Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşş ederim.yazayım o halde
sat:9 temmuz
tahmini doğum tarihi:13 nisan
yaşadığı yer:izmir
kilo:72
meslek:öğretmen özellikle belirtiyorm ki doğum izni olayları falan olucak yardımcı olalım birbirimize..
soru:geçen hafta gittim doktora 4 hafta 3 günlük dedi ve 12 hafta senden beslenmiycek dedi sakın yemeni abartma dedi senle bağı yokk şaşırdımm cumartesi başka dr gitcem sorucam.sizin bu konuda bilginiz varmı?sevgili hamiş arkadaşlarım
ben de öğretmenim canım.izin zamanına kadar sağlıkla bebeğimizle gelebiliriz inşallah...
arkadaşlar bende öğretmenim ama özel bir yerde.acaba 1 yıl ara mı versem diyorum.
özelde belli bir süre izin yok mu canım?araştırsaydın..olması gerekmez mi?devlette de son üç haftaya kadar çalışabiliyorsun istersen bildigim kadarıyla..
cnm benim ki özel bir ana okulu.açıkçası durumlar biraz karışık.bende ortaktım o yuvaya yalnız şimdi ayrılmak istiyor.yani ben kalıcam ya o.karar veremiyorum bu yüzden.stres olurum diye korkuyorum.yeni bir öğretmen kadrosu kurup devam etmem lazım.acaba bu yıl öğrenci kapsaitesi yeterli olur mu filan diye korkularım var.annem tüp bebek yaptın 3 yıldır uğraşıyorsun bebek için 1 yıl ara ver sonra yine istersen yeni bir ana okulu açarsın diyor.eşim istersen güvenilir bir öğretmen bul devam et çok istiyorsan diyor.ama aslında oda bebeğe bir şey olur diye korkuyor.evime 1 saat uzaklıkta yuva.çok kararsızım.
cnm bnmki tüp bebektı yaklasık 3 4 aydır folik asite baslamıstım ayrıca 2 aydırda elevit içiyorum bide tranferden beri progestan kullanıyorum ayın25 de cagırdı benide simdi 4+4 günlük insallh keseyle birlkte kalp atısınıda duyarız bnde siirte ögretmenm gitmeden duymayı istiyorum burdayken
cnm benim ki özel bir ana okulu.açıkçası durumlar biraz karışık.bende ortaktım o yuvaya yalnız şimdi ayrılmak istiyor.yani ben kalıcam ya o.karar veremiyorum bu yüzden.stres olurum diye korkuyorum.yeni bir öğretmen kadrosu kurup devam etmem lazım.acaba bu yıl öğrenci kapsaitesi yeterli olur mu filan diye korkularım var.annem tüp bebek yaptın 3 yıldır uğraşıyorsun bebek için 1 yıl ara ver sonra yine istersen yeni bir ana okulu açarsın diyor.eşim istersen güvenilir bir öğretmen bul devam et çok istiyorsan diyor.ama aslında oda bebeğe bir şey olur diye korkuyor.evime 1 saat uzaklıkta yuva.çok kararsızım.
Kızlar slm. Ben bisi sormak istiyorum.kalp atışlarını duyanlar Dr a gittiğinde alttan mi muayene oldu. Bende çmt gidicem Dr a. keseyi alttan bakıp gormustude kalp için durum ne merak ettim. Cmt gunü 8.haftaya girmiş olcaz biz. Bide benim 10 gündür midem bulaniodu cok ama bugün cok iyiydim
kızlar sol kasığımda bir kaç saattir batma şeklinde kuvvvetli bir ağrı var.daha kalp atışını dahi duymadım.kötü bişi yoktur inş korkuyorum yaaa