kızlar merhabalar bende aranıza allah ın izniyle inşallah katılmak istiyorum.şu an 6+5 haftalık hamileyim.kısaca size kendimden bahsedeyim.34 yaşındayım 27 aylık melek gibi bir kızım var.allah nasip ederse bu 2.bebeğim olacak.ama tabi bunun öncesinde 2010 kasım ayında hamile kaldım.12+3 ken normal kontrole gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik.yaşadığımın bu olayın etkileri hala üzerimde.çünkü herşey yolundaydı.tabi herşey allahın takdiri diycek bir sözümüz yok açıkçası.şükür ettim en azından bir kızım var diye.tabi 1 de olsa 2 de olsa yaşadığınız acı tarifsiz.neyse kürtaj oldum dr 3 ay bebek düşünmeyin dedi.bende bir süre vazgeçmiştim..temmuz ayında 1-2 gün ayın başında kanamalarım geldi düzensiz adet dedim.sonra 21 temmuzda yine adet oldum.içimden bir his hamile olabileceğimi soylerken ağustosun 14 gibi hafif lekelenmem geldi. en aızndan dedimki 21 ağustosu beklerim dr giderim.kürtajdan sonra sanırım düzensizlik oluştu diye düşündüm.21 i gecesi saat 12 sıralarında ellerim titreye titreye test yaptım.çünkü kanamam olmuştu olmaıs imkansızdı derken çift çizgi çıktı o anki şaşkınlığım eşimin şaşkınlığını anlatamam.inşallah rabbim bu sefer hayırlısyla bebeğimi kollarıma almayı nasip eder.kızlar uzun yazdım sanırım biraz.inşallah rabbim isteyen herkese versin ve hamile olan herkesin bebeğini kollarına almayı nasip eylesin..bu cuma dr kontrolümüz var kalp atışları için umarım herşey yolundadır.
merhaba ablacım..abla diorumçünkü benden10 yaş büyüksün..
öncelikle geçmiş olsun kolay değildir tabiyaşadıkların ama şimdi bir meleğin daha var beklediğin inşallah bun allah sana bağışlar hoşgeldin aramıza hep birlikte sağ saim nisanı görürüz inşallah..:81: