2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak..... :52::52::52::52:

balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))

kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyom:1::1: itinayla cinsiyet tahmin edilir...:60::60:

ya de get....:27:

Bak yaa o kadar işin gücün arasında beni neyle uğraştırıyorlar.. zorla yani bakta bak.. bakta bak..... :52::52::52::52:

balımmmmm sen şehzade doğurcan bundan sonra böyle biline.... yaz bunu bi yere cinsiyetin belli olduktan sonra banada haber ver :))

kendimi çok büyük bir şifreleme olayını çözmüş gibim hissediyom:1::1: itinayla cinsiyet tahmin edilir...:60::60:

canımmmmm gül gül öldüm valla Allah da seni güldürsün :D cinsiyetin şifresi by SBİLYANA :)))
hemen sölicem sana söz :)))

canımmmmm gül gül öldüm valla Allah da seni güldürsün :D cinsiyetin şifresi by SBİLYANA :)))
hemen sölicem sana söz :)))

gerçekten bende petunyanın cinsiyetini çok merak ediyorum:)

bizim cinsiyetimiz ne olabilir sence

seninde şehzade...

kızzz sbilyana bende istiyorum o zaman tahminn

canım sen küçükken kazana düştün o yüzden sana yok:52::52:

seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....:52::52::52:

benim geçen hamileliğimde grip aşısı yaptırma dedi doktorum...bunda da yaptırmıcam..bol vitamin takviyesi meyvelerden..pekmez falan...inşallah hasta olmadan atlatırız hepimiz...

benimde aynı problemim var canım.. kendi doktoruma sordum biraz daha dişini sık dedi 3 aydan sonra çektirebilirsin dedi. tabi diş doktoruna hamile olduğunu mutlaka söyleyerek... çok ağrıdığında minoset kullanabilirsin dedi... öyle idare ediyorz bizde biraz daha geçsinde bakalım gideceğiz bizde bi dişçiye...

kacıncı haftadan sonra cektırceksın ?
benım suan 15. hafta yanı

seninde şehzade...

seni takip listesine eklememişler, önce oraya eklenmen lazım.. oradaki dizilişe göre tahminlerimi yapıyorum.. yaa bak sırrımı acik ettirdin bana....:52::52::52:

:60::60: ya şansıma bak. daha etmeden tuttu ahım :60:

seninde şehzade...

kahinimiz dıkantı bi yerde:)):34:

seninde şehzade...

çok gülüyorum ya :) önce listeye :)

ama doktor kız dedi :)

sblyana şekerimm duyduğuma gördüğüme göre cinsiyetler sende soruluyomuşş artık hepsi tutarsa sana özel bi forum açarız cüzi bi fiyat karşılığında sölersin soranlara cinsiyetlerini :52::52:
konu açılmışken benimkinide söleyiver bakalım ne olcek:64::64:

sblyana şekerimm duyduğuma gördüğüme göre cinsiyetler sende soruluyomuşş artık hepsi tutarsa sana özel bi forum açarız cüzi bi fiyat karşılığında sölersin soranlara cinsiyetlerini :52::52:
konu açılmışken benimkinide söleyiver bakalım ne olcek:64::64:

yemin ederim işide bırakır geçerim forumun başına :1::1::1:

seninde şehzade...

şimdi eklenince sıra değişir yaw :D

tuniiiiiiii seninde şehzade çıktı hadi gözün aydın..... :64::64::64:

o kadar kusur kadı kızındada olur :1::1: acaba bildim mii çok merak ediyom. imza kendine güvensiz kahin.:52::52:

ahhha manyaq bide aceba bildimmi dio..kaptırdın yani kendini o kadar..:35::35:
benim dışında kimseye kız tahmin etmedin ama sanki hocam şike sezyom bu olayda:44:

Back
X