• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kuzum annem daha yeni sipariş etti 299 du annem indirime girmişş 8 saat sonre indirim bitcekmiş dedi 275 milyonmuş şuan kuşum..evet ya bende çok beğeniyorum gitti gidiyorda beyazıda vardı intte daha uygun oluyo dışarda çok pahalı yaa..bu aldığımız beşiğin aynısını annem alanyada sormuş 500 milyon demiş..bak ben sana özelliklerini yazayım hemen..

CİBİNLİK (Fiyonklu, kenarlar biyeli, daha dolu, daha dökümlü, daha da Beyaz ve hacimli)
SİPERLİK (Daha yüksek, daha geniş)
CİBİNLİK ASKI APARATI (En yüksek, sağlam)
TAM TAKIM BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
YATAK(Antibakteriyel, Antialerjik Dupont Elyaf)
YASTIK,
ÇARŞAF,
KENAR KORUMALARI İLE BERABER;

GÜPÜRLÜ, İNCİLİ VE DANTELLİ YORGANI İLE...

NATÜREL GÜRGEN AĞAÇ GÖVDE
UZUN SENELER BOYUNCA
SİZLERLE OLACAKTIR.
SALLANABİLME ÖZELLİĞİ
VE ÇOK ŞIK TASARIMA SAHİPTİR.
*KURŞUN İÇERMEYEN KAHVE RENGİ
FİLLİ BOYA MARKA LAKE BOYA.
PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.

anladım cnmcım..beyim dioki o netteki firmalar burda var, gider bakarıs..bunlardan sanki bebek hareketlenince düşcek gibi gelyo bana ama en az bi 6-7 ay gider yani, ben ilk yıl bebeyi odamızda beşik yapcam..yatak odama bu beşikler anca sığar...1 ayşdan sonrada oda yapabilirsem o zmn o çekmeceli büyyen yataklardan yapcam...ama ilk yıl bu ideal gibi görünyo...güle güle sağlıkla kullan canım[/QUOTE]

evet canım bende öyle düşündüm benimde yatak odama bundan büyüğü sığmaz 1 yıl bunu kullanırım gene dolabını falan alırım odasına eşyalarını koyarımda o yanımda yatar sonrada o büyüyen yataklardan alırım bende takımını tamamlamış oluruz kısmetse inş. ayy kuzular yaa doğsunlar bi an önc sağlıklı sıhhatlii inş. çok saol bitanem ama dışarda firması da olsa bazen fark olabiliyo baya bi firmasınada bakın intende fiyat alın kazıklanmayın bebem alanyadaki firmasında 2 katı resmen fiyatı

hhehe:)) 1 yaşına kadar sanıyosun ama insan ayıramıo tatlım gözünün önünden kaan 3 yaşına kadar o beşikte bizim yatak odasında yattı bi türlü genç odasında tek başına bırakmaya kıyamadım hala da geceleri bazen gelir yanımıza haberimiz bile olmaz girer yatar bizimle bide sarılıp ayağınıda atar üstümüzee ohhhh:21::1:

ayy evet dimi ya aslında doğru diyosun 1 yaşından sonrada ayıramaz ki insan kurban olurum :1:
olmadı bende koynumda yatırırım kuzumu :9:

kızlarr tünaydın uzun bi aradan sonra ilk defa geç saate kadar uyudum çok mutluyumm

sonrada korktum acaba hasta mı olcam diye ama Allah a şükür iyiyim sizler nasılsınız bakalım dün giremedim geçmişide okuyamadım.

Eki Görüntüle 271065

kızlar anamınn aldığı beşikk nasıl ??:1::1:

çok güsel iyi günlerde kullanınn bizde yatak odası için park yatak almayı düşünüyorduk sonra eşimin abisi bizde sepet var demiş ona baktık idare eder o yüzden onu kullanacaz şimdiden masrafları azaltalımki daha sonra neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz diye düşündük

selam herkese. çalıştığım için foruma giremiyorum. ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum. bende 13 artı 2 oldum. cumartesi kanamam olmuştu. ama şükür herşey yolunda. 10 günlük rapor verdi doktorum ama yarın işe gideceğim. bu arada ikili testi yaptırdım bir sorun yok şükür ama cinsiyet hala belli değil.

bide h.sonu dayanamayıp tulum çorap önlük aldık ama sonra annem habire yelek süveter yapmış beyaz sarı

elimiz kolumuz bağlı bişey alamıyorum diye onların resimlerini çekip ekleyim bakalım beğenecekmisiniz?

kızlarr tünaydın uzun bi aradan sonra ilk defa geç saate kadar uyudum çok mutluyumm

sonrada korktum acaba