2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oturma odası yatak odası çocuk odası supuruldu tozlar alındı daha mutfağa gırmedım bile yap yap bıtmıyo uff şimdi kızı uyutuyorum o uyuyuncada yemek bulşık faslı banyo tuvalet balkon bırde sılınse ev daha süper olcak yetişemıyom vallahi:))
dün umutsuz ev kadınlarını izledım ordakı tıtız hatuna çok özendım bu nehamaratlık yahu süperdi:DDDD:33:

tek tek mi temizliosun sevdoş ben genelde heryeri önce süpürürüm sonra toz alır en son yerleri silerim tabi işleri yapmadan önce tuvaleti banyoyu çamaşırsuyuna bırakırım sonra oralarıda yıkarım ohhh miss gibi olur ve 1 saatte de biter işim:16:o diziyi çok merak ediodum ama benim kociş xbox oynadı dün bişi izleyemedim :47:

adacım hayırlı haberlerle gel inşallah:29:

canım çok yorma kendini.bende çalışınca hafta sonu hepsini yapmaya çalışıyorum ki hafta içide mutfak oturma odası silinir süprülür ama yine aynı her yer toz.ama o kadınınkide biraz abartıyduıya kocasını deli etti valla:))

ssizin işiniz daha zor canım dınlenmke yok
evet delirtti adamı hrşeye karışıyo tırnaklarınıda kesseydı tam olurdu:)))

Merhaba Nisan Anneleri çook mutlu mutluyum sabah doktora gittik bebişimizi gördük çok güzeldi cinsiyetini öğrendik kızımız olcakmış.Darısı öğrenecek diğer annelere..

tek tek mi temizliosun sevdoş ben genelde heryeri önce süpürürüm sonra toz alır en son yerleri silerim tabi işleri yapmadan önce tuvaleti banyoyu çamaşırsuyuna bırakırım sonra oralarıda yıkarım ohhh miss gibi olur ve 1 saatte de biter işim:16:o diziyi çok merak ediodum ama benim kociş xbox oynadı dün bişi izleyemedim :47:

adacım hayırlı haberlerle gel inşallah:29:

cabnım hepsını bı anda yapamıyorum kızım sağolsun hiç susmaz bende suladım banyoyu şimdi yıkıcam :D uyudu kızım yatırımde devam edim yoksa bıtmıcek dizi güzel benım hoşuma gıttı eğlenceli

Sağolun.Sizinde Allah gönlünüze göre versin kızlar benim ilk çocuğum olacak çok sevindim ve mutlu oldum..

Merhaba Nisan Anneleri çook mutlu mutluyum sabah doktora gittik bebişimizi gördük çok güzeldi cinsiyetini öğrendik kızımız olcakmış.Darısı öğrenecek diğer annelere..

:52: gözün aydın canımmm darısı başıma yarınn:66:

cabnım hepsını bı anda yapamıyorum kızım sağolsun hiç susmaz bende suladım banyoyu şimdi yıkıcam :D uyudu kızım yatırımde devam edim yoksa bıtmıcek dizi güzel benım hoşuma gıttı eğlenceli

kayınvalidenlerle karşılıklı oturuyorsun dimi canım temizlik yapacağın zaman bırakmıyormusun onlara mesela benim oğlum süpürgenin sesinden nefret eder hemen aşağı kaçar dedesine:1:

canım mrh bende kısmetse haftaya yaptırıcam devlet hastaneleride yapıyor benim gittiğim özel hastane yeşilyurt devlet hastanesini önerdi ama burdan bi arkadaş alsancak devlette yapmış ve sıra falanda yokmuş bende sanırım oraya gidicem
ÇoK sağolasın canım,bakalım çarşamba olmazsa direk alsancak devlete giderim olmazsa..ben bornovada otruyorum yenigün tıp merkezi yakın bize o nedenlede orayı tercih ettim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizzzzz

