2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
taf cım öyle aslında istemiyorum ama sanki allah korusun bişeyler yolunda değilmiş gibi bi hisse kapılıyorum töbe estağfirullah yaaa:41:

taf cım öyle aslında istemiyorum ama sanki allah korusun bişeyler yolunda değilmiş gibi bi hisse kapılıyorum töbe estağfirullah yaaa:41:

canım bende aynıyım normalde çok midem bulanması lazım ama hiç bir şey yok içim içimi yiyor utanmasam arayıp dr. sorcam

aklın ıza kötü şeyler getirmeyin.bende tedirginim pıt pıtını duymadan ama evrene pozitif mesajlar gönderelim kızlar hadiiiii

6+1 geçen hafta dr.daydım yavaş yavaş başlıcak dedi ama henüz tık yok

merhaba nisan 2012 anne adayları
rüya gibi ama bende 2012 nisan anne adayıyım
tafcım sanada merhaba geçmişe göz atayım dedim bi:)

ben 4 kasım 2007 de evlendim ve hiç korunmadı.aşılamalar tüp bebek hepsi negatif oldu.ama tüp bebekten tam 4 ay sonra yani bu ay kendiliğinden geldi bebegim.tabi bu ay ilk defa ateş öiçme yönteminide uyguladım..

Satım:13 temmuz
tahmini dt:18 nisan
kilom 82
sakaryalıyım
ilk b-hcg adetime 2 gün varken 29.64
adet günümde yani perşemde günü(11 agustos) 82,11 idi.

benim geçen hamileliğimde 10 hafta boyunca hiç midem bulanmadı gerçi 10 haftadan sonrası yok ama olsun öyle bir şart yokmuş yani:59:.
arkadaşım da hamileydi onun da hiç mide bulantı sorunu olmadı şimdi bebeği 5 aylık oldu çok da tatlı maşallah:54: bulantı şart değil kızlar endişeniz olmasın o konuda:68:

inşallah öyledir ama benim düşükle sonuçlanan gebeliklerimde aşırı bulantım oluyordu ondan tedirginim

kızlar ben suan 68 kiloyum çok kilo almaktan korkuyorum hamilelik boyunca.naapmalıyım nası beslenmeliyim özel önerileriniz varmı?bide bitki çayı içiyormusunuz hangilerini içiyorsunuz

tecrübesiz olmak kotü işte herkeste olan niye bende olmuyor bir sorun mu var diyorsun hep.sürekli doktora da gidemiyorsun..atlatıcaz yavaş yavaş...:3:

Back
X