Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taf darısı başıma olsun haftaya çarşamba doktordayım
şimdiden heyecanı sardı :18:
taf darısı başıma olsun haftaya çarşamba doktordayım
şimdiden heyecanı sardı :18:
bende salı günü gideceğim inşallah görürüm keseyi :) kızlar belirtileriniz varmı hamilelikle ilgili benim sadece ağzımın içi tuhaf başka belirti yok çok şükür şimdilik
kızlar bişey sormak istiyorum özel olcak amaşimdi epilasyon işlemi nasıl olcak ben sir ağda kullanıyorum ve korkuyorum şuan bişey olurmu acaba diye siz neler yapıyosunuz nasılolcak bu iş şimdi kafama takılıyo
![]()
kızlar ne yapayım bilemiyorum yağlı birşeylermi yesem
arkadaşım kaç gündür benim sormak istediğim şeyi sormuşsun valla çok sevindim.bende aynen ağda yapıyordum.p.tesi ilk muayenem var.ağda zararlı olur diye korkuyorum.napsak ki....
merhaba kızlaar ben de nisan 2012 annesiyim kısmetse :))) sat 2 temmuzdu. 30 temmuzda keseyi gördük kısmetse pazartesi günü de bebişimi göreceğiz :)))
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza ne kadar erken görmüşsün keseyi ben geçen hafta gittim doktora ama göremedik pazartesi günü görücez inşallah :))
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza ne kadar erken görmüşsün keseyi ben geçen hafta gittim doktora ama göremedik pazartesi günü görücez inşallah :))
slm kizlar bu gun doktordan geldim degerim dusmus zaten adet oluyorum iki gundur kimyasal gebelik yasamisim sanirim..beni listeden silebilirsiniz ne yapalim nasip degilmis..
herkese saglikli gebelik dliyorum ins saglicakla kucaklarinizada alirsiniz..
arkadaşlar benim 2 gündür kasıklarımın alt kısmında çok dolgunluk var ve kasıklarım çok şiddetli ağrıyor belime vuruyor.geceleri uyutmuyor.adet olacakmışım gibi belirtiler var.çok korkuyorum.benim 2. tüp bebeğim 3 senedir uğraşıyorum.çok korkuyorum lütfen dua edin bebişim beni bırakmasın
canım kasık ağrıları çok normalmiş rahmini büyütmeye çalışıyor bebişin inşallah hayırlısıyla yavrun seninle olacak![]()
canım o şişkinlik bendede var sanki 4aylık hamileymişim gibi. gaz canım o :))) bende 6 haftalık hamileyim. daha doktoragitmedim. gitsem keseyi görebilirmiyim. kalp atışlarını duyabilirmiyim.selam guzel hamileler... bisey sorucam karni sis olan var mi biliyorum bebis daha cok kucuk ama benim gobegim eskisi gibi degil