kayınvalidenlerle karşılıklı oturuyorsun dimi canım temizlik yapacağın zaman bırakmıyormusun onlara mesela benim oğlum süpürgenin sesinden nefret eder hemen aşağı kaçar dedesine:1:

yok ya bınde bır öle alırlar kafalarına eserse sağolsunlar herkesler derki ne guzel ıkıncı çocugu yap tabı nasılsa kaynann karşıda bakar :))) halbukı kızımı onunla doğdugunda bıle ıkı defa yıkamışımdır hiç bi yardımını görmedim
bende dıyorumkı hııı öle:))

biz geldikkkk:49::49:
doktordan geldim bebişimi gördüm hareket ediyodu olduğu yerde zıplıyodu kolları kelebek gibi sallanıyodu okadar heyecanlandım ki anlatamam yaa böle bi duygu yok..10+1 ve 3 cm olmuş kuzucum..:nazar::nazar:
haftaya pazartesi ikili test için gidicem inş. ondanda hayırlı haberlerle dönerim..:64:
insan sersem gibi oluyo yaa:27:

doktordan geldim bebişimi gördüm hareket ediyodu olduğu yerde zıplıyodu kolları kelebek gibi sallanıyodu okadar heyecanlandım ki anlatamam yaa böle bi duygu yok..10+1 ve 3 cm olmuş kuzucum..:nazar::nazar:
haftaya pazartesi ikili test için gidicem inş. ondanda hayırlı haberlerle dönerim..:64:

yesin onu teyzeleriiiiii nçok sevındım canım
elçinde hayırlı haberlerle bi gelseydi aklım bı send ebı ondaydı

maşallah canım:nazar:
bizim bebişler annelerini görünce ne yapacaklarını şaşırıyolar şebeklik yapıyolar resmen:9:

harika bir duygu dimi? minicik ama herşeyi var bide nasıl o kadar hareketli hayret verici yaa

canım çok sevindim.gerçekten dünyada bu kadar güzel bir duygu yok bencee..darısı inşallah bize.

canım hiç meraklanma..ben oğlumda 2 kez kanama geçirdim ama sağlıklı bi bebeğim var çok şükür..şimdiki gebeliğimde de 1 kez kanamam oldu..yine progestan içiyorum...allahın izniyle bebeklerimize hiç bişey olmayacak..yarın güzel haberlerle gel inşallah...

canım 1 yemek kaşığı balın içine 1 çay kaşığı toz zencefili katıp karıştır ve ye...öksürüğe bire bir...diğerlerini zaten denemişsin..ama en önemlisi istirahat...çook geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın..

ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor canım..geç kalmadın merak etme...bebişin de sağlıklıymış bak ne güzel..umarım ikili testin de güzel çıkar...bende izmirdeyim ama henüz yaptırmadım...bakalım daha bize 2 hafta var..ama yarın bebişimi görcem inllah herşey yolundadır..

herkese iyi geceler tatlı rüyalar..benim kocam ve oğlum mışıl mışıl uykuda..şimdi uyuyabilirsem(inşallah) bende yatmaya gidiyorum yanlarına..zira bu ara uykusuzluk başgösterdi..dün gece 4 tü en son saate baktığımda hala uyumamıştım...umarım bu gece çok geçe kalmam...yarın geldiğimde kimbilir gene sayfalar dolusu yazmış olursunuz...oku oku bitmez...hepinizi ve göbüşlerinizi öptüm kocaman...
teşekkür ederim canım bende dün akşam araştırdım biraz nette geç kalmadığımı öğrenince içim rahatladı biraz..bu sıralar benimde sanki çok uykum geliyor ama yatağa yatıyorum uykum yok bi türlü dalamıyorum bir süre dönüp duruyom valla.Bide geceleri sık sık uyanıyom hiçbişey yokken.Bunlar sanırım hormonlardan kaynaklanıyormuş biyerde okumuştum doğum sonrası uykusuzluğa hazılıyormuş anne adayını...

Back
X