Allah nasip ederde sağlık verirse, ben 36. Haftaya kadar düşünüyorum.
İnşallah Doğum Nisan sonunda, Bişi olmazsa Nisan başında çıkacağım.
16 hafta kullanıcam doğum izni. Temmuz sonu oluyor. Bayramdan sonra başlarım diyorum kısmet olursa, inşallah....
Yani Eylül ayı başında başlarım gibi bakalım.
Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...![]()
evet öyle yaptı. 13. hafta bitince geçiyorsa 10 gün kadar bisürem var o zaman.inşallah biter
bu arada bende çalışıyorum.eğer allah nasip ederse son aya kadar çalışmayı düşünüyorum. bu zor 3 ayımda bile çalıştıysam çalışabilirim sanırım.
Ben de inşalah 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum ama. Kaçıncı haftaya kadar uçak yolculuğu yapılır fikri olan var mı?:18::18: Ben Ankarada annemlerin yanında doğum yapmayı düşünüyorum ama
walla bende nereye kadar çalışılırsa oraya kadar devam etmeyi düşünyom..in bin yürü biraz meşakkatli oluo servis yok, 5 araca in bin yapıo ama dayanırım gibi gelio...32. haftada dr a gidiosun zaten çalışabilir raporu verirse 36. haftaya kadar çalışabilyosun..inş. o zmzna kadar çalışmayı düşünyom..benim nisaqn başı zaten zaten, sanırım martın 10 gibi falan ayrılırım..16 hafta sonra sahalara yeniden döncem hemen...ücretsiz izin vs. kullanmıcam
inşallah kızlar sorunsuz bir şekişlde istediğiniz zamana kadar çalışırsınız. benim iş yerimle ilgili abzı sıkıntılarım var fazla dayanamayacağım gibi geliyor. bir kaç ay içinde kaçarım bu işyerinden. doğum sonra zaten çalışamayacağım. o yüzden sorun olmaz erken ayrılmam işten.