• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bayansu gözün aydın canım çok sevindim,darısı yaptırmayanların başına inşallah

Kızlar bu arada can sıkıntısından sezeryan doğum videosu açtım izleyemeden kapattım çok fena oldum ya nasıl doğurcam ben :52:

ya bende nedense hiç korku yok acaba son aylardamı gelir. hiç ameliyat olmadım belkide o yüzden mi böyle rahat konuşuyorum.

petuşun göbeği totosu kilosu derken yeni tartışma konumuz da yaşı.. hadi hayırlı olsun vatana millete.. arkası yarın pembe dizi gibi hatun.. hülya avşar bilem bu kadar beceremez gündemde kalmayı. helal sana petuş:46:

ya bende nedense hiç korku yok acaba son aylardamı gelir. hiç ameliyat olmadım belkide o yüzden mi böyle rahat konuşuyorum.

bendede aynı, ablama diom normal doğurcam ben..çatır çatır doğurcam die...ablam dio sona yaklaş bakalım yine böyle dio olacakmısın???:26:

Bayansu gözün aydın canım çok sevindim,darısı yaptırmayanların başına inşallah

Kızlar bu arada can sıkıntısından sezeryan doğum videosu açtım izleyemeden kapattım çok fena oldum ya nasıl doğurcam ben :52:

sağol tatlım inşallah herkesin sağlıklı sonuçları çıkar:16:

petuşun göbeği totosu kilosu derken yeni tartışma konumuz da yaşı.. hadi hayırlı olsun vatana millete.. arkası yarın pembe dizi gibi hatun.. hülya avşar bilem bu kadar beceremez gündemde kalmayı. helal sana petuş:46:

ben napim manyaq bi toktora denk geldiysem...hem yaşımda çok değil taammı 28..hem gündemmi istion..toktor öyle demiş eşime eşim o gün bugün dalga geçio..çünkü eşim benden küçük...neaaa petuşun eşi petuşdan küçükmü..evet evet küçük...:51:

ben napim manyaq bi toktora denk geldiysem...hem yaşımda çok değil taammı 28..hem gündemmi istion..toktor öyle demiş eşime eşim o gün bugün dalga geçio..çünkü eşim benden küçük...neaaa petuşun eşi petuşdan küçükmü..evet evet küçük...:51:

boşver petuş zengin olursunuz derler. gerçi benim annemde babamdan 3 yaş büyük daha göremedik bir zenginlik :60:

canım bu hafta 3.ayım bitiyor.ama kızımdaki gibi olursa vay halime diyorum.çünkü o zaman doğumdan sonraya kadar sürmüştü:(

ayy evet k.validemde 2 hamileliinde 9 ay kusmuş öyle hamilelik nasıl çekilir bilmem:25:allah kolaylık versin:29:

Ben hamilelikten önce her kan verdiğimde bayılan biriydim hatta nikah için gerekli testler yapılıyor ya o zaman kan vermeye gittiğimizde yarın gelelim bugün vermesek demiştim,1 gün bile kar yani benim için :17:

Ama şimdi bebişim sayesinde alıştım artık kan vermeye bayılmıyorum :61:
Fakat videoyu izleyince yine fena oldum kapattım hemen :50:

allllaaam yaa delüü bu kıızz
bence sen o doktorun saçını başını yol.. eşinin senden küçük olduğunu biliyo mu o toktor bozuntusu..
28 ne yaaa.. manyaq ötesi gadun yaa.. bende 26 yaşındayım ne olmuş yaanee..doktorun genç mi yoksamm.
yoksam senin kocişe salça olmasın sakın.. yol diyom sana saç baş..

biraz kalça iyi ama eşim her sabah o giydiğin dar olmadımı popon çıktı sanki diyor. o poponun ortaya çıkmama ihtimali yok :52: göğüslerimde irileşti karnımda çıktı şiştim kız ben resmen daha 3. ayda. ayh kafayı kiloma taktım sonumumerak ediyorum. hafta sonu düğün var. benimle aynı haftada hamile olan biri var. onu görmeyibekliyorum inşallah yaklaşık aynı olmuştur karnımız yoksa derdimden kahrolrum.

