Kızlar bende bugün kendim için bişeyler aldım. Bakımsız bakımsız ortalıkta dolanmak istemiyorum, zaten mayışıp kalıyorum oturduğum yerde

Sizinle paylaşayım:
-Flor mar Dudak koruyucu SPF8 , üzüm çekirdeği yağı gibi bitkisel içerikleri var. dudaklarım çatlamaya başladı, ayrıca renksiz olduğu için günlük kullanım veya ruj altı için ideal.
-Seba med visio active hydro gel: bu da yüz bakımım için. yüz cildim karmadır normalde. dudak çevrem ve alnım kuruyup soyulmaya başlayınca bi de gebe olunca daha az kimyasallı bir ürün olsun istedim.
-tüm vücudum için bitkisel yağlardan aldım: Kayısı çekirdeği yağı, avokado yağı, susam yağı, jojoba yağı. bunları araştırdığım bilgiler doğrultusunda karışımlar halinde, duştan sonra kurulanmadan önce kullanacağım.
bir de halk arasında çokça bilinen kakao yağı var, onu almadım çünkü içerisinde kafein var ve cildimizin kafeinin ne kadarını emeceğini bilmediğimizden bebiş için riskli olur diye düşündüm. zaten doktorlarda kakao yağını çok önermiyor artık.
siz neler yapıyorsunuz cilt bakımınız için? paylaşalım, birbirimize destek olalım bayanlar di mi?