• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aaa ne oldu kuzucum sana yaa.. işlerin mi yoğun, hava mı bu hale getirdi seni.. cin giibi petuş karıştıracak kendini anlayamayicek:20: iyi misin kuzucum:37:
tuninin bebiki ile ilgili damadım dedin yaaa anacım.. sen de kız fikrine alıştın diyorum.. kayınpederin sunduğu lutüflar sonucunda diyorum.. ay işte laf atayım öyle takılayım dedim..
bi de kayınpederim çıkmış ameliyattan.. ama durumu hakkında bişey dememişler daha.. sesi tatlıydı ama kocişimin.. herşey yolunda sanırım..:46:

hee yok bebem sen kıza döndün diyince ben bi karışıklık var bende didim, fikir anlamında yani...yoksam hala cin gibiyim no panic...:52::52::52:
sen laf at bebem istediğin zmn, ben karşılarım her türlü...:46::46:
hadi gözün aydın cnm..inşallah en kısa sürede sıhhatinede kavuşur

neler neler konusmussunuz ole :D bı gıttımmm maşallah :emir_bebek:
uyudum bırazz durmadan karnım acıkıyor ya :nazar:

neler neler konusmussunuz ole :D bı gıttımmm maşallah :emir_bebek:
uyudum bırazz durmadan karnım acıkıyor ya :nazar:

ben de ben de.. iş yerinde ben mi hamileyim yoksa diğerleri mi belli değil.. önce canımı birşeyler çektiriyorlar, sonra da gidip alıyorlar.. bi dünya şey yedim ya durduk yere..

aaa ne oldu kuzucum sana yaa.. işlerin mi yoğun, hava mı bu hale getirdi seni.. cin giibi petuş karıştıracak kendini anlayamayicek:20: iyi misin kuzucum:37:
tuninin bebiki ile ilgili damadım dedin yaaa anacım.. sen de kız fikrine alıştın diyorum.. kayınpederin sunduğu lutüflar sonucunda diyorum.. ay işte laf atayım öyle takılayım dedim..
bi de kayınpederim çıkmış ameliyattan.. ama durumu hakkında bişey dememişler daha.. sesi tatlıydı ama kocişimin.. herşey yolunda sanırım..:46:

geçmiş olsun canım kalp ameliyatıydı dimi inşallah iyileşir çabucak:46::54:

hee yok bebem sen kıza döndün diyince ben bi karışıklık var bende didim, fikir anlamında yani...yoksam hala cin gibiyim no panic...:52::52::52:
sen laf at bebem istediğin zmn, ben karşılarım her türlü...:46::46:
hadi gözün aydın cnm..inşallah en kısa sürede sıhhatinede kavuşur

o zaman benim saflığıma gelmiş..:49: iş yerinde hamiş 2 arkadaşlarım var.. freebeta değerlerine baktım.. 50 nin altı ve erkek bebikler geliyor..doğru mu acep.. sen hala alamadın doktorundan değil mi dadlum sonuçları.. ordan bakardık..

ufff kızlar accık netten örgü modellerine baktım ama sanırım ben örmek için yaratılmamışım walla helal olsun örenlere model çıkaranlara bazen meraklanıp yaptıım şeyler oldu ama çabuk sıkıldım hiç biri bitmedi:78:
ama şu convers patiği örebilirim çok pratik gözüküyorrr:52::52:

Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

o zaman benim saflığıma gelmiş..:49: iş yerinde hamiş 2 arkadaşlarım var.. freebeta değerlerine baktım.. 50 nin altı ve erkek bebikler geliyor..doğru mu acep.. sen hala alamadın doktorundan değil mi dadlum sonuçları.. ordan bakardık..
estapiti piti bebem...tutmayan durumlarda var anladığım kadarıyla ama büyük çoğunlukta tutmuş cnm sanırsam bu..yoqq ya toktorumda sonuçlar..bide ben artık merak etmiom..daha önce cinsiyetten çok toktorun söyleme ihtimalini merak etmişim sanırım..şimdi zaten 12 gün kaldı toktora gitmeye..yani bebede gösterirse söyler toktor bu sefer kesin 17. haftada olyoz çünkimm..sen sonuçları yrn mı alcaktın?
ufff kızlar accık netten örgü modellerine baktım ama sanırım ben örmek için yaratılmamışım walla helal olsun örenlere model çıkaranlara bazen meraklanıp yaptıım şeyler oldu ama çabuk sıkıldım hiç biri bitmedi:78:
ama şu convers patiği örebilirim çok pratik gözüküyorrr:52::52:

Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

bende bende...örgü özürlüyüm..:6:

gök delindi sanırsam saatlerdir yağıyor :111:allam yaaa aşkito nası gelcek duraktan eve kadar:84:

gök delindi sanırsam saatlerdir yağıyor :111:allam yaaa aşkito nası gelcek duraktan eve kadar:84:

Evet şimdik evde olup battaniyeye sarılıp dışarda yağan yağmuru seyretmek vardı :31: Umarım bende eve giderken ıslanmamm :12:

Canımcım bu arada senin bebişin cinsiyetini öğrendinmi :69:

bu patiği yapabiliris ama petu ben 8 aylıkken fln yapmayı düşünüyorum karnım burnumdayken daha bi şirin olurum:6::49:

puff babannesi tezi, ananesi örgücü, yapsınlar yaf...ama bende öle göstermelik alırım elime olmazsa 8 aylıkken bişiler...güneşli havalrda çıkarım istenin bahçesinde çimlerde elimde örgümmm:46:

Evet şimdik evde olup battaniyeye sarılıp dışarda yağan yağmuru seyretmek vardı :31: Umarım bende eve giderken ıslanmamm :12:

Canımcım bu arada senin bebişin cinsiyetini öğrendinmi :69:

evet canım sen bide hastasın izin fln alamıyormusun:44:
doktorumuz %80 kız dedi freebhcg de 66,7 çıktı çin takvimiyle rus takvimide kız gösterio erkek olursa büyük süprüzz olur bana:1:

puff babannesi tezi, ananesi örgücü, yapsınlar yaf...ama bende öle göstermelik alırım elime olmazsa 8 aylıkken bişiler...güneşli havalrda çıkarım istenin bahçesinde çimlerde elimde örgümmm:46:

öyle tabee sıkıldığım zaman veririm birine örer örgücü çok çevrede ama ben yapsam daha iyi 1 günde biter bu patik yaaa çok basit çünküü:46:

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
İnşallah hepimiz evimize ıslanmadan gidebiliriz.
Yarın görüşmek dileğiyle öpüldünüz :54::54::54:

evet canım sen bide hastasın izin fln alamıyormusun:44:
doktorumuz %80 kız dedi freebhcg de 66,7 çıktı çin takvimiyle rus takvimide kız gösterio erkek olursa büyük süprüzz olur bana:1:

Hayırlı olsun canım ne güzell oğluşuna kız kardeşş :16:

Ay patronlar yok şuan izin almadım ama böle gidersem izin alabilirim durumuma bağlı :5:

Back
X