ben salı verdim çarşamba aldım diom yaa benim hastanem çok iyi falla
kızında tutmuşş 0.47 miçokmu düşük
o düzeltilmiş değeri olmasın sonunda mom yazan hani:44:
düzeltilmiş mom diğeri bınlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım benım dicenki 4 aylık gebeyım kontrole geldım nıye gelemdın daha çnce derse drumu beyenmedım oyuzden buraya geldımd ersin açar bakar cınsıyet bellı mmı dersın aaaa bı irkekekkkk der sende çıkar gelırsın bıdaha daona gıtmeessın nolcekDDDDD
yok be tatlım ne gıcık oluyon onlar normal insan değil çocuğu 2 kılo mu ne doğurmuştu 6. buçuk kılo alan hamılelğince bebeği ancak bukadar doğuırur:) boşver yavrumuz sağlıklı ele avuca gelır çekılde doğsun kılo nedırkı elımızde olan birşey istediğimizde hepsi gıder![]()
kızlar doktordan geldim 2'li testim çok güzel çıkmış çok şükür hiç bir sorun yok bidaha 18. haftada çağırdı cinsiyet daha belli değil ama![]()
hmm anladım o zaman senin değere göre erkek dimidüzeltilmiş mom diğeri bınlerde
ben hem temizlik yapıorum hemde buraya laf yetiştiriyorum az bi işim kaldı ama bittim yani çok yoruldumben azcık temızlık yapayım işim çok görüşürz kızlaer nıck burda kaynatın siz![]()
geçmiş olsun cnm banada vurdu geçenlerde 2 gün kesintisiz başım ağrıdı:85:ben geldimm...
dün gece baş ağrısından öldüm resmen parol içmeme rağmen geçmedi...8 de bi yattım sabaha kadar...kocacım saolsun oğlumu falan uyutmuş..sabahta baktım saat 10 adam daha yanımda bi panik kalk dedim bakk geç kaldın..yok dedi izin aldım sen kötüsün diye...canım benim..şimdide aldı oğluşu gezmeye gittiler..yat dinlen diye tembih etti...ama nerde..bi sürü iş bekliyoo...
sizlerde ne var ne yok...umarım bişey kaçırmadım..
neden:26:vakit geçmiyo ve ben bugün neden evhamlıyım :S
dimi gıııçatır çatır doğuracam 3,5 kilo hemide
kızlar doktordan geldim 2'li testim çok güzel çıkmış çok şükür hiç bir sorun yok bidaha 18. haftada çağırdı cinsiyet daha belli değil ama![]()
bayansu saol canım...free hcg değeri benim oğlumda tutmadı canım..66 idi ama kız güzeli oğlum oldu :))
gözün aydın canım çok sevindim darısı herkese inşallah
bayansucum pek belirti kalmadı gibi ondan mı bilmem :S
haklısın valla canım tamam tamam kestim evhamımışekerim o zaman delinin biri kuyuya taş atmış bütün hamişler inanmış çünkü değeri yüksek olupta oğlu olanda çok yani
anladım canım ama bi süre sonra bitiyor zaten biliyosun evhamlanıcağına sevin bence en zor kısmı geride kaldı tehlike bitti![]()
nasıl yaaa..sen 15. haftadasın yani dr söylemedimi prensip olarak yoksa bebecik göstermedimi...sevda bak yani çılgınlık yapmaya gerek yok...başka bi toktora gitsek dimekki onlarda söylemeyecek belkide..zatren bende kesin söylemeyen modeline denk gelirim:))![]()
şekerim o zaman delinin biri kuyuya taş atmış bütün hamişler inanmış çünkü değeri yüksek olupta oğlu olanda çok yani
anladım canım ama bi süre sonra bitiyor zaten biliyosun evhamlanıcağına sevin bence en zor kısmı geride kaldı tehlike bitti![]()
haklısın valla canım tamam tamam kestim evhamımı
canımm sabır sabır inat ettim ben beklicem![]()
evet canım züğürt tesellisi bizim ki![]()
oldugunuz yerde sayıyonuz noldu sizee kızlarrr işler çokmu bugun nerdesiniz![]()