• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
herkese slm kızlar bende nisan anneleri varmı diye araştırırken burayı buldum çok güzel paylaşımlarınız var bayıldım benide alırmısınız aranıza bende 12 +4 günlük hamileyim :49: nisan 16 gibi gözüküyo doğumum 34 yaşında ve 3. çocuğuma hamileyim deneyimliyim ama büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşınada yani aradan bayağı bir sene geçtiği için ve artık yaşda ilerlediği için ilk hamileliğim gibi mutluyum şimdilik bir sorun yok allaha şükür dün ikili test sonuçlarımıda gösterdim bir problem yok dedi doktorum :64: herkese sorunsuz hamilelikler ve doğumlar dilerimm

ooo maşallah hoşgeldiniz sizi topiğin anası seçelim barii allah bağışlasın kızçelerini:29:

eve gelip yemek mi yaptınnn :)
maşallah sana

ben 10 gün mahvaldum ilk bir hafta biri olmadan wcye gidemedim biri mutlaka donumu indirdi giydirdi
bel ve baş ağrııs olduğunu duydum
şaşkınım genelde uyandıktan sonra pek sorun olmuyor en azından bel agrısı çıkmıyor
ama yapanların çogu memnunnn

Canım senin yanında bakan birileri vardır.. Kendini bırakmışsındır onların kollarına..
Benim bakan birilerim yoktu.. Ne zaman sıkışsam herkes bir köşeye kaçtı..
O yüzden iş başa düşünce baş pehlivan kesilir..
Eşşek gibi yapmak mecburiyetindeydim..
Allah kimselere muhtaç etmesin zaten, kimseden de birşey istemem..

oşgeldin maşallah ya okadar yıl sonra iyi cesaret. tecrübeli birini bulduk artık seni sıkıştırıp dururuz. benimde 16 nisan muhtemel doğum tarihim ama sat a göre 12. haftamdayım.

hoşbuldum canm aslında çoktandır istiyoduk ama araya hep birşeyler girdi kısmet bu zamanaymış hertürlü sorularınıza açığım bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım senin bebişinde hayırlı olsun canm

Canım senin yanında bakan birileri vardır.. Kendini bırakmışsındır onların kollarına..
Benim bakan birilerim yoktu.. Ne zaman sıkışsam herkes bir köşeye kaçtı..
O yüzden iş başa düşünce baş pehlivan kesilir..
Eşşek gibi yapmak mecburiyetindeydim..
Allah kimselere muhtaç etmesin zaten, kimseden de birşey istemem..

12 gunluk anneydım çocugumu bıle tek yıkıyodum öle düşün:) bana dediği laf kızım artık ıyıleşmeye bak biz köye gıdıcez :D
gidin siz ben ıyım ıkı gundur yemegımıde yapıyorum evımıde surğuruyorum dedim 10 gun sadece ve sadece yemek yapmıştır kayın valıdem eşim evi supurmuştur tuvalet banyo yıkamıştır öle hesap edın:))
2 gunluktum kayınvalıdem oyyy dişim doğum yapsam bukadar acı çekmezdım dıye sızlanışndan sonra istemez allah aşkına sen yat ben sana bakrım dıyesı bıle gelıyor ınsanın :) Allah düşürmesin kımseye

herkese slm kızlar bende nisan anneleri varmı diye araştırırken burayı buldum çok güzel paylaşımlarınız var bayıldım benide alırmısınız aranıza bende 12 +4 günlük hamileyim :49: nisan 16 gibi gözüküyo doğumum 34 yaşında ve 3. çocuğuma hamileyim deneyimliyim ama büyük kızım 16 küçük kızım 12 yaşınada yani aradan bayağı bir sene geçtiği için ve artık yaşda ilerlediği için ilk hamileliğim gibi mutluyum şimdilik bir sorun yok allaha şükür dün ikili test sonuçlarımıda gösterdim bir problem yok dedi doktorum :64: herkese sorunsuz hamilelikler ve doğumlar dilerimm

oo tatlım hoşgeldin..:64: sen ekstra tecrübelisin.. biz burada zaten tecrübeli annelerin başınını etini yiyoruz.. sen iyice yandın valla.. ekstra tecrübe ekstra mesai ister haberin olsun.:27:

canım genel anestezi oluncada pek farklı değil yine geç ayağa kalkıyosun ve 1 yıl narkozu atamıyosun vücudundan aynı şey yani:29:
sevda daha iyi bilir gerçi ama benimde çevremde çoook var sezeryan olan:40:

