• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hayırlı olsun canım ne güzell oğluşuna kız kardeşş :16:

Ay patronlar yok şuan izin almadım ama böle gidersem izin alabilirim durumuma bağlı :5:

evet canım ama emin olamıyorum işte kesin bişi söylemeden doktor senin kontrolün ne zaman 11 haftadasın belki bişi söyler doktorun:29:

evet canım ama emin olamıyorum işte kesin bişi söylemeden doktor senin kontrolün ne zaman 11 haftadasın belki bişi söyler doktorun:29:

2 hafta sonra 2li tslet için çağırdı canım bakalım hayırlısı artık :) tatlım bende kaçıyorum mesaim bitiyor toparlanayım öpüyorum senii :16: :54:

slm kzlar nasılsınız gecen hafta doktora gıttım 9 haftalık dedı doktor ama bugun baska bı doktora gıttım bana 11 haftalık 5 gunluk oldugunu soyledı, boylelıkle nısan annesı oluyorum :) aranıza mayıs annesınde transfer geldım :))):1:

selamm kızlaarr
biz doktor ablamıza gittik bugün pek bi cadı kendileri ama işinde iyi ve disiplinli bi doktor.bebeğim 12+5 ve 6,5 cm:)annemmm yerim ben onu herşeyini gördük elini ayağını beynini kafa tasını midesini ayak kemiklerini omurgasını şahaneydi.pek bi hareketli kendileri doktor salladıkça ultrason aletini o şekilde şekile giriyo geriliyo hatta bi ara ters döndü ve poposunu yukarı kaldırdı.cinsiyetle alakalı bişey "öyleyemem dedi daktır.3 kasımda göreceğiz inşallah.ama burnu kesin babası biraz büyük geldi banada:32:

selamm kızlaarr
biz doktor ablamıza gittik bugün pek bi cadı kendileri ama işinde iyi ve disiplinli bi doktor.bebeğim 12+5 ve 6,5 cm:)annemmm yerim ben onu herşeyini gördük elini ayağını beynini kafa tasını midesini ayak kemiklerini omurgasını şahaneydi.pek bi hareketli kendileri doktor salladıkça ultrason aletini o şekilde şekile giriyo geriliyo hatta bi ara ters döndü ve poposunu yukarı kaldırdı.cinsiyetle alakalı bişey "öyleyemem dedi daktır.3 kasımda göreceğiz inşallah.ama burnu kesin babası biraz büyük geldi banada:32:
masallah bebisine umutcugum ikili test yapti heralde doktorun:26: biz de iki hafta once yaptirdik ikili testimizi normal cikti dedi doktor masallah :nazar::nazar:bana da cinsiyet ile ilgili birsey soylemedi zaten bizimkinin keyfi pek yerindeydi dondu kicini uyudu doktor titretince de hickirdi keyifli keyifli agir agir dondu ama hic guzel pozlar vermedi :9: benim de sonraki kontrolum 2 kasimda o zaman da 4lu test yapilacakmis belki o zaman cinsiyet soyler ben pek merak etmiyorum bana sagligi yerinde desin cinsiyetini soylemese de olur :16: :nazar:

tafcım benim içinde pek önemli değil cinsiyeti.ama sigortam falan yok her seferinde 100 lira bayılıyoruz doktora ufak bi tahminde bulunsun isterdim;)
ikili teste gelince ben yaptırmak istemedim çünkü kalan 6 ayımı huzursuz geçirmek istemedim kötü bişey çıkarsa.eşim yaptıralım bişey varsa hazırlıklı oluruz dedi ama ben herşeye hazırım Rabbim onu kader yazdıysa razıyım..o yüzden yaptırmadım işte canım.

selamm kızlaarr

bizde cts gttik doktorumuza 1 ay sonra bebeğimizi yeniden görmek çok güzeldi :) :nazar: büyümüş önceki kontrole göre parmakları bile seçiliyordu. Bizde öyle herşeyini inceledik bu kez uzun uzun ama cinsiyetini öğrenemedi bizde.. olsun sağlıklı olsun da inş. ultrason aleti hareket ettikçe oda kıpır kıpırdı ama ayakları üst üste atmış şeklinide bozmuyor doktor bile dedi keyfine düşkün biraz diye... böyle işte kızlar test sonucunu cuma günü alacağım inşş hayırlısıyla iyi sonuçlara alırız hepimiz.

günaydın kızlar.. hani nerde benim çalışan annelerim.. bu saat oldu nerdesiniz bakıyım:20:
bugün 2li test sonuçlarını alacağız petuşcum sormuşsun..
mehtapp.. günaydın kuzucum..

amn efendim amannn..geldik geldik burdayız..bisde görevimiizn başındayız...nassınız..
mavicim hade bakem güzel haberlerini bekloz, gidcen mi toktora, muayene olcanmı yine, yoksa sadece sonuçmu göstercen bebem..

günaydın kızlar.. hani nerde benim çalışan annelerim.. bu saat oldu nerdesiniz bakıyım:20:

günaydın bayanlar
bende sonuç göstereceğim bugün inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızz

amn efendim amannn..geldik geldik burdayız..bisde görevimiizn başındayız...nassınız..
mavicim hade bakem güzel haberlerini bekloz, gidcen mi toktora, muayene olcanmı yine, yoksa sadece sonuçmu göstercen bebem..

hiç bilmiyorum ki.. tahminen sonuçlara bakar sadece.. hatta doktora kalsa telefonla aramam yeterli ama yakın zaten iş yerime.
free ye bakıcas ya..

günaydın bebeem sanada inşallah hayırlı haberlerini alıcaz bugün
petuşum sanki geç kaldın bugün sen bana da öyle geldi
günaydın bayanlar
amin canım inşallah darısı benim başıma
gunaydın kızlar hepımıze hayırlı işler

saglıklı sonuclar almak dılegıyle
amin canım sanada kolay gelsin

günaydın bayanlar

pariscim seninde gzl haberlerini bekloz cnm...ya off sizinde sayfanızın sağında ve solunda hadise ve elbise reklamı varmı...deminden buyana hadisenin koca totosuna bakyom...pufff:27::27:

inşallah tatlım.. saat 4 te gideceğim almaya..
bende 4 gibi çıkacağım işten

günaydın bebeem sanada inşallah hayırlı haberlerini alıcaz bugün

petuşum sanki geç kaldın bugün sen bana da öyle geldi

amin canım inşallah darısı benim başıma

amin canım sanada kolay gelsin
inşallah canım hayırlısıyla

pariscim seninde gzl haberlerini bekloz cnm...ya off sizinde sayfanızın sağında ve solunda hadise ve elbise reklamı varmı...deminden buyana hadisenin koca totosuna bakyom...pufff:27::27:

sağol petuşcum inşallah:29:
:1:ayhh evet bendede var yaa sayfamı küçülttü :63:

Back
X