2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy sağol canım... valla tuniiii bi gösterdi bi yaydı kendini sorma ya:52::52::52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepisini teker teker ısırmak istiyorum bu bebişlerin yaa Allahım nasıl bişeydir bu :) maşalah yaa :nazar::nazar:
ya canım şimdi bişi sorcam hani ense kalınlığına ultrasonlar bakılıymuşya..şimdi ben seydişehirdeyim burda yapılmıyomuş ikili test doktor bana konya merkeze git dedi ozaman ben ordan ultrasonla bakcağı için başka bi doktordanmı randevu almam lazım acep??

ikili testte doktor ultrosondan ense kalınlığını ölçüyor.. sonra kan veriyorsun, sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor... bide kan tahlili için güzel bi ücret alıyorlar...

:60: ne kadar güzel bi ücret acaba . bende çok merak eidyorum. her hastanede fiyatlar farklı ve resmen uçurum var aralarında. kazıklanmayız inşallah

hepisini teker teker ısırmak istiyorum bu bebişlerin yaa Allahım nasıl bişeydir bu :) maşalah yaa :nazar::nazar:
ya canım şimdi bişi sorcam hani ense kalınlığına ultrasonlar bakılıymuşya..şimdi ben seydişehirdeyim burda yapılmıyomuş ikili test doktor bana konya merkeze git dedi ozaman ben ordan ultrasonla bakcağı için başka bi doktordanmı randevu almam lazım acep??

alman daha iyi olur bence..sonuçta yol gideceksin problemle karşıaşmazsın daha iyi olu.. bende cumaretesi yaptırdım inşş güzel sonuçlar alırız..

alman daha iyi olur bence..sonuçta yol gideceksin problemle karşıaşmazsın daha iyi olu.. bende cumaretesi yaptırdım inşş güzel sonuçlar alırız..

öle yapayım canım evet benimde kafama ölesi yattı
inş. canım artık ikili testlerden hayırlı haberler alıp cinsiyet etabıına geçsek dimi :)))
:1:

kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü. kız veya erkek. yoksa hala karasız mısınız

benim kızım olursa aklımda bi isim var eşiminde hoşuna gidiyor 'simay' düşünüyoruz. fikrimiz değişmezse:97:
erkek olursa ne olur hiç düşünmedik:26:

Son düzenleme:
bende iyim cnm teşekkür ederim . iyi cnm çok şükür bir sorun yok doktor günümüzü bekliyoruz.
senin nasıl geçiyor ??

Maşallah yani öğleden sonra coşuyoruz yetişemiyorum vallahi. Benim genel olarak iyi geçti hep Allaha şükür. ama çok duygusaldım sinirliydim hala da öyleyim alınganlık hat safhada en çok da eşim nasipleniyor mecbur yazık kocişime. Bizler hep sabırsız doktor günümüzü bekliyoruz. Benim daha 3 hafta var gelse de görsem diyorum bebişimi.

bende cumartesi yaptırdım ikili testi.. 5dk da ölçülüyo kısacık bişe yani..sonrada kan alıyolar..sonucuda 1hafta sonra veriyolarmış..bebeğin pozisyonunu bilmiyorum ama bizimki çok hareketliydi zorlandı sanırsam:))

cinsyeti hakkında bişi sölemedimi canım:44:

kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü. kız veya erkek. yoksa hala karasız mısınız

biz düşünüyoruz ama bi türlü hemfikir olamıyoruz eşimle ben önce MasaL koymak istiyordum o ne biçim isim çocukken iyide büyüyünce kötü dedi...erkek olursa MeTe olsun dedik kız olursa ZeyNeP doğana kadar daha bin kere değişir sanırım kararımız:31:

kızlar maşallah ya bir kaç gün giremedim foruma, hemen cinsiyetler falan belli olmuş. maşallaaaaaaaaah :) biz de haftaya pazartesi gidicez, ikili test yapılcak, cinsiyet konusunda hiç umudum yok ama, doktorumuz söylemez gibi geliyor görse bile. sağlamcıdır biraz :)

bir de size bir şey sormak istiyorum; sol kalçamda daha doğrusu belimde acayip ağrı var. bel fıtığım falan da yoktu benim ama şimdi biraz yürüyünce ağrı başlıyor. normal mi acaba?

normalde senin herzaman gittiğin doktorda ultroson yokmu? vardır herhalde.. bence senin doktorun ultrosonla ense kalınlığını ölçecektir. kan testi için belki senin gittiğin yerde labrotuar olmadığı için daha kapsamlı bir yere gitmeni söylemiştir. bence başka doktordan randevu almana gerek yok. sadece senin doktorunun istediği tahlilleri yaptıracaksın... yinede bir danış doktoruna nasıl yapalım diye.. oradaki ortamı bilmeden yorum yapıyorum ama....

