• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ıkı gundur hareket hissedıyorum karnımda hep sol tarafta gıdınce dıkkat edıc em gerçi hep soldaydı benım bıcırık:)
çok yersınde mıden taş olurya karnınızda sol tarafında öle bişey düşübnun ani bı sertlık ıvranma gelıyo sonra geçıyo acayıp bişey dört gözle beklıyorum mıdeme dayandıgı gunleri bı dırsek dayıyodu kızım mıdem sıkışıyodu:))) karnım yamuluyodu
şuand kucagımda mınık mınık benı sevıyo kalk der gıbı daha şimdi oturdum halbukı ayyy ayy:d eşşek sıpası ne çabuk buyudunde abbla oluyon:46:

Ay hiç bilmiyorum :)

Doktor dedi zaten, ama virüs öldürücü olduğu için krem vb ilaç kullanamıyorum.
Ağrılarını azaltmak için minoset içebilirsin dedi.

Evet stresten çıkan bişimiş ama özellikte bişeye stres yaptığımı da hatırlamıyorum.
Bilinç altı olsa gerek:)

Neye delalet eder bilemiyorum tabi:2:
geçmiş olsun canım :71:
ıkı gundur hareket hissedıyorum karnımda hep sol tarafta gıdınce dıkkat edıc em gerçi hep soldaydı benım bıcırık:)
çok yersınde mıden taş olurya karnınızda sol tarafında öle bişey düşübnun ani bı sertlık ıvranma gelıyo sonra geçıyo acayıp bişey dört gözle beklıyorum mıdeme dayandıgı gunleri bı dırsek dayıyodu kızım mıdem sıkışıyodu:))) karnım yamuluyodu
şuand kucagımda mınık mınık benı sevıyo kalk der gıbı daha şimdi oturdum halbukı ayyy ayy:d eşşek sıpası ne çabuk buyudunde abbla oluyon:46:
:14:çokkkk duygulandım şindiiii

tünaydın güzel anneler...umarım keyifler yiyidir...ben işlerden ancak gelebildim..canavarım da yanımda durmadan tuşlara basıyo...ara ara bAKĞArım gene...ibi-_ O da ,ya
zıyo BAKSAnıza...

:52::52: ay yerim onu ben yaaaa

$GURGEN-KAPLAMA-AHSAP-SEPET-BESIK-TAKIMI-KARGOSUZ__44523334_0 - Kopya.webp

kızlar anamınn aldığı beşikk nasıl ??:1::1:

kızlar dün yazdım mı hatırlamıyorum.. bi ara yazmayı düşünmüştüm çünkü..
3.aydan sonra baş ağrısı yoğun bi şekilde yaşanıyor yaa.. bebikin omurilik kemiği geliştiği için oluyormuş..
iş yerindeki arkadaşımın doktoru söylemiş.. o nedenle ağrırmış baş..
benim 1 haftadır herhalde hiç geçmeyen bi ağrım var.. artık alıştım ağrıyla yaşamaya..
yalnız şöyle oluyormuş.. evvelinde göz diş vs gibi rahatsızlığı olanlar da baş ağrısı görülme sıklığı fazlaymış..
doğru olabilir çünkü benim sol gözüm ağrıyo fena başımla birlikte..

kızlar anamınn aldığı beşikk nasıl ??:1::1:[/QUOTE]

tuniii bu beşikleri bende çok beğenyorum....gitti gidiyordan aldık didin dimi kuşum...gelmedi dimi daha..gelince bi bak bakem iç derinliği nasıl...kaça aldın..yatağı cibinliği vs. hepsi dahilmi..bende gitti den bunun beyaz tahtalısını beğendim ama ist. da olunca beyim didi gider mağazada yerinde bakarız buluruz mağazasını...güle güle büyüsün bebeğin bebem..çok güsellll...:nazar::nazar:

kızlar dün yazdım mı hatırlamıyorum.. bi ara yazmayı düşünmüştüm çünkü..
3.aydan sonra baş ağrısı yoğun bi şekilde yaşanıyor yaa.. bebikin omurilik kemiği geliştiği için oluyormuş..
iş yerindeki arkadaşımın doktoru söylemiş.. o nedenle ağrırmış baş..
benim 1 haftadır herhalde hiç geçmeyen bi ağrım var.. artık alıştım ağrıyla yaşamaya..
yalnız şöyle oluyormuş.. evvelinde göz diş vs gibi rahatsızlığı olanlar da baş ağrısı görülme sıklığı fazlaymış..
doğru olabilir çünkü benim sol gözüm ağrıyo fena başımla birlikte..

hıı olabilir cnm benim hiç yoktu ama 2 haftadır hafta sonları fena ağrıo..bu pzr acımı unutmak için akşam 9 da yattım

Eki Görüntüle 271065

güzel canım annen almış bişey diyemicem eğer siz alsaydınız çekmeceli alın derdim çünkü oğlumun beşiğinide annem aldı ama bana sen seç dedi beni aldığım beşik alttaki ve inanılmaz kullanışlı çünkü bebeğin ıvırı zıvırı hiiiç bitmio ona ayrı bi dolap alsan anca sığdırırsın yani:40:

$7665718718.webp

tuniii bu beşikleri bende çok beğenyorum....gitti gidiyordan aldık didin dimi kuşum...gelmedi dimi daha..gelince bi bak bakem iç derinliği nasıl...kaça aldın..yatağı cibinliği vs. hepsi dahilmi..bende gitti den bunun beyaz tahtalısını beğendim ama ist. da olunca beyim didi gider mağazada yerinde bakarız buluruz mağazasını...güle güle büyüsün bebeğin bebem..çok güsellll...:nazar::nazar:[/QUOTE]

kuzum annem daha yeni sipariş etti 299 du annem indirime girmişş 8 saat sonre indirim bitcekmiş dedi 275 milyonmuş şuan kuşum..evet ya bende çok beğeniyorum gitti gidiyorda beyazıda vardı intte daha uygun oluyo dışarda çok pahalı yaa..bu aldığımız beşiğin aynısını annem alanyada sormuş 500 milyon demiş..bak ben sana özelliklerini yazayım hemen..