Benim de çevremde gözlemlediğim kadarıyla genel anestezi, epidural'den daha iyi..
En azından epiduralde belden çok çektim, bu durumu yaşadım, biliyorum..
1 sene sonra bile belden giren o iğnenin yerindeki boşluğu hissediyordum resmen..
Bunlar tercih meselesi arkadaşlar.. İlkinde de ben okuduğum olumsuzluklara rağmen epidurali seçmiştim..
Bu tercihler kötünün iyisini seçmek gibi tabiri caizse..
Tabi doktorumla konuşup en sağlıklısı benim için hangisi ise öyle karar vereceğim..

anladım cnm biz de özel hastahanede olacak da bakalım ne olacak nasıl olacak...şu an çamaşırı çıkarmak nerde çıkarcam oraya eşim niye girmiyo falan filan bin tane soru var inan ki kafamda

hea neresi biliomusun doğumhanenin içinde bi oda var önce seni oraya alıolar eşini almıyorlar çünkü erkek ve doğumun başladığını daha kimse bilmiyor...
orada seni yatırıp alttan muayne edecekler rahmin açıldımı die o oda tek kişilik zaten orada soyunuyosun alt kısmını ebe muayne edio açılma varsa doğum entarisi var orda bi tene:1:onu giy diyor ve serum takıyor veee odana postalamadan önce nst die bi makine var oraya bağlıyor çamaşırlarınıda al o odaya git diyor yanında bi hasta bakıcı ben işte o hasta bakıcıya verdim çamaşırları anladınmı cnm:71:

evt alıyolar canım zaten özeldi ya odan oluyor seni odaya yerleştirince eşini flnda alıyolar içeri sancı odasına doğum gelene kadar...bide çamaşırlarımı verdiğim kadın kimsen yokmu canım senin demişti o çok dokunmuştu bana hiç unutmam biz doktora giderkende sancım yoktu geceydi ama istifar ediyodum bi yerde okumuştum 9 aylıkken istifar edince bebek doğum yoluna girermiş diye evdede eşim k.pederim kaynım var hangisi anlıcak doğumdan o k.validem 3 herifi başıma atıp doktorum doğum tarihi verdiği gün yanımda yoktu helal olsun valla ne diim:19:
senin kyınvalideni yolmak istiorum, izin varmı????

anooommmm.bizim en ufak la aramda 10 yaş var, annem bi kelebeğimiz olacaka dediğindeçok ağlamıştık ablamla..bu yaşdan sonra utanırız anne falan die...ama şimdi bile annem dioki hepinizi toplasam onu etmezsiniz:)) 19 yaşına geldi ama hiç büyümüo gözümüzde annem iiki yapmış dioruz...bende kesinlikle bi gün 2. çocuk yaparsam 40 ıma doğru yapsam:)) ev hiççç boş kalmasın:46::46::46:

12 gunluk anneydım çocugumu bıle tek yıkıyodum öle düşün:) bana dediği laf kızım artık ıyıleşmeye bak biz köye gıdıcez :D
gidin siz ben ıyım ıkı gundur yemegımıde yapıyorum evımıde surğuruyorum dedim 10 gun sadece ve sadece yemek yapmıştır kayın valıdem eşim evi supurmuştur tuvalet banyo yıkamıştır öle hesap edın:))
2 gunluktum kayınvalıdem oyyy dişim doğum yapsam bukadar acı çekmezdım dıye sızlanışndan sonra istemez allah aşkına sen yat ben sana bakrım dıyesı bıle gelıyor ınsanın :) Allah düşürmesin kımseye

sinirimden güldüm walla:1::63:
bazı kadınlar resmen insanı komaya sokuyor uzak olsun daha iyi ben yaparım işimi hıhhh:63:

bide içim şişti bugün içimmmmmmmmmmmmm şiştiiiiiiiiiiiiiiii
bi dağılın gidin yemeğinizi yapın, evinizi süpürün yaff...yokmu çocuğunun pipisini totosunu gören, öyle kımıldadı böyledi salladı diyen bu güzel cuma gününde:36::36::36:

oo tatlım hoşgeldin..:64: sen ekstra tecrübelisin.. biz burada zaten tecrübeli annelerin başınını etini yiyoruz.. sen iyice yandın valla.. ekstra tecrübe ekstra mesai ister haberin olsun.:27:

hoşbuldum datluuuum zamanım yettiğince girmeye çalışırım cancağızım beklerim her zaman :42:

hea neresi biliomusun doğumhanenin içinde bi oda var önce seni oraya alıolar eşini almıyorlar çünkü erkek ve doğumun başladığını daha kimse bilmiyor...
orada seni yatırıp alttan muayne edecekler rahmin açıldımı die o oda tek kişilik zaten orada soyunuyosun alt kısmını ebe muayne edio açılma varsa doğum entarisi var orda bi tene:1:onu giy diyor ve serum takıyor veee odana postalamadan önce nst die bi makine var oraya bağlıyor çamaşırlarınıda al o odaya git diyor yanında bi hasta bakıcı ben işte o hasta bakıcıya verdim çamaşırları anladınmı cnm:71:

