Kızlar mrb kusura bakmayın arada bir girebiliyorum internete yoğunluktan geçmiş konuşmalarınızı oudum biraz baya ilerlemişsiniz.Ben öğretmenim ve bu 2. gebeliğim bir tane ellerinizden öper 15 aylık oğlum var.(Tüp bebek) Şimdi de 13+2 günlük hamileyim normal yolla oldu.İkili testimiz iyi çıktı çok şükür.Cinsiyetini daha öğrenmedim.Açıkcası bunda çok merak etmiyorum kontrolüm 21 inde herhalde o zamana kadar beklicem(?)
Malesef ben çok dinlenemiyorum.Oğlum çok hareketli ve bana çok düşkün.İşten gelince yatana kadar üstümde(kuzum benim) Bu arada ben 57 kilo ile hamile kaldım ve şuanda 59 kiloyum.Dr um hızlı kilo alıyorum diye çok kızıyor.Ama benim hiç bulantım,kusmam ve baş dönmem olmadı.Hamile olduğum bir ultrasondan birde testten anlaşılıyo.Normal hayatıma devam ediyorum.Hatta fazla abartıyorum herhalde iş arkadaşlarım ve eşim kızıyorlar.Dikkat et kendine diye.Ama tüp bebekde hep yattığım için bunda öyle yatmıcam dedimde biraz fazla abarttım herhalde.
gerçi bundada 5-6 haftalıkken lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi demişti o zaman dr. çok şükür bir şey olmadı.
Bu arada ne kadar çok yazdım.Kusura bakmayın birikti işte