Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin ona hiperaktif olup seni bıktıracak annesi
![]()
tunicim hoşgeldin..
efim, sevdoş ve bayansu.. sizin o kayınvalidelerinizin...![]()
yeff nie böyle dedinki, niyeymişki ben anlamadımki, renkli olunca nolyomuşki:44:ya benim doktorumda renkli ultrasyonu 6. aydan sonra öneriyor neden acaba çocuk kendini belli ediyor diyemi:26:
he heeee az kaldı yefrum tam 2 hafta var, bugün sbh uyandığım için artık bugünü yaşanmış sayıyorum, toktora gidcem günüde saymıyorum,şafak 14...petuşşşşş gelinim napıyo yefrummm
şafak kaç??
annişlerrr napıyosunuz kızlar özlüyorum sizi bu aralar çok fazla katılamıyorum aranıza pazartesiden sonra geliyorum bekleyin beni
nasılsınız bakalım herşey yolundamı bebişler napıyooo yerim hepsini ben
ben pazartsi günü yeni bir doktora gidecem eğer memnun kalırsam ona başlıcam konyada özel bebek hastanesi seçilmiş herkes çok övüyo sgk fark ücreti 28 milyon ve 4 boyutlu ultrason cihazıyla bakıyormuş.sonunda bebişimin kalp atışını duyabilecem inş. aynı gün ikili testte yaptıracam inş.hayırlısı olsun..
öpüyorum hepinizi şekerler![]()
tunicim hoşgeldin..
efim, sevdoş ve bayansu.. sizin o kayınvalidelerinizin...![]()
ya ben bebeğimin oynadığını hissediyorum bazen desem
yani böyle ani bir tekme çok hafif
ve kalbim çarpmaya başlıyo
tecrübeli olduğumdan ayırt edebiliyorum
sürekli değil daha 2 kere hissettim
çok güzel yaaaaa
bunu çok özlemişimmm
evet yaaaa, allam kayınavelidem gelsin güller dökcem yoluna...o derece oldum hee![]()
petuş sana da banada nazar değmesin anam şükürler olsun halimize![]()
heaa kaşıyalım totomuzu bebem..![]()
anam benimki de kendi halinde bi gaduncuktur.. tamam seninki kadar yardımsever yapıcı vs değil ama... bişeyciğe de karışmaz.. benimki de melekmiş haberim yok..
yeff nie böyle dedinki, niyeymişki ben anlamadımki, renkli olunca nolyomuşki:44:
he heeee az kaldı yefrum tam 2 hafta var, bugün sbh uyandığım için artık bugünü yaşanmış sayıyorum, toktora gidcem günüde saymıyorum,şafak 14...
hoşgeldin kuzi bide...özlüom ara ara gir yinede sen..
yok yefrum bugün yeme olayına ara verdik nassı doğurruz ona el atıoruz:)) inş. hadi sendende damadımdanda hayırlı haberler beklom ben..![]()
evet yaaaa, allam kayınavelidem gelsin güller dökcem yoluna...o derece oldum hee![]()
huuuu günler aslında saymayınca çabuk geçiyorda biz saydığımızdan eziyet gibi oluyor..14 gün ayyy az kalmış heyecanlandım bak bende bi an önce belli olsun bebişlerr yaa...
evet kuzum bende şöle bi göz attımda sezeryanın fiyatları nekadar pahalı öle yaa bebeğide bırakıp çıkacaz hastaneden heraldesezeryan gerekirse mecburuz napalım
![]()
bu arada kızı kabullenmiş gibi gördüm seni damadım falan deyince![]()
hayırdır kayınvaldelerden konu açılmış??petuş kayınvaldenmi geliyo bebem ??
valla şunu bilir şunu sölerim bi tek annem olsun bana bişey olmazzzz![]()
petunya senin bebiş ne kadarlık canm :26:
tunicim akşam rüyamda bi kız bebekim oluodu, dünya tatlısıydı ya, öyle bişi olursa vermem ama şimdiden diim bak, otururu anasının dizinin dibinde:))
bende kendimdeki bu büyük gelişimin farkındayım![]()
tunicim akşam rüyamda bi kız bebekim oluodu, dünya tatlısıydı ya, öyle bişi olursa vermem ama şimdiden diim bak, otururu anasının dizinin dibinde:))
bende kendimdeki bu büyük gelişimin farkındayım![]()
15. haftasından gün aldı bugün teyzesi![]()