Allah razı olsun canım çok güzel anlatmışsın aydınlanma yaşadım valla :D diyelim yanımda annem var annem doğum entarisini giyerken yanımda olabiliyo yani o iyiymiş.rabbim bi daha darda bırakmasın cnm seni inşallahhh

yaf bi durun gadınlar...
daha bebemin cinsiyetini bilmom, daha bi don almışlığım yok yefruma, ne doğumu ne sondası:63::63:

yaaaaa
sezeryanda sonda mı takılıyo
anammmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18:
o sondayyı sonra canlı canlı mı çıkartıyolar
yok ben doğurmam öyle yokkkk
içimde kalsın çıkarmam valla
:18::18::18::18::18::18::18:

bi dağılın gidin yemeğinizi yapın, evinizi süpürün yaff...yokmu çocuğunun pipisini totosunu gören, öyle kımıldadı böyledi salladı diyen bu güzel cuma gününde:36::36::36:

ahahaha ben gıdıyom kızım yenı uyandı:D
ayyyyy canım benım için şişmesin son ayda konuşurken sen bend edicemki kız susu içimizi şişirme nasılsa doğurcaz:D:D:D:DD

senin kyınvalideni yolmak istiorum, izin varmı????

geçenlerde öbür oğlunun işyerinin camlarını fln silmeye gitmiş bi ton temizlik yapmış orda bana da dioki doğuma yakın annen gelip temizlesin evi yoqq dedim ben birini bulup temizletirim kıyamam anama eğerki deseydi annenide çağır bende varım burda hep beraber tutarız işin ucundan o zaman olurdu hiç oralı değill emaaaaannnnnn baze hiç çekilmioo da napıcan işte ama yazıyorum bunları bi kenara yarın ona da bişi olur elbetttttt:20:

Ben ve eşim hamileliğimin başlangıcından son haftaya kadar normal doğumu düşünmüştük..
Ama son hafta ben fikrimi değiştirdim o heyecanla.. 38-39 haftadır beni takip eden doktorumu bir sebepten dolayı bıraktım..
39. haftamın ilk günü hastane arayışına girdim.. P.tesi günüydü.. Salı günü çarşamba günü için ilk defa gideceğim bir doktordan randevu aldım..
Çarşamba randevuya gittim.. Doktor ''Nasıl yardımcı olabilirim'' diye sordu. Bende doğum yapmak istiyorum dedim..
İnanmadı kadın.. Şok oldu.. Türkiye'de böyle şeyler pek yaşanmaz dedi.. Ne zaman ve nasıl olacak dedi..
Bende yarın sabah uygunsanız epidural sezeryan için gelelim dedim.. Tamam dedi.. Eşim Cuma'yı istese de ben kabul etmedim..
Doktorda ''Annenin hislerine itimat etmemiz lazım'' dedi.. Ve ertesi sabah eşimle beraber ameliyathanedeydim..
Doktor normal doğurmam için resmen bana yalvarmıştı.. Saatler boyunca başında beklerim, doğurturum da demişti..
Ben kabul etmemiştim.. Ameliyathanede doktor bana ''Senin sonun zaten sezeryanmış, çocuğun yüzüyle geldiği için normal doğum yalan olurmuş'' dedi..
''Doğru bir karar vermişsin'' dedi.. Bu arada gününden 4 gün önce doğmuş olmasına rağmen yavrumun midesini yıkamışlardı..
Çünkü kakasını yemişti.. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Yani demem şu ki son haftama kadar normal doğuracağım diye giden ben hastanemi değiştirip epidural sezeryan oldum..
Şimdiden bunları düşünmeyin bence.. Son anda çok şey değişebiliyor..

:1::1::1::1:
biz belki yarın görürüzz:35:

günaydın kızlar nasılsınız.
bugün ikili testim vardı ama malesef yaptıramadım.doktorum ameliyata girdi. bi evrak yazması gerekiyomuş o evrakla radyolojide detaylı ultrasona girecekmişim ama ameliyat çıkınca bende o evrağı alamadım.şirkette de işler vardı.mecburen çıktım geldim.göremedim bebişimi.:59::59:

Back
X