• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
4. ayına yaklaşmakta olan anne adaylarına bi sorum olacak:44:
12. haftamda hiç karnım yokken şu an 14. haftadaym ve kocaman bi karnım oldu
şu ara iştahım da çok açık
o yüzden bebek mi göbek mi ayırt edemiyorum
sizlerde durum ne arkadaşlar göbeğiniz belli olmaya başladı mı???

lekelenmesi olanlara söylüyorum alıntı değil başka yerdede varmı bilmiorum ama kendi yaptığım istatistikler göre erkek bebek gebeliklerinde lekelenme oluyor erkek çocuk daha zor tutunurmuş onde genelde lekelenme yaşayan duydum bakalılm tezim doğru çıkacakmııııııııııııııı

Nasılsınız bakalım?
Biz 16 haftaya girdik Allahın izniyle, hafta sonu 4 ayımızı bitiricez İnşAllah! Ayın sonunda doktor kontrollerim olcak, cinsiyyetimize bakılıcak, yoksa meraktan öldüm vallah! Cinsiyet belli olmadığından bebeğimin battaniyesini beyaz mavi pembe karışımı renkte yapıyorum.Napalım son ultrasonda gözükmedi ısrarla.
Bu arada kasık ağrılarım başladı son günlerde, sanki karnımın içinde bişey ağrıyor-adet gibi, belim ara sıra ağrıyor, bir de çok özür dilerim-genital bölgede içeride ağrım var-ara sıra geli gediyor. Kimde böyle bişey oldu? Doktoruma ay sonu gideceyim için, ciddi bişey yoksa erken gitmiyim boşuna, ondan sordum.

kkelebekk canım, göbek zaten 4 aydan itibaren yavaş-yavaş çıkmaya başlar, ama sende herhalde hem gaz hem bebekti.
Ben bu günlerde eşimin işine getdim, valla her kes karnımı gördü bebek geldiyini öğrendiler. Bu kadar belli olduğunu sanmırdım açıkcası, demekki 4 aydan belli oluyor artık.

hadi öptüm hepinizi! Kendinize çok iyi bakın, bol vitaminli meyve yeyin kendinizi bu deyişken havada koruyun hastalanmıyın!!!!

Son düzenleme:
mrb kızlar kimseler yok ama yınede yaziciim dün çarşıda gezerken şu emzırme atletlerıne baktım çok kullanışlı bişeye benzıyo yumuşacık alıcaktım erken dıye almadım ama ıkı üç tane alabılırım çok kullanışlı ve rahat bişeye beznıyodu sizde bakın

Nasılsınız bakalım?
Biz 16 haftaya girdik Allahın izniyle, hafta sonu 4 ayımızı bitiricez İnşAllah! Ayın sonunda doktor kontrollerim olcak, cinsiyyetimize bakılıcak, yoksa meraktan öldüm vallah! Cinsiyet belli olmadığından bebeğimin battaniyesini beyaz mavi pembe karışımı renkte yapıyorum.Napalım son ultrasonda gözükmedi ısrarla.
Bu arada kasık ağrılarım başladı son günlerde, sanki karnımın içinde bişey ağrıyor-adet gibi, belim ara sıra ağrıyor, bir de çok özür dilerim-genital bölgede içeride ağrım var-ara sıra geli gediyor. Kimde böyle bişey oldu? Doktoruma ay sonu gideceyim için, ciddi bişey yoksa erken gitmiyim boşuna, ondan sordum.

kkelebekk canım, göbek zaten 4 aydan itibaren yavaş-yavaş çıkmaya başlar, ama sende herhalde hem gaz hem bebekti.
Ben bu günlerde eşimin işine getdim, valla her kes karnımı gördü bebek geldiyini öğrendiler. Bu kadar belli olduğunu sanmırdım açıkcası, demekki 4 aydan belli oluyor artık.

hadi öptüm hepinizi! Kendinize çok iyi bakın, bol vitaminli meyve yeyin kendinizi bu deyişken havada koruyun hastalanmıyın!!!!

benim de 10 gün kadar önce genital bölgede sanki içten tekme yemişim gibi kasılma tarzı bir sancı oluyordu 2-3 gün sonra geçti...

sizlerde durum ne arkadaşlar göbeğiniz belli olmaya başladı mı???

Evvet canım bendede aynı sorun var,hele akşamları bi görsen:53: kocaman bi karın trafımdakiler senin karnın çıkmaya başlamış diyolar:)daha 13.haftanın içindeyim işte.ama bu geçen haftalarda yoktu zaten tartıda 1 kg fazla çıkıyom he he:52:

mrb kızlar kimseler yok ama yınede yaziciim dün çarşıda gezerken şu emzırme atletlerıne baktım çok kullanışlı bişeye benzıyo yumuşacık alıcaktım erken dıye almadım ama ıkı üç tane alabılırım çok kullanışlı ve rahat bişeye beznıyodu sizde bakın

Emzirme atletleri diyemi satılıyo canım onlar,benim hiç tecrübem olmadığından bilmiyom böyle şeyleri..ilerleyen aylarda bakacağım öyle şeylere daha erken diye düşünüyom...

