2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ya arkadaşlar elchin nerede nasıl bilen var mı umarım kötü birşeyi yoktur :26::26:

geçmiş olsun canım hamileykenmi çıkıyor normalde de varmı:44:

bende böyleydim dün gittük ya çook şükür sustum birass:1:yoksa evdekiler bıkmıştı benden:9:

ben hiç kusmadım bulantım oluordu bazen canım:25:

canım dr bana daha varisin v si bile değil başlangıcındasın demişti. spor yapacaksın sigara içmeyeceksin falan filan bir sürü tavsiye ilaç falan vermedi gerek yok demişti. hamilelikte hiç olmayan insanda bile çıkabiliyormuş ama benimki var olanı tetikledi sanırım.

Bende 2012 nisan annelerindenim inşallah 12+3 üncü haftamızdayız haftaya kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım cinsiyetini öğrenebilirim alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum aslında daha erken ama ilk bebeğim herşeyde hevesim var Allah hepimizin evlatlarını hayırlı etsin alışverişte özellikle tercih ettiğiniz ürünler varsa lütfen paylaşın çok kararsız kalıyorum

ben hala folbiol içiyorum folik asit onun dışında başka vitamin vermedi. onuda bir kaç gündür aksatıyorum aklıma girdiler biraz. çocuğa zarraı var falan dediler çevremde içmeyen bir sürü kadın var.

canım zararı yoktur ya...yani ben folici bıraktım 12+2 de ama yerine elevşt-vitamin verdi dr..elevitin içindede var folic acid..yani benim tırnaklarımı folic o kadar kuvvetlendirdiki tiksine tiksine içtim walla benim tırnaklarımı böyle yapuıo, bebemim kemeiğini kasını nasıl yapıodur allah bilir die..

canım dr bana daha varisin v si bile değil başlangıcındasın demişti. spor yapacaksın sigara içmeyeceksin falan filan bir sürü tavsiye ilaç falan vermedi gerek yok demişti. hamilelikte hiç olmayan insanda bile çıkabiliyormuş ama benimki var olanı tetikledi sanırım.

çünkü dün 27 haftalık bir arkadaşım bacağının arkasını gösterdi varisleri çıkmış damarları şişmişti berbat görünüyordu neyseki hamilelikten sonra normale dönüyormuş canım:31:

Selam cnmm,
Çok şükür iyiyiz :) Güzel gidiyor. Evet buraya akıyor gibi, ama oraya da bakıyorum ara ara.
11+5 bugün. Bakalım haftaya 2'li test e gideceğiz inşallah.

Sen nasılsın?:49:

bende iyiym çok şükür canım 10 gün sonra benimde 2 li testim var bende 11+4 bügün ama ultrasonda haftam fazla çıyor yani 12+1 gibi şuan çıkıyorr:49::49:

Bende 2012 nisan annelerindenim inşallah 12+3 üncü haftamızdayız haftaya kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım cinsiyetini öğrenebilirim alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum aslında daha erken ama ilk bebeğim herşeyde hevesim var Allah hepimizin evlatlarını hayırlı etsin alışverişte özellikle tercih ettiğiniz ürünler varsa lütfen paylaşın çok kararsız kalıyorum

hoşgeldin canım :29:
ben dün yenidoğan bölümüne baktım allaamm ne datlu şeyler vardı hastane çıkışları bile değişmiş süslü püslü olmuş alcam hepsinden:66:

evet canım şimdi araştırdım fındık yer fıstığı zeytin muz gibi besinlerdede varmış.
aklıma geldi cinsiyeti belli olan arkadaşlar en çok neyi seviyorlar . mesela ekşi tatlı tuzlu. bakalım tutuyormu ye ekşiyi doğur ayşeyi metodu :60:
ben hep tuzlu istedim halada tuzlu yemek istiyorum. tatlıyı hiç aramıyorum desem yeri var.. doktor erkek olacak dedi.. tuzlu olunca ne oluyormuş?
günaydın kıslar.. sbilyana bende tuttum tuttum kendimi.. hadi dedim hatun yoğun ama sabah sabah tehna olur diye bekledim.. benim falıma da bi bakar mısın bi zahmet ..

iyi tuttu bu iş :))))))))))))))))))))))
sanada şehzade gözüküyor canım

huuuu güne hızlı başlanılmış, günaydınlar efendim.
sbilyana bi baksana cnm bende bi değişiklik varmı?? o kadar ekelem çıkarma oldu listede ya yani:)):54:
neyini merak edcez yefrum, önceki gün bas bas bağıra bağıra didin yrn toktora ordan gezmeye gidcem die, hiç acımadım bu çalışan gadınlarda gezmeye aşerermi aceba die:63: hadi çok şükür ii haberler aldık sendende, kız hee, ohh misss, çok severim kız çocuğunu:)))):52:

senin kaderin değişmez janımmmm :66:

sbilyana çıkmış forumdan galiba yaaaa:53::53::53::53:ama haksızlık buuuuuuu:63::63::63::9::9:
geldim geldim..
baktım falına sanada kız çıkıyor :)
dayanamaz gelir cnm birazdan, naz yapıodur şimdi, siftah için bişiler atın ama sizde kızın önüne yani ölee beleşten bak bak, bu neaa:46:
o ne beaaa :37:
Darısı başına Petuşş madem o kadar seviyosun kız çocuğunu :9::9::9:
petuşun falı fallandı zaten kız olacak onun:1::1:

bi 50lik çıkar bende hadi hadi:52::52::52::52::52::61::61::61::61:
hesap numarası vereyim mi:64:

yoqqq eyyii böyleee:))

:61::61:

zeynepmeynep canım nasılsın senide burda görmek çok güzell nasılsın nasıl gidiyorr kaç haftalık oldunn cinsiyet belli oldumu.ay ne soru sordumm:64::64:

hoşgeldin aramısa...bizde dahaforumcak bulantıları aşabilmiş değiliz, bunun yanında cinsiyetleri yeni öğrenmeye başladık cnm, bu nedenle alışveriş etabına henüz geçebilenimiz yok:)) inş. onuda yavaş yavaş konuşmaya ekleşmeye başlıcaz:52:

hoşgeldin canım :29:
ben dün yenidoğan bölümüne baktım allaamm ne datlu şeyler vardı hastane çıkışları bile değişmiş süslü püslü olmuş alcam hepsinden:66:

sağol canım hoşbulduk bende özellikle beslenme ürünleri konusunda takıntılıyım phılıps avent mi yoksa dr.browns mu alsam diye özellikle bu iki marka 0 BPA özelliğine sahip ve çocuklarda gaz yapmıyor

kızlarrrr sonunda evdeyimmm ve topicte kimsecikler yokkk:64:
olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii:nazar:3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi:66::46::32:
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim:61:
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:

etmezmiyim canım yaaaa aşk olsun:)
sen cinsiyeti nasıl öğrendın öle hemencik yaa işte bazı drlar böle çok akıllı oluyo hehe:)
ama çok sevındım bi oğlun vardı buda kız çok güzelllll Allah sağlık sihhat versın ıkısıne de gözün aydın:)

ben hep tuzlu istedim halada tuzlu yemek istiyorum. tatlıyı hiç aramıyorum desem yeri var.. doktor erkek olacak dedi.. tuzlu olunca ne oluyormuş?

geldim geldim..

22 ekimde sana bi pipi resmiyle cvp vercem bütün bu yazdıklarına:63:
sevimli toktorumdan özellikle pipisinden bi kare resim isticem...:41:

senin cinsiyet beli oldumu canım. başlarda bende limon yedim baya. ama turşu görmeye dayanamıyorum kokusunu bile kaldıramıyor midem.eskiden çoks everdim. sucuk sosis ete karşıda soğuğum. ama mide bulantılarım normal. hani beni zorlayacak kadar hiç olmadı hamdolsun. midesi çok bulananın oğlu olurmuş diyrolar ama

Sucuk sosisten bende soğudum yani zararlı olduğunu duyunca. Turşu severim ya çok aramıyorum ama bir ara canım çok iistemişti. 11+5 te Kız dedi doktor . Senin belli olmuş muydu :42::42:

hoşgeldin canım . bizde daha cinsiyetini öğrenemedik. ben 6 aylık olmadan bişey almayı düşünmüyorum canım hem o zamana cinsiyetide kesinleşmiş olur. ama gözüm hep bebek eşyalarında. hastane çıkışları mobilyalar biberonlar. güzel sağlıklı ürünler almak istiyorum bakalım

çünkü dün 27 haftalık bir arkadaşım bacağının arkasını gösterdi varisleri çıkmış damarları şişmişti berbat görünüyordu neyseki hamilelikten sonra normale dönüyormuş canım:31:

evet canım halamda da vardı varis onunda artış hamilelikte sonra giidyormuş. şuan bizim kanımız pıhtılaşıyor yoğunluk kazanıyor. doğumca çok kan kaybetmemek için. varise sebep olan şeylerden biride bu zaten. o yüzden ben hep kanımı sulandıracak şeyler kullanıyordum. ama şimdi ne yaparsam yapayım kanım sulanmıyor. hormonlar kendini öyle ayarlamış rabbim ne kadar büyük bizi korumak için vucüdümüz bile önmeler alıyor

geldim geldim..

ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyorlar ama benim duyduğum bütün erkek anneleri tuzlu seviyormuş pek tatlıyla araları yokmuş. pöff bu yöntem tutumuyor herkesinki farklı

Sucuk sosisten bende soğudum yani zararlı olduğunu duyunca. Turşu severim ya çok aramıyorum ama bir ara canım çok iistemişti. 11+5 te Kız dedi doktor . Senin belli olmuş muydu :42::42:

neaaa yimeyin zaten sucuk sosis salam pastırma etli çiğköfte..ete tokunmayın bilem..yassakk...

sağol canım hoşbulduk bende özellikle beslenme ürünleri konusunda takıntılıyım phılıps avent mi yoksa dr.browns mu alsam diye özellikle bu iki marka 0 BPA özelliğine sahip ve çocuklarda gaz yapmıyor

canım arkadaşımın 3 aylık kızı var dr.browns kullanıyor çok memnun dediğin gibi maşallah hiç gaz prooblemi yaşamadı bebeği

etmezmiyim canım yaaaa aşk olsun:)
sen cinsiyeti nasıl öğrendın öle hemencik yaa işte bazı drlar böle çok akıllı oluyo hehe:)
ama çok sevındım bi oğlun vardı buda kız çok güzelllll Allah sağlık sihhat versın ıkısıne de gözün aydın:)

sevdoşummmmm:29:
sağol bebem canımın içi Allah seninde kalbine göre verir inşallah:54::54:
benim doktorum özel hastanenin sahibi onun için adam çok detaylı muayne ediyor ve bayAda yaşlı rahat 55 var:40:
şindi nasıl oldu söyliim hemen doktor ensesini ölçtü orasına burasına baktı çok sağlıklı görünüyor bebeğimiz dedi:nazar:bende şuna bi isim koysak artık yokmu belirti dedik güldü bacaklarını açınca bi çıkıntı göremedim sanırım %80 kız dedi çook iyidir doktorum özel bahat hastanesi HAMZA BAHAT:54:

Son düzenleme:
neaaa yimeyin zaten sucuk sosis salam pastırma etli çiğköfte..ete tokunmayın bilem..yassakk...

Tavuk seviyorum ama ben birşey olmas dimi. açıkcası çok da dikkat etmiyorum ete dokunduktan sonra ama dikkat etsem ii olacak galiba.

Back
X