Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım![]()
ayy sorma valla :90: Ama bazen hamilelik psikolojisiylee beni değil çocuğunu düşünüyorsun sen diye çemkiriyorum ben
![]()
ben bunu giydirip bacaklarını totosunu yimek istiyorum amaaaaa, ağzımın suyu aktı yahuuu
Eki Görüntüle 268281
bayansu hatunu sonuçlarını almaya gitti değil mi kızlar..
2li testini yaptırmışsındır demi dün face de bir arkadaş söylemişti test sonucunda beta hcg diye bi değer var o 50 nün üstü olursa kız altı olursa erkek oluyormuş genelde bayaa da doğru çıkan vardı ona baksaydın bi
kızlar merhaba
bazılarınız 2 li testte cinsiyetin belli olduğuyla iligili birşeyler yazmış face de bir örnek den bahsetmişsiniz. benim evde bilgisayar yok şu an işyerinde nöbetçiyim. iş yerinde face yasak.lütfen biriniz bu örneği buraya kopyalayabilir mi. yarın sabah 8 e kadar biri bana bu iyiyiği yapsın, cuma günü ikili sonuçlarını alacağım.
evet işte ya ağzı olan konuşuyor çevreye pek bakmayacağım artık. sanırım 3. ayım bitince onu kesecek dr um. bakalım sizinki gibi vitaminler verecek mi
2li testte freebHCG değerin 50nin altında ise erkek üstünde ise kız olurmuş rivayet böyle..![]()
2li testte freebHCG değerin 50nin altında ise erkek üstünde ise kız olurmuş rivayet böyle..![]()
başka bir topikte buldum cinsiyet belirlemeyle ilgi. bakalım bizlerde tutcakmı
alıntıdır. bana ait değil
Kızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?
kızlar selamlar anca gelebildim.... ya günler geçse minnoşumu görsem bende haftaya..ikili testimizde var bakalım hayırlısı olsun...hatice geçmiş olsun canımya
Günaydın kızlar,
12 haftaya geliyoruz, ben çok bulantı çekmedim. Ama son bi kaç gündür istifralarım başladı ve hafiften bulantılarım.
Sabah yine çıkardım boş mide ile. Ben 3 aydan sonra mı çekicem ne :)
Böyle olanınız var mı?![]()
bugün benim kafamdaki soruyu konuşmuşsunuz ne yazıkki ben yoktum benimde fbHCG değeri 65,7 çıktı 50 nin üstü kız diolar doktor bana %80 kız demişti zaten şimdi bende 2li testinin sonucunu alıp cinsiyetide belli olanlare sorucaktım:81:
biz bunuda denemiştik geçen günerde:))başka bir topikte buldum cinsiyet belirlemeyle ilgi. bakalım bizlerde tutcakmı
alıntıdır. bana ait değil
Kızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?
Günaydın kızlar,
12 haftaya geliyoruz, ben çok bulantı çekmedim. Ama son bi kaç gündür istifralarım başladı ve hafiften bulantılarım.
Sabah yine çıkardım boş mide ile. Ben 3 aydan sonra mı çekicem ne :)
Böyle olanınız var mı?![]()
geçmiş olsun cnm..ya ben geçenlerde duydummu okudummu bilemedim hamileyken ıhlamur içilmez die bişi aklımda kalmış sanki böyle bişiyi gören duyan oldumu, yoksa ben uyduryommu?Teşekkürler canım dün öğleden sonra izin aldım bakamadım sonra buraya bügün daha iyiym sinüzit var bende o çok kötü baş ağrısı yapıyor:95::95: . Siz de dikkat edin de
kendinize hasta olmayın.
benimde değerim 50.4 çıktı acep kız mı ki? :))