Nasılsınız bakalım?

Mrb canım biz iyiyz bir daha 13.faftanın içindeyiz,ne güzel 16 olmuşsunuz siz,Allahım tamamına erdirir inşallah sağlıcakla...sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil..canım bebeğin hareketlenmeye başladığından kaynaklanıyordur belki ağrıların..dr unla konuşursun gidince...

cocgun cinsiyeti tabi ömnli degil saglıklı olsunda ama su acıdan önmli hiç bişey alamadım örgülere baslayamadım hevesleniyorum ama bi cinsiyet belli olsun ole diyorum kalıyo

şu 125 gün geçsin yeter artık ya dayanamıyorum hiç bişeye nefret ettim ya herşeyden bıktım annemın dırdırından babamın çenesinden mecbur olmasam çekip gideceğim yemin ederim
sıkıntı bunlar yaaa herşeye konusuyor ya susmak bilmiyor kadın...ağzında beddua eksik olmuyor kadının çarpılacak birgün walla
ben cocuguma bunun bana yaşattgı şeylerin hiç bişeyini yaşatmıcammmmm
allahım sen sabır ve güçç ver eşimin gelmesine 125 gün kaldııııı geçsin biran önce lütfennnnnnnnnnnnnn
sonraaaa ben sağ onlar selamet kmseyle görüşmeyeceğim yaaaaa :5:

canım ailenin senle olan problemi eşin kaynaklı mı...yoksa bi anne neden beddua etsin...ne diyeceğimi inan bilemedim...allah ıslah etsin...

sizlerde durum ne arkadaşlar göbeğiniz belli olmaya başladı mı?????????

benim göbek zaten vardı ama şimdi daha 11 haftalık senin dediğin gibi şişmeye başladı..sanırım benim iç karnım küçük..bazılarının içine doğru geniş olurmuş..annem söylemişti..ne kadar doğru bilmiyorum tabii...

lekelenmesi olanlara söylüyorum alıntı değil başka yerdede varmı bilmiorum ama kendi yaptığım istatistikler göre erkek bebek gebeliklerinde lekelenme oluyor erkek çocuk daha zor tutunurmuş onde genelde lekelenme yaşayan duydum bakalılm tezim doğru çıkacakmııııııııııııııı

elavinyacım benim ilk gebeliğimde 2 kez şimdikinde de 1 kez oldu kanamam...ilk bebeğim erkek..doktorum buna da erkek gibi gözüküyo dedi..ama bi arkadaşım ilk çocuğu erkekti hiç yaşamadı kanama sorunu..2.bebeği kız oldu düşürüyorum diye gitmişti acile...çok kanaması olmuştu...belli olmuyor yani...

Nasılsınız bakalım?

rahim büyüdüğü için o ağrılar hayatım..kanama ile birlikte olan ağrılar tehlikeli..bebeklerimiz allaha emanet..sen içini ferah tut...

ben emzirme sütyeni kullandım ama atletini hiç kullanmadım canım..oğlum temmuzda doğduğu için sütyen bile takasım yoktu sıcaktan..belki bu sefer kullanırım..ama izmir nisan sonu başlar ısınmaya...ihtiyacım olmaz sanırsam..yine de saol..isteyenler bi baksın hayatım..

Emzirme atletleri diyemi satılıyo canım onlar,benim hiç tecrübem olmadığından bilmiyom böyle şeyleri..ilerleyen aylarda bakacağım öyle şeylere daha erken diye düşünüyom...

erken ama bebişler içinde erken dıyoruz cinsiyet bellı olsun felan dıye hepm bızım ihtıyaçları hem bebeğin ıhtıyaçlarını bı anda yapmak ağır gelebilir kendımızınkını çıkarsak aradan onlara başlarız:)) ama yınede azıcık daha 5 aylık olalım emzırme atleti dıye geçıyo cnm

cnm o kendı capında ole konusuyorr ınan takmıyorum artık .D
esımı de cok sevıo esımle deıl prblemı benle sanırımmm kucuklğmden brı ole davranıyoooor bu gunlerde gecer

cnm o kendı capında ole konusuyorr ınan takmıyorum artık .D
esımı de cok sevıo esımle deıl prblemı benle sanırımmm kucuklğmden brı ole davranıyoooor bu gunlerde gecer

Tabiki gecer canim..ama onemli olan gecerken ruhunda bi araz birakmasin..guclu ol nolur bebegin icin..

benimki de 1-2 nisan gibi doğacak inşallah... dünyanın en tatlı şakası olacak benim için :) henüz 15.haftanın başındayız... tüm bulantı ve mide yanmalarıma rağmen çok mutluluk verici... allah herkese nasip etsin...:emir_bebek::49:

soruma cevap veren tüm anne adaylarına teşekkür ederm
demek ki göbek gayet normal
bi sorum daha olacak
14. haftamdayım mide bulantılarım devam ediyo hala
bu haftalarda geçmesi gerek diye yazıyor hatta hamileliğin en rahat dönemi deniyor
mide bulantıları devam eden var mı

Son düzenleme:
soruma cevap veren tüm anne adaylarına teşekkür ederm
demek ki göbek gayet normal
bi sorum daha olacak
14. haftamdayım mide bulantılarım devam ediyo hala
bu haftalarda geçmesi gerek diye yazıyor hatta hamileliğin en rahat dönemi deniyor
mide bulantıları devam eden var mı
benımde devam edıyorrr bulanıyorum işte halaaa :5:
bazılarının uzun surooormuss ben cok cok cok yıııp bebegımı beslemek ıstıoorm artık zaten zayfııım :(

merhaba bayanlar nasılsınız ????

allah kısmet ederse sabah kontrolümüz var bebişimiz kendini gösterirse cinsiyeti belli olucak sağlıkla büyüsünler inşallah en önce :nazar::nazar::nazar:

bu arada sanırım süt pompasından bahsedilmiş geçen gün bir tanıdığımızla konuştum . her ihtimale karşı hastane çantana 1 adet basit pompalardan al dedi çünkü sezeryan doğumdan sonra süt hemen gelmediği için allah korusun hemen hazır mama verebiliyormuş hemşireler o yüzden hazırlıklı olun sizde . birde silikon göğüs uçları var onlardanda almamı önerdi çünkü ilk zamanlar gögüs ucuda çıkmaya bilirmiş gerçi tecrübeli 2. bebeğini bekleyen arkadaşlarımız bu konudu bilgilidirler ama ben hatırlatmak istedim

uzun zamandırda giremedim inşallah iyi haberler vardır topikte şimdi geçmişi okuycam öpüyorum sizleri:54:

günaydın kızlar nasılsınız havalarda iyice bozdu sabahları baya soğuk oluyor kat kat giyinmeye başladım artık..

biz cmtesi günü gittik doktora cinsiyeti göremedi daha doğrusu hiç bakmadı doktor:1:
ama bebişim bize sinirlendi sanırım rahatını bozduğumuz için. doktor bakarken oo baya sinirlendi dedi:1:
kolunu kaldırdı babasına pazusunu gösterdi. çıkınca görüşecez senle der gibi:1:
ayrıca hiç kilo almamışım 54 kiloyum hala. iyide beslenemiyorum heralde. onun içinde bi vitamin verdi decavit isimli. kk daki bütün arkadaşlarım elevit kullanıyo bana niye onu yazmadınız diye soracaktım :))

ense kalınlığıda 1.2 çıktı normal dedi doktor ama ben çok huzursuzum ya:5: 2 gündür sürekli ya doktor yanlış gördüyse ya hatalı bilgi verdiyse diye düşünmekten bir hal oldum paranoyak oldum:59:
acaba başka bi doktora daha gitsemmi diye düşünüyorum
boşa kuruntu yapıp bebişimide üzüyorum:14:
sizlerin ense kalınlıkları ne kadardı kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız havalarda iyice bozdu sabahları baya soğuk oluyor kat kat giyinmeye başladım artık..

biz cmtesi günü gittik doktora cinsiyeti göremedi daha doğrusu hiç bakmadı doktor:1:
ama bebişim bize sinirlendi sanırım rahatını bozduğumuz için. doktor bakarken oo baya sinirlendi dedi:1:
kolunu kaldırdı babasına pazusunu gösterdi. çıkınca görüşecez senle der gibi:1:
ayrıca hiç kilo almamışım 54 kiloyum hala. iyide beslenemiyorum heralde. onun içinde bi vitamin verdi decavit isimli. kk daki bütün arkadaşlarım elevit kullanıyo bana niye onu yazmadınız diye soracaktım :))

ense kalınlığıda 1.2 çıktı normal dedi doktor ama ben çok huzursuzum ya:5: 2 gündür sürekli ya doktor yanlış gördüyse ya hatalı bilgi verdiyse diye düşünmekten bir hal oldum paranoyak oldum:59:
acaba başka bi doktora daha gitsemmi diye düşünüyorum
boşa kuruntu yapıp bebişimide üzüyorum:14:
sizlerin ense kalınlıkları ne kadardı kızlar

Günaydınlar......

ben birda sabah 6 bucukta evden çıkıyorum düüşün yani resmen karanlık oluyoo.. çok soğuk oluyor...

geçen hafta biizim ense kalınlığımız ölçüldü bizimde aynnı öyle çıktı.. doktor maksumum 2 dedi. üzeri olursa sıkıntıymış canım...

Bu haftasonu test sonuçlarımızıda aldım herşey normal çok şükür hcg değeri 89 çıktı... 50 üzeri olunca kız mı oluyo demiştiniz... geçen haftaki kontrolde doktor erkek demişti ama ne olacak şimdi:27:

Back
X