:60: ne kadar güzel bi ücret acaba . bende çok merak eidyorum. her hastanede fiyatlar farklı ve resmen uçurum var aralarında. kazıklanmayız inşallah

ikili test için 70 lira verdik.
bundan önce bir test daha yapılmıştı kan+idrar onada 145 lira verdik... resmen soygun....

biz bebeğimizi öğrenmek üzereyken daha şüphelenme zamanlarında konuşurken bir anda bir kız bir erkek ismi belirledik. hala da aynı fikirdeyiz. çok içimize sindi hoşumuza gitti nedense. dün kayınvalidem benim ismimi koyun dedi :60: şok oldum kaldım. eşimde biz bebeğin ismini belirledik anne dedi ama bozuldum biraz.

hayırlısıyla benimde kızım olursa beren oğlum olursa berk olacak:69:

cinsyeti hakkında bişi sölemedimi canım:44:

enseyi ölçen bişe sölemedi.. daha erken dedi.. ama geçen hafta lekelenme olmuştu bende hemen gittik dr a akşam olduğu için benim dr um yoktu,nöbetçi olan dr erkek bu dedi :)) çok şaşırdım hiç beklemiyodum yani inanamadım doğrumu gördü diye.. cumartesi kendi dr uma kontrolüm vardı oda hi. bişe sölemedi.. yani ben hala emin değilim..

normalde senin herzaman gittiğin doktorda ultroson yokmu? vardır herhalde.. bence senin doktorun ultrosonla ense kalınlığını ölçecektir. kan testi için belki senin gittiğin yerde labrotuar olmadığı için daha kapsamlı bir yere gitmeni söylemiştir. bence başka doktordan randevu almana gerek yok. sadece senin doktorunun istediği tahlilleri yaptıracaksın... yinede bir danış doktoruna nasıl yapalım diye.. oradaki ortamı bilmeden yorum yapıyorum ama....

bundan önce bir test daha yapılmıştı kan+idrar onada 145 lira verdik... resmen soygun....

ohh bende o kan idrar testlerine 230 tl verdim. geçen ay smear tetsi yapacağım dedi ondanda aldı 80 tl. bakalım bu haftada ikili test var. kaç para tutacak merakla bekliyorum

Vallahi şimdilik aklımızda 'Nisan' ismi var.

biz eşimle nisanda tanıştık nisanda evlendik şimdi bebeğimde inşallah nisan da doğacak. bizizmde aklımızdan kzı olursa nisan koymak geçmişti ama kararımızı değiştirmeyelim dedik.

biz eşimle nisanda tanıştık nisanda evlendik şimdi bebeğimde inşallah nisan da doğacak. bizizmde aklımızdan kzı olursa nisan koymak geçmişti ama kararımızı değiştirmeyelim dedik.

Ya inanmıyorum:53::53:. Aynen ya biz de öyle nisanda evlenme teklifi yaptı eşim Nisanda evlendik bebişimiz nisanda doğacak nisan olsun dedik. Ne tesadüf :60::60:

ultrason var ama 3 boyutlu değil eski zaten bi devlet hastanesi var başkada bişey yok burda sanırım yapılmıyo ense kalınlığını burda ölçerizde demedi haftaya konyada 2li testi yaptır sonuçları al gel dedi..açıklamaktan aciz oluyolar bazen bu doktorlar..aradım konyadan randevu aldım sordumda kıza doktor burda bakıcak ense kalınlığına dedi..gidelim görelim bakalım nolcek :1::1:

selam kızlar
karşınızda erkek annesi bi aday duruyor artık
doktorum çok büyük ihtimalle erkek dedi
12. hafta yorumu bu:52:
hata payı olmayan fikrini
3 hafta sonra söyleyecekmiş:53:
bu arada hepiniz iyisiniz umarımmmm

Ya inanmıyorum:53::53:. Aynen ya biz de öyle nisanda evlenme teklifi yaptı eşim Nisanda evlendik bebişimiz nisanda doğacak nisan olsun dedik. Ne tesadüf :60::60:

ne kadar güzel nisanda senin için özel ve güzel bir ay demekki
benim içinde öyledir hayatımın dönüm noktaları gibi
eşimle nisanda sözlendik aynı ay büyük bir ameliyat geçirdim
ben ve kızım nisan doğumluyuz
allahın izniyle şimdide oğluşum nisanda doğacak:46:

Back
X