Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüylenme varsa erkek, tüylerde azalma varsa kız olurmuşşş bebek...![]()
vardır vardır..iice bak sen
hoşgeldin aramıza...13 den sonra hafiflio sanki bulantılar inş. seninde öyle olur![]()
evt şimdi buldum:))![]()
nasıl fikir amaAA ??
aman Allahım pazartesi gelsin konyaya gideyimmm bi an öncee![]()
kuzum canınmı çekti kıyamam kusura bakma aynı durumdayım kendim diyom kendim istiyom![]()
sen hangi hastaneye gidiyordun hemen takılcam peşine istenbuldaysan.yeterki bana baksınlar![]()
güncekızçe.. pek çok hastanede var öyle bi uygulama.. sen nereye gidiyorsun kii.. hizmete giden sen değil miydin.. hizmette de var çünkü.. föndür fotodur felan..
yütfen mavicim yütfen..bu daha önce tartıştığımız konular arasındaydı..baktık ya tüylerimize ne durumda dieallaaam ya düşüp bayılcam şimdi.. kıllara göre de mi cinsiyet tahmini varmış.. ee yuh artıkın yaa..![]()
nasıl fikir amaAA ??
aman Allahım pazartesi gelsin konyaya gideyimmm bi an öncee![]()
züperr
kuzum canınmı çekti kıyamam kusura bakma aynı durumdayım kendim diyom kendim istiyom![]()
yok bitanem çok canım çekmedi rahat ol![]()
güncekızçe.. pek çok hastanede var öyle bi uygulama.. sen nereye gidiyorsun kii.. hizmete giden sen değil miydin.. hizmette de var çünkü.. föndür fotodur felan..
yep..koför+foto+lohusa şerbeti
sana bi tek doğurmak kalıo![]()
hizmet neki şekercan?
yep..koför+foto+lohusa şerbeti
sana bi tek doğurmak kalıo![]()
tamaaam anlaşıldııııı.hafta sonu ne yapacağım şimdi belli oldu. ben gidiim şu bölgeye bi soriim ne var ne yok napıyolar odaları doğum yapanları neyi geziim.olmadı asm'ye giderim ben de doğum fotoğrafçısı mı ayarlasam diyodum yaf.
nassınnnnnselamlarrrrrrrrr![]()
şekerim senin sağlık sigortan var o zaman di mi?kadıköy şifa çok iyiymiş onu duymuştum da bana çok uzak orası.kurtköydeyim ben şimdilik pendik bölgeye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama arkadaslar asm'yi önerdi bana.orda da doğum 7500 civarındaymış.sağlık sigortam da var napsam bilmiyorum.bölgeye devam etsemmi oraya mı gitsem kararsızım açıkçası.
petuşumm iyiyim kuşum çok şükür heheheşimdi annemle benim eve geldikde bende hemen nete damladım :76: bi bakıyım dedim napıyolşar bu karılar dedim
ama yine gidicem oraya yatıyorum şimdilik ama lekem filan kesildi pazartesi bi iğnem daha var onuda vuruncam haftaya cuma dr a gidicem kontrole
nassınnnnn
evet cnm var...çok ii bi hastane çok memnunum, ara ara toktoruma takılyorum biraz soğuk kanlı die ama şakasına tabi, ii bi toktor, hemşireler görevliler vs...bide kadın doğum bebe sağlığı vs. konusunda çok uzmanlaşmış bi hastaneymiş öyle diolar hep..canım ben hastene tercihi yaparken öncelikle evime yakın olmasını istedim, yani karı var kışı var sağlığı var hasatalığı var...onun sonrasındaki kalan 2-3 hasatenyide öncelikle doğum sonrası bebe sağlık-bakım ünitesi varmı, sonrasında bebeyi takip edcek çocuk toktoru varmı onları düşünerek karar verdim...bide şifada doğum yapan çok tandığım var hepsi çok memnun yani tabi bide referans yani..asm neresi
hadi inş. cnm az kaldı o vakıt dipçik gibi olmana..aklımız sende tabi dualrımızda, güzel hbrlerini beklioz ..habersiz bırakma bizi
canım biz uzadık ne kısaldık hala cinsiyet konusnu aşamadık:)))![]()