CİBİNLİK (Fiyonklu, kenarlar biyeli, daha dolu, daha dökümlü, daha da Beyaz ve hacimli)
SİPERLİK (Daha yüksek, daha geniş)
CİBİNLİK ASKI APARATI (En yüksek, sağlam)
TAM TAKIM BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
YATAK(Antibakteriyel, Antialerjik Dupont Elyaf)
YASTIK,
ÇARŞAF,
KENAR KORUMALARI İLE BERABER;

GÜPÜRLÜ, İNCİLİ VE DANTELLİ YORGANI İLE...

NATÜREL GÜRGEN AĞAÇ GÖVDE
UZUN SENELER BOYUNCA
SİZLERLE OLACAKTIR.
SALLANABİLME ÖZELLİĞİ
VE ÇOK ŞIK TASARIMA SAHİPTİR.
*KURŞUN İÇERMEYEN KAHVE RENGİ
FİLLİ BOYA MARKA LAKE BOYA.
PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.

güzel canım annen almış bişey diyemicem eğer siz alsaydınız çekmeceli alın derdim çünkü oğlumun beşiğinide annem aldı ama bana sen seç dedi beni aldığım beşik alttaki ve inanılmaz kullanışlı çünkü bebeğin ıvırı zıvırı hiiiç bitmio ona ayrı bi dolap alsan anca sığdırırsın yani:40:

Eki Görüntüle 271067

evet kuşum bunlarda çok güzelde ben 1 yaşına kadar beşiği yatak odama koyacam odasını da ayrı yapcam ayrı oda takımı alcam bu beşiklerde çok güzel hatta yan kısımları çıkıp yatak büyüo onların bazısında

ya bunlarda güzelde diğeri daha böle beyaz beyaz içine yatırcan bebeği..allam tutun beni...
Eki Görüntüle 271067

tuniii bu beşikleri bende çok beğenyorum....gitti gidiyordan aldık didin dimi kuşum...gelmedi dimi daha..gelince bi bak bakem iç derinliği nasıl...kaça aldın..yatağı cibinliği vs. hepsi dahilmi..bende gitti den bunun beyaz tahtalısını beğendim ama ist. da olunca beyim didi gider mağazada yerinde bakarız buluruz mağazasını...güle güle büyüsün bebeğin bebem..çok güsellll...:nazar::nazar:

kuzum annem daha yeni sipariş etti 299 du annem indirime girmişş 8 saat sonre indirim bitcekmiş dedi 275 milyonmuş şuan kuşum..evet ya bende çok beğeniyorum gitti gidiyorda beyazıda vardı intte daha uygun oluyo dışarda çok pahalı yaa..bu aldığımız beşiğin aynısını annem alanyada sormuş 500 milyon demiş..bak ben sana özelliklerini yazayım hemen..

CİBİNLİK (Fiyonklu, kenarlar biyeli, daha dolu, daha dökümlü, daha da Beyaz ve hacimli)
SİPERLİK (Daha yüksek, daha geniş)
CİBİNLİK ASKI APARATI (En yüksek, sağlam)
TAM TAKIM BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
YATAK(Antibakteriyel, Antialerjik Dupont Elyaf)
YASTIK,
ÇARŞAF,
KENAR KORUMALARI İLE BERABER;

GÜPÜRLÜ, İNCİLİ VE DANTELLİ YORGANI İLE...

NATÜREL GÜRGEN AĞAÇ GÖVDE
UZUN SENELER BOYUNCA
SİZLERLE OLACAKTIR.
SALLANABİLME ÖZELLİĞİ
VE ÇOK ŞIK TASARIMA SAHİPTİR.
*KURŞUN İÇERMEYEN KAHVE RENGİ
FİLLİ BOYA MARKA LAKE BOYA.
PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.[/QUOTE]

anladım cnmcım..beyim dioki o netteki firmalar burda var, gider bakarıs..bunlardan sanki bebek hareketlenince düşcek gibi gelyo bana ama en az bi 6-7 ay gider yani, ben ilk yıl bebeyi odamızda beşik yapcam..yatak odama bu beşikler anca sığar...1 ayşdan sonrada oda yapabilirsem o zmn o çekmeceli büyyen yataklardan yapcam...ama ilk yıl bu ideal gibi görünyo...güle güle sağlıkla kullan canım

bide fiyatı çok uygun bence kullan at yani..geçen ben aynı böyle bi tane yol üstünde üsküdarda kervan die bi mağazada gördüm sordum 1300 lira dedi..neaaaa didim yani 1 yaşına kadar bile yatamaz ki bunda bebek, 1300 lirayı kullan at bişeye nassı vercen yani

evet kuşum bunlarda çok güzelde ben 1 yaşına kadar beşiği yatak odama koyacam odasını da ayrı yapcam ayrı oda takımı alcam bu beşiklerde çok güzel hatta yan kısımları çıkıp yatak büyüo onların bazısında

hhehe:)) 1 yaşına kadar sanıyosun ama insan ayıramıo tatlım gözünün önünden kaan 3 yaşına kadar o beşikte bizim yatak odasında yattı bi türlü genç odasında tek başına bırakmaya kıyamadım hala da geceleri bazen gelir yanımıza haberimiz bile olmaz girer yatar bizimle bide sarılıp ayağınıda atar üstümüzee ohhhh:21::1:

Back
X