2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selaam kızlar .Biz de bugün kontroldeydik dr umuz 0.8 mm ölçtü ense kalınlığı 53.5 mm boyumuz.Cinsiyet konusunda net söyleyemedi tabi ama sanki kız gibi dedi.tam 12 haftalığız daha erken dedi %50 erkek %50kız dedi:) kızıma kız kardeşmi geliyo acaba.Babamız çeşit olsa fena olmaz dio tabi ama hayırlısı olsun çok hareketliydi onun sağlıklı oldğnu bilmek yeter.

Hayırlısı canım. Deli mi ne o doktor başka ne olacak çocuk %50 kız %50 erkek olabilirmişmiş :9::9:

yane yaa.. bende kaç kere durdurdum şurda kendimi.. hade dedim gadıncağız çalışsın işine gücüne baksın.. heç laf atma ama anam bi tek ben değilim senlen uğraşan.. zaten bugün bi durgunluk var forumda.. herkes çalışıyo mu ne.. :46:

aaaaa estapiti piti uğraşmıyorum vallaa.. yeri geldi adı geçti sadece.........

yane yaa.. bende kaç kere durdurdum şurda kendimi.. hade dedim gadıncağız çalışsın işine gücüne baksın.. heç laf atma ama anam bi tek ben değilim senlen uğraşan.. zaten bugün bi durgunluk var forumda.. herkes çalışıyo mu ne.. :46:
walla bende korkmaya başlamıştım bugün 4 de bitcek işler sonra 2 saat napcam ben die..hızır denilen şey bu olsa gerek, saol sbilyana, saol mavilef:16:
selaam kızlar .Biz de bugün kontroldeydik dr umuz 0.8 mm ölçtü ense kalınlığı 53.5 mm boyumuz.Cinsiyet konusunda net söyleyemedi tabi ama sanki kız gibi dedi.tam 12 haftalığız daha erken dedi %50 erkek %50kız dedi:) kızıma kız kardeşmi geliyo acaba.Babamız çeşit olsa fena olmaz dio tabi ama hayırlısı olsun çok hareketliydi onun sağlıklı oldğnu bilmek yeter.

%50 erkek %50kız...çok çaba gerektiren bi oranlama olmuş gerçekten, hay ben böyle toktorun:)cnm sağlığı için çok sevindim, darısı hbr bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına..

aman bea bugün de burası çok sıkıcı:15::15: çok sıkıcısınız hıh :33::33::33:

%50 erkek %50kız mıııııı hadi canıımmm deseydinnn :))))) senin doktorda alemmmiş :)))

ense kalınlığı 2 den küçükse normalmiş.. bizin doktor ölçmeden önce söyledi.. bizimki ortalarda çıktı çok şükür... hatta doktora dedim accık kalın olsın ensesi kimseye muhtaç olmasınnn :)))))))))))))

delü yaa.... kendimi yalnız hissetmiyorum sayende bebem.. :52::52::52:

saolun kızlar.Ha bide alttan muayene olsan çok daha net konuşabilirdim dedi ama ben bile ultrasonda o hareketleri ve popoyu 2bacağıda seçebildiysem anladı die tahmin ediyorum.Hiç ikilitest için alttan muayene olan var mı.Ha bir de ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım Şükür hiç kilo almadım daha.İnş böle gider .Bide kızlar detaylı usg ne zaman girceksiniz?bizim dr 20. hafta dio ama o kadar bekleyemem çünkü çok keyifli bi olay herşey çok net

kızlar bizde oğlumla ana sağlığa gittik kayıt yaptırdık..geçen gebeliğimde tetanozun 3 dozunu olmuşum..şimdi de 16 haftalıkken 4.dozu yapılacak..ondan 1 sene sonra da 5.doz..sonra ömür boyu koruma...
eve girmedi kuzey yollarda oyalandık..parka girdik..gelince de yemek yap..yedir yıka uyut...ancak yazdıklarınızı okudum..ben oğlumda 17 kilo almıştım..ama son ay dursaydı kuzey içimde 20 falan olurdu...35.haftada geldi aceleci paşa..umarım bu zamanında gelir...

saolun kızlar.Ha bide alttan muayene olsan çok daha net konuşabilirdim dedi ama ben bile ultrasonda o hareketleri ve popoyu 2bacağıda seçebildiysem anladı die tahmin ediyorum.Hiç ikilitest için alttan muayene olan var mı.Ha bir de ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım Şükür hiç kilo almadım daha.İnş böle gider .Bide kızlar detaylı usg ne zaman girceksiniz?bizim dr 20. hafta dio ama o kadar bekleyemem çünkü çok keyifli bi olay herşey çok net

canım ben 22. haftaya kendi dr um dışında bi prof. dan randevu almıştım(bana bu detaylı ultrasın 18.-22. hafta arası yapılyo dediler) ama kendi dr um dedi onlardada varmış bu aletten detaylı onlarda bakacakmış başka bi dr la birlikte o yüzden o randevuyu iptal ettim..ama kendi dr um ne zmn yapacağı ile ilgili bi tarih vermedi..bi sonraki randevumuz 16. haftada o zmn 4 lü test yapcak, sonraki 20. haftya denk gelio,o zmn bakar sanırım...2li testte karından baktı..

canım seydişehiri görünce dayanamadım. benim memleketim.. ben mehmet bardakçıda farabi hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim

hadi yaa şimdi nerdesin canım?? ben buralı değilim alanyalıyım ama eşimin işi nedeniyle burdayız..evet konya farabi hastanesini duydum çok methettiler selçuklu ve onun arasında gidip geliyorum bi karar vercem iyce araştırıp..

kızlar bizde oğlumla ana sağlığa gittik kayıt yaptırdık..geçen gebeliğimde tetanozun 3 dozunu olmuşum..şimdi de 16 haftalıkken 4.dozu yapılacak..ondan 1 sene sonra da 5.doz..sonra ömür boyu koruma...
eve girmedi kuzey yollarda oyalandık..parka girdik..gelince de yemek yap..yedir yıka uyut...ancak yazdıklarınızı okudum..ben oğlumda 17 kilo almıştım..ama son ay dursaydı kuzey içimde 20 falan olurdu...35.haftada geldi aceleci paşa..umarım bu zamanında gelir...

evet banada aynısını dediler bende dün kaydımı yaptırdım sağlık ocağına 2 kez önceden olmuştum 3 kere daha vurcaz 20.haftadan sonra dedi toplam 5 tane olacak ömür boyu koruma dedi..iyiymiş dedim..sarılık aşısıda yapıyolar onuda 3 kere vurulduğum için yapmıcaklar sanırsam..doktorumada grip aşısını sordum olabilirmiyim diye hayır dedi..

selam kızlarrrr,

dun geceden berı felaket dişim ağrıyoooo :( ilaçta almıyorum , internetten araştırdım aslında çekilebiliyomuş ama genede bisürü risk sıralamış.Yinı de içim elvermiyo ya bebişime bi zarar verirse diye...

Aranızda diş ağrısı çekipte doğal bişeyler uygulayan varsa yardım etsin nolurrr. İşteyim şuan gözlerim kapanıyo bu gece uyumak istiyorum :(

selam kızlarrrr,

dun geceden berı felaket dişim ağrıyoooo :( ilaçta almıyorum , internetten araştırdım aslında çekilebiliyomuş ama genede bisürü risk sıralamış.Yinı de içim elvermiyo ya bebişime bi zarar verirse diye...

Aranızda diş ağrısı çekipte doğal bişeyler uygulayan varsa yardım etsin nolurrr. İşteyim şuan gözlerim kapanıyo bu gece uyumak istiyorum :(

ben bu haftama kadar hep alttan muayene oldum benim dr um kurallarından biri 12. haftaya kadar alttan muayene yapıyor. sanırım bu ikili testtede alttan yapacak sonra normale döneceğim bende

sbilyana bize de el atıver cnm olma mı :D

Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak..... :52::52::52::52:

balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))

kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyom:1::1: itinayla cinsiyet tahmin edilir...:60::60:

Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak..... :52::52::52::52:

balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))

kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyom:1::1: itinayla cinsiyet tahmin edilir...:60::60:

kızzz sbilyana bende istiyorum o zaman tahminn

selam kızlarrrr,

benimde aynı problemim var canım.. kendi doktoruma sordum biraz daha dişini sık dedi 3 aydan sonra çektirebilirsin dedi. tabi diş doktoruna hamile olduğunu mutlaka söyleyerek... çok ağrıdığında minoset kullanabilirsin dedi... öyle idare ediyorz bizde biraz daha geçsinde bakalım gideceğiz bizde bi dişçiye...

Back
X