2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy kuzum ağlama yaaa:44:
kesinlikle hamilelikle alakalıda istersen izin alıp eve git çalışamıcak haldeysen kendini iyi hissedebileceğin biyere yada birine git:70:

izin alabilsem giderim ama alamıyorum. benim baktığım birimde 2 kişiyiz. diğer arkadaşın cumartasi düğünü var. dün çıktı izne. ayın 10 una kadar da yok. bende alırsam bu birime bakacak kimse yok. mecburen direnmek zorundayım ama bittim artık. kusup kusup oturup çalışmak çok zormuş. :43::43:

Üzme kendini canım ya hep hormonlar işte. Erkek milleti işte anlayışsız oluyorlar. Yani benim de arada ağlama krizlerim oluyor ağlamak için bahane arıyorum.

hormonlarım beni alt üst etti yaa :43::43: herkesede sinir oluyorum. bana hiç yardımcı olmaya çalışmıyorlar.

izin alabilsem giderim ama alamıyorum. benim baktığım birimde 2 kişiyiz. diğer arkadaşın cumartasi düğünü var. dün çıktı izne. ayın 10 una kadar da yok. bende alırsam bu birime bakacak kimse yok. mecburen direnmek zorundayım ama bittim artık. kusup kusup oturup çalışmak çok zormuş. :43::43:

canım yaa çoook üzüldüm akşam dinlenirsin artık işi gücü bırak evde yat dinlen:70:

canım bugün kimse görünmüo, çok kalabalık olduk bi ara, ama yetiştiğimi düşünüom yinede tebrik ediom kendimide çenemide:)

bugün bende sana kocaman bi tebrikat koyuyorum bakıyorumda hakketen maşalah bugün herkeşlere cvp yazmışsın hızına hayran kaldım yefrumm:52::52:

kızlar dün doktor kontrolüm vardı 2 litest herşey normal cinsiyeti de KIZ :)))

Hayırlı olsun canım minik kuş geliyor desene.:64::64: Kaç haftalıksın canım sen. Birde sende nasıl değişiklikler oldu bulantı var mıydı?

pis herifler yaa...tikkat et cnm kendine ya..bulantılar öyle olyo ya tam bitti derken daha şiddetli yeniden başlıo sanki..ama öyle öyle bityo inş.

azalıyodu ne güzel ya. bitsin artık hep mutsuz görünüyorum. herkes neden sen bukadar mutsuzsun neden hep suratın asık diyor.

bugün bende sana kocaman bi tebrikat koyuyorum bakıyorumda hakketen maşalah bugün herkeşlere cvp yazmışsın hızına hayran kaldım yefrumm:52::52:

:54: He hee biz konuşamıoz petuşsuz bi topic açalım falan deyip açmadınız dimi? Hıı kaçırdığım bi topıc falan yok dimi..gerçi nisan 2012 anneleri nasıl besleniyora bi yazı yazmadım henüz ama yazcam yakında bende naçizade listemi:)) sanmayın orayı unuttum

kızlar bana bugün bişey oldu. tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zırzır gözyaşlarım sel oldu. bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. benim hormonlar kafayı yedi galiba.:50::50:

ayyy canım aynı ben bu bulantıları hiç durmadan 1.5 aydır çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum dün 11.30 dan 14.00 a kadar 5 defa çıkardım. doktora gittim ama böyle neden ağlıyorsun diyooo yemen lazım kilo vermissin ama diyoo bana kızıyooo yaşamadığı için bilemezki.. yediğimi çıkarıyorum diyorumm anlamıyoo yaaaa.eşim diyooki yok şükretmiyormuşum ilaca bağımlı olmuşum psikolojikmiş falan falan millet akıl veriyooo bana ilac iyi geliyoo ama bide beni okuyanlara bişey sorcam günde 1 bardak kola içiyorum bulantıya iyi geliyoo diye buzlu kola ama buzu sonradan eklemiyorum doktorlar bile tavsiye ediyormuş diye duydum eşim kızıyoo sen hep kendini düşünüyorsun bebeğe çok zararı varmış diye acaba haklı mı hata mı yapıyorum ben çok mu zararlı acaba.

azalıyodu ne güzel ya. Bitsin artık hep mutsuz görünüyorum. Herkes neden sen bukadar mutsuzsun neden hep suratın asık diyor.

bizim bebeler hep asık zuratlı olcak bu gidile..çok ii anlıom cnm ya ama bak 13. Hafta biterken artık temizim:)):52:

hormonlarım beni alt üst etti yaa :43::43: herkesede sinir oluyorum. bana hiç yardımcı olmaya çalışmıyorlar.

Ben de bir ara çok sinir oluyordum.Bir arkadaş sinirlerimi zıplatıodu tartışmama az kalmıştı yani.Normalde çok uysal bir insanımdır. Yine de herşeye herkese sinir oluyorum.
Bugün de başım çok ağrıyor zaten.Eve gitmek istiyorum

:54: He hee biz konuşamıoz petuşsuz bi topic açalım falan deyip açmadınız dimi? Hıı kaçırdığım bi topıc falan yok dimi..gerçi nisan 2012 anneleri nasıl besleniyora bi yazı yazmadım henüz ama yazcam yakında bende naçizade listemi:)) sanmayın orayı unuttum

heç kambersiz düğün olarmı yawrum sensiz topic açarmıyız biz..güzin abla gibisin maşalah hepimize yetişiyon yawruşum:52::52: maşalah nazar değmesin:nazar::nazar: topiğimiz pek bi gözel:nazar:
aynen bende bende o topiğe henüz birşey yazma şerefinde bulunamadım ama bende yazıciğimm en kısa zamanda burda bile şuna cevap yaziyim diyom bakıyom 3-4 sayfa atlamışız kayboluyom sayfaların içinde:62::62:

Allah çene vermiş maşallahhh:35::nazar:
:54:

hıııhhh.. bende onu diyordum petuş beslenmeyle ilgili nasıl olur da iki laf etmez diye.. :52: şaka bi yana benim canım hiç çalışmak istemiyor.. hep burda laflayalım istiyorum ama tabe sen maşallah iki işi birden hallediyorsun.. hangi semtte dadlum senin iş yerin.. 5 araçla işe mi gidilir nerde ev nerde iş.. :50:

ayyy canım aynı ben bu bulantıları hiç durmadan 1.5 aydır çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum dün 11.30 dan 14.00 a kadar 5 defa çıkardım. Doktora gittim ama böyle neden ağlıyorsun diyooo yemen lazım kilo vermissin ama diyoo bana kızıyooo yaşamadığı için bilemezki.. Yediğimi çıkarıyorum diyorumm anlamıyoo yaaaa.eşim diyooki yok şükretmiyormuşum ilaca bağımlı olmuşum psikolojikmiş falan falan millet akıl veriyooo bana ilac iyi geliyoo ama bide beni okuyanlara bişey sorcam günde 1 bardak kola içiyorum bulantıya iyi geliyoo diye buzlu kola ama buzu sonradan eklemiyorum doktorlar bile tavsiye ediyormuş diye duydum eşim kızıyoo sen hep kendini düşünüyorsun bebeğe çok zararı varmış diye acaba haklı mı hata mı yapıyorum ben çok mu zararlı acaba.
ya bunu bende duydum ama bi fikrim yok açıkcası..cnm bende önceden psikolojik diodum bu gebelik bulantılarına ama kendi başıma gelince tövbe dedim yani..ben eşim karışınca yemion falan kızıodum küsüodum walla , çekmeyen anlayamaz yani kimse bebesine zarar vermek istemez ama yani daralınca bazen yapcak bişi kalmıo..ama ablamada dr u gazoz önermişti oda hastanelik olmuştu ve ilaç kullanıdou..her gün gazoz içiodu..

heç kambersiz düğün olarmı yawrum sensiz topic açarmıyız biz..güzin abla gibisin maşalah hepimize yetişiyon yawruşum:52::52: Maşalah nazar değmesin:nazar::nazar: Topiğimiz pek bi gözel:nazar:
Aynen bende bende o topiğe henüz birşey yazma şerefinde bulunamadım ama bende yazıciğimm en kısa zamanda burda bile şuna cevap yaziyim diyom bakıyom 3-4 sayfa atlamışız kayboluyom sayfaların içinde:62::62:

bebem benim..

Back
X