sıkma canını herkes aynı olacak diye bi kanun yok aman boşver içinde bebiş var nasıl olsa ondan o göbişde bu arada ben eşimden sonra çıkıyorum evden ne giydiğimi bilmiyor gerçi bilsede sorun yok dar pantalonlarımın hiç biri olmuyo artık

:60::60::29:
malzeme yapma kıss kendini:27:

Ben hamilelikten önce her kan verdiğimde bayılan biriydim hatta nikah için gerekli testler yapılıyor ya o zaman kan vermeye gittiğimizde yarın gelelim bugün vermesek demiştim,1 gün bile kar yani benim için :17:

tatlım ben evlenmekten vazgeçmiştim.. boşver dedim yaa.. 7 yıldır takılıyoruz zatii.. böyle iyiyiz.. ammaa ikna edemedim adamı.. illa dedi karım olceksin.. ayıla bayıla verdim kanı mecbur:86:

yok kan vermek iğne vurulmak dişçi muayenesi gibi şeylerden hiç korkmadım şimdiye kadar. sadece bir kere dr beni apandist ameliyatı yapacaktı hastaneden kaçmıştım ama iyikide kaçmışım ertesi gün beni ikna ettiler apandist ameliyatına patlar falan diye korkutup bir gittik apandistim sağlammış. :60:

sıkma canını herkes aynı olacak diye bi kanun yok aman boşver içinde bebiş var nasıl olsa ondan o göbişde bu arada ben eşimden sonra çıkıyorum evden ne giydiğimi bilmiyor gerçi bilsede sorun yok dar pantalonlarımın hiç biri olmuyo artık

aynen etek giyiyorum onlarda yakında sıkmaya başlar. hamile kıyafetlerine bakmaya başladım bile.

göbiş rezmi ekleyen varmı :31:
elchin nerde yaaa gelince söyleyelim cinsiyetleri yazsın :32:

canlarım tünaydınnn ev işleri falan derken anca gelebildim..bu aralar çok giremiyorum vınn kullanıyorum onunda kotası bitmek üzere ondan çok katılamıyoum aranıza şekerler :52::52: pazartesiden itibaren dağıtıcam burayı:64::64:
herkes iyi dimi bebişler de iyi?? varmı başka cinsiyeti belli olan ?? yada herhangi güzel bir gelişme??

canlarım tünaydınnn ev işleri falan derken anca gelebildim..bu aralar çok giremiyorum vınn kullanıyorum onunda kotası bitmek üzere ondan çok katılamıyoum aranıza şekerler :52::52: pazartesiden itibaren dağıtıcam burayı:64::64:
herkes iyi dimi bebişler de iyi?? varmı başka cinsiyeti belli olan ?? yada herhangi güzel bir gelişme??

nbr tuni:29:
ben ikili testimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı cinsiyetimizde %80 kıs:12:

tatlım ben evlenmekten vazgeçmiştim.. boşver dedim yaa.. 7 yıldır takılıyoruz zatii.. böyle iyiyiz.. ammaa ikna edemedim adamı.. illa dedi karım olceksin.. ayıla bayıla verdim kanı mecbur:86:

Yalnız değilim yani bu konuda :81:

yok kan vermek iğne vurulmak dişçi muayenesi gibi şeylerden hiç korkmadım şimdiye kadar. sadece bir kere dr beni apandist ameliyatı yapacaktı hastaneden kaçmıştım ama iyikide kaçmışım ertesi gün beni ikna ettiler apandist ameliyatına patlar falan diye korkutup bir gittik apandistim sağlammış. :60:

Akasyacım sen rahatsın bu konuda demek ki ne güzel merak etme doğumda da soğuk kanlı olursun o zaman

nbr tuni:29:
ben ikili testimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı cinsiyetimizde %80 kıs:12:

ayyyy canımm iyiyim ama sizden uzak kaldım bu aralar :59: çok sevindim yaa gözün aydın ikili testte mi söledi doktor cinsiyeti?? bende pazartesi gün gitcem 2li test için inş. benimkinide söler :1:
sonuçlar da iyiymiş çok şükürr..sevindim kuzum:64:

Back
X