ve bugün çok kötü kabizin ve makattan biraz kan oldu aşırı yanmam oldu bir ilaç önerdiler procto glyvenol diye .kullansammı gebelik katogorisi c
kızlar yardım lütfen birde
dupalac içiyorum bağırsakları çalştırsın diye benim gibi olan varmı
ay çok geçmiş olsun çok şükür ben hiç kabızlık problemi çekmiyorum ya canım bence doktora danışmadan ilaç kullanma derim ben çünkü özellikle ilk 3 ay bebek tuttunana kadar çok hassas bir dönem ben doktoruna danış derim o mutlaka bu konuda sana yardımcı olacaktır öle değilmi hanımlar ??
canım geçmiş olsun
bende dün ve bugün çok kötü kabizin ve makattan biraz kan oldu aşırı yanmam oldu bir ilaç önerdiler procto glyvenol diye .kullansammı gebelik katogorisi c
kızlar yardım lütfen birde
dupalac içiyorum bağırsakları çalştırsın diye benim gibi olan varmı