2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
olarrr..beb avukat olcak bu gidişle:))

canımbıçak gibi kesilmedi, ben 13. bitiryorum bu haftada her sbh öğürdüm ama bulantı yok, koku hassasiyeti yok, didim ya dipçik gibi oldum die..12 i bitirince gerçkten yeni bi dünyanın kapıları açılıo:)):49:

gerçekten mi? ayyy gene iyi azından mutfağıma giriyim ölüm gibiydi tuvaletim geldiği zaman gözlerim yaşarıyoo burnumu,gözlerimi kapatıyorum.evimden nefret ediyordum.kocama sarılıyım,eskisi gibi yolunu gözleyim yanağımdan öpse gıcık oluyorm laf aramızda alınıyoooo ama ne yapıyım ben böyleyimmmmm:49::49::49::49:

evet öyle derler ama sanırım doktorlarda risk almak istemiyorlar önceden kız diyorlar sonra erkek çıkarsa daha çok seviniliyomuş o yüzden ilk önce kız diyorlamış

allah allah..ben şahsen kızda havalara uçarım şu an...

baktımmm çok cicii yorumumu da oraya yaptım:71:

:29:insan sevdiğiyle uğraşırmış tatlım benimmm:29::29:

:82::29:
gördüm seni:66:

eee nasıl gidiyo hamilelik cankuş:34:

canım ben hergün kaç defa 14 kilo olan oğlumu kucaklıyorum..içimdeki meleğim de allaha emanet..ama oğluşuma da kıyamamaki..daha 26 aylık...bişey olmaz merak etme..

aman sorma günde 5 kez yıkansa bıkmayacak..nasıl vazgeçiriyorum bi ben bilirim..ma bazen de tutturuyor böyle işte...

canım ağlamamak için tutma kendini...ağla ağlayabildiğin kadar..için boşalır rahatlarsın..hormonlardan kaynaklı bişey bu...

ben yazdım sana canım bu konuda..görmedin sanırım..bende gurbetteyim de..hassasım bu konuda...anne özlemi deme hiç..heleki anne olunca onun bana özlemini daha iyi hissedebiliyorum..bu da daha çok acıtıyor içimi..

benimkide sanırım çok erken yumurtlama..çünkü hiç beklemediğim bi anda geldi sürpriz kuzu..adetim biteli 2.günde...

çok sağol canım yorumun için içim rahatladı bu da 13 aylık..ilk gebelik diye sanırım biraz korktum

canım öyle deme ben müfettişim oysaki az konuşur, sert bakarım:):20:

yefrum şehzade ya benimki sırrını vermek istemiom:64::64::64: bi bu forum değil, iş yeri mailimden eski iş arkadaşlarımla msn imdende beyimle yazışıyom:)) işlerimide tam yapıom ama fazlasını yapmıom:)):66::66:

nasıl ya sadece forum değil mi.... valla süpersin anacım sen..:65: hızına yetişilmez..

Kızlaarr yazılarınızı gecikmelide olsa okudumm ikili tarama testi sorunsuz çıkan arkadaşlarıma maşallah diorumm... Artık mesai bi bitseydi masada uyuklamaktan boynum ağrıdı valla....:50:

evet öyle derler ama sanırım doktorlarda risk almak istemiyorlar önceden kız diyorlar sonra erkek çıkarsa daha çok seviniliyomuş o yüzden ilk önce kız diyorlamış

Ne saçma kız olunca insanlar daha mı az seviniyor :63::63:

yok anacım onun derdi başka.. kendisininki belli olmadı yaa. pay çıkarıyor işte şehzade annesi olucam diye.. içine hürrem kaçmış kadının..:33:

demek ilk farkeden sen oldun..evet canımcım doktor senin sat ile alakası yok geç gebelik olmuş yani yımırtam geç fırtlamış ondan öyle olduk biz bazısıda erken gebelik oluyo mesela velhasıl bizimde bebiş temmuz ortasında fln olmuş hayatım:29:

hmm anladım canım geç döllenme dedikleri şey yani.

Ne saçma kız olunca insanlar daha mı az seviniyor :63::63:

kesinlikle çok saçma ben öyle duydum bi çok kişiden...

ve ben çok sevindim kızım olacağı için doktor ayrıntılıda gösterdi poposunu biraz şişlik olursa erkek olabilir ama şuan öle bişey yok ama bazen küçük oluyormuş pipileri o yüzden daha geç belli oluyormuş bende rüyamda görmüştüm pembe oda yapıyordum çok heveslendim ama doktor bekleyelim 4. aya kadar garanti olsun dedi.

en çok ta eşimin annesi erkek olcak erkek olcak diyordu Allah ım deli ediyodu beni gidip erkek kıyafetleri almış çıldırıyodum hep dua ettim kzıım olsun ve öyle de oldu:)

allah bahtını güzel etsin...kız evlat berekettir derler...rabbim hepimize 1 kız evlat nasip etsin inşallah...

amin yarabbi.. geçenlerde eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık.. 3 yaşında oğlu var.. biz görmeyeli bi de kızı olmuş.. 6- 7 aylıktı.. adam diyo ki kızı olmayan evladım var demesin.. kız bambaşka..bunu bi baba söylüyür.. hele anne için daha da başkadır..

gerçekten mi? ayyy gene iyi azından mutfağıma giriyim ölüm gibiydi tuvaletim geldiği zaman gözlerim yaşarıyoo burnumu,gözlerimi kapatıyorum.evimden nefret ediyordum.kocama sarılıyım,eskisi gibi yolunu gözleyim yanağımdan öpse gıcık oluyorm laf aramızda alınıyoooo ama ne yapıyım ben böyleyimmmmm:49::49::49::49:

hehe geçio cnm merak etme bende aynen değil öpme koklama o el şakalarına falan bile tahammül edemiodum, 2 gündür evde sıkıştıryom adam çareyi ben mutfaktayken banyodayken sızmakta buldu, yada uyyo numarası yapıo artık bilmom:))

yok anacım onun derdi başka.. kendisininki belli olmadı yaa. pay çıkarıyor işte şehzade annesi olucam diye.. içine hürrem kaçmış kadının..:33:

pehh bu laf banamı aceba...hürrem e laf yok:) hem bi kere benimki belli olmadı değil belkide belli oldu ama benim dr um uyuz söylemiooo, taammı:27:

hehe geçio cnm merak etme bende aynen değil öpme koklama o el şakalarına falan bile tahammül edemiodum, 2 gündür evde sıkıştıryom adam çareyi ben mutfaktayken banyodayken sızmakta buldu, yada uyyo numarası yapıo artık bilmom:))

pehh bu laf banamı aceba...hürrem e laf yok:) hem bi kere benimki belli olmadı değil belkide belli oldu ama benim dr um uyuz söylemiooo, taammı:27:

e yani.. tabe sana .. kime olcekti.. o zaman doktorunun içine de pargalı kaçmıştır senin..

Back
X