2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Herkese günaydın

Bugün keyifler nasıl?
artık çoğumuz hamileliğin balayındayız :21: bu dönemde daha enerjik olunuyormuş, ben hala enerjik değilim ama :36:

Herkese günaydın

Bugün keyifler nasıl?
artık çoğumuz hamileliğin balayındayız :21: bu dönemde daha enerjik olunuyormuş, ben hala enerjik değilim ama :36:

günaydın tatlım bende enerjik değilim ya hatta 5 yıllık eşim ilk kez dün kendisine gömlek ütüledi o derece yani bende bugün 11+0 oluyorum az kaldı sanırım o güzel günleri görmeye :37:

geçmiş olsun cnm..ya ben geçenlerde duydummu okudummu bilemedim hamileyken ıhlamur içilmez die bişi aklımda kalmış sanki böyle bişiyi gören duyan oldumu, yoksa ben uyduryommu?

Senin ki sınırda canım şimdi düşün dur :76::76: Benim de maşallah 88,9 çıktı . Benim kız zaten :21::21:

yaaa bunu bende merak ediom ama test sonuçlarım dr da, dr aradı söyledi sonuçları telde, şimdi gidip nasıl alimki...ben bişeye bakcam desem ayıp olurmu aceba:)):52:[/QUOTE]

Sağol canım . Ben öyle birşey duymadım da netten baktım şimdi "Hamilelik döneminde kadınların çoğu zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, normal çay, yeşil çay ve meyve çaylarını bulantı gidermek için (zencefil), sıvı ihtiyaçlarını gidermek için, sakinleştirici özelliklerinden faydalanmak için (rezene) veya lohusalık döneminde süt yapımını artırmak için (papatya, rezene, ısırgan otu çayları) kullanmaktadırlar. Bu sayılanlarda günlük miktar iki fincanı aşmadığı sürece sorun yok gibi görünmektedir. "
Ama kulaktan dolma şeyleri pek ciddiye almayalım yok şunu iç ii gelir şunu yap iyi gelir gibi şeylere kulak vermeyelim.

Petuşcum sen beklicen mecbur :9::9: kader işte :) Ama söyle faxını yollasınlar iş yerine bi zahmet

günaydın tatlım bende enerjik değilim ya hatta 5 yıllık eşim ilk kez dün kendisine gömlek ütüledi o derece yani bende bugün 11+0 oluyorum az kaldı sanırım o güzel günleri görmeye :37:

Ben de hiç enerjik değilim üşüyorumm :2::2::2:

İnşallah canım
Bir de ben boya badana yaptırıp temizliğe kalkışcam ama nasıl gözümde büyüyor :14:

Ben de hiç enerjik değilim üşüyorumm :2::2::2:

bende üşüyorum gebeliğin ilk haftalarında kan ölçümlerimde bi sorun yoktu ama sanırım şuan bebişim beslendiği için daha çok ihtiyacım var kan ve vitamin hapıda içiyorum ama hala yorgun hala uykulu geziniyorum:53::53::53:

oy oy o daha da zor bide çalışınca bende istiyorum ama daha o kadarını yapmam mümkün değil aslında ne güzel olurdu

Bu sene de idare eder yaz başı gibi boya yaptırırız diyordum ama bizim bebiş bize sürpriz yaptı. O yüzden mecbur şimdi yapılacak yoksa sonra çok daha zor olur.

günaydın kızlar..
petuşcum öğleden sonra randevum.. saat 3'te.. tuniyi de görmedim sanki dün hiç..
tmm cnm, hadi hayırlısı bakalım..
yaaa bunu bende merak ediom ama test sonuçlarım dr da, dr aradı söyledi sonuçları telde, şimdi gidip nasıl alimki...ben bişeye bakcam desem ayıp olurmu aceba:)):52:

Sağol canım . Ben öyle birşey duymadım da netten baktım şimdi "Hamilelik döneminde kadınların çoğu zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, normal çay, yeşil çay ve meyve çaylarını bulantı gidermek için (zencefil), sıvı ihtiyaçlarını gidermek için, sakinleştirici özelliklerinden faydalanmak için (rezene) veya lohusalık döneminde süt yapımını artırmak için (papatya, rezene, ısırgan otu çayları) kullanmaktadırlar. Bu sayılanlarda günlük miktar iki fincanı aşmadığı sürece sorun yok gibi görünmektedir. "
Ama kulaktan dolma şeyleri pek ciddiye almayalım yok şunu iç ii gelir şunu yap iyi gelir gibi şeylere kulak vermeyelim.

Petuşcum sen beklicen mecbur :9::9: kader işte :) Ama söyle faxını yollasınlar iş yerine bi zahmet[/QUOTE]

ya eşim bi çaktırmadan hastaneyi aradı, test sonuçlarını maille yada faxla gönderin die toktordaymış demiş toktordan istemeniz gerekir:63::63:

bende üşüyorum gebeliğin ilk haftalarında kan ölçümlerimde bi sorun yoktu ama sanırım şuan bebişim beslendiği için daha çok ihtiyacım var kan ve vitamin hapıda içiyorum ama hala yorgun hala uykulu geziniyorum:53::53::53:

ayyy cnm iiki vitamin hap didin, unutmuşum bak eleviti içmeyi..:1::1:

Herkese günaydın

Bugün keyifler nasıl?

günaydınlar herkese

benim balayım başladı zaar

dün kendimi çok iyi hissettim eve gidince evi topladım yemeğimi yaptım.çayı demlerken offflamadım:1:
eşim bişi isteyince atom karınca gibi yerimden zıplayıp kalktım sen al sen getir demedim. koltuğa gömülüp kalmadım:30:
umarım hep böyle giderrr:97:

günaydınlar herkese

benim balayım başladı zaar

dün kendimi çok iyi hissettim eve gidince evi topladım yemeğimi yaptım.çayı demlerken offflamadım:1:
eşim bişi isteyince atom karınca gibi yerimden zıplayıp kalktım sen al sen getir demedim. koltuğa gömülüp kalmadım:30:
umarım hep böyle giderrr:97:

:) insan bide kendini uzun bi miskinlikten sonra ii hissedince yerinde durası gelmio dimi, çok mutlu oluo:))
hani hayatta yapmadığın/yapmayı sevmediğin işleri yapasın geliomuş gibi hissediosun:52::52::52: bu salak gibi zıp zıp hissedion kendini:52::52:

:) insan bide kendini uzun bi miskinlikten sonra ii hissedince yerinde durası gelmio dimi, çok mutlu oluo:))
hani hayatta yapmadığın/yapmayı sevmediğin işleri yapasın geliomuş gibi hissediosun:52::52::52: bu salak gibi zıp zıp hissedion kendini:52::52:

hehe :52:
valla dün kapı cam silesim bile geldi o derece yani:1:

hehe :52:
valla dün kapı cam silesim bile geldi o derece yani:1:
he hee benim camları kayınvalidem senede 2 kere ist. gelir, hep o geldiğinde silerdi, geçen hafta kendim sildim bak düşün yani nasıl hırslandıysam 3 aydır yata yata:))

aman unutma sen söyle ben sana hergün hatırlatayım canım

saol yefrum..unutmuodumda bugün geldim elime hemen bi limonlu çay aldım, didim çayı içimde öyle içerim, sonrada unutmuşum..normalde çnce fitamin sonra çay yapıodum:)):1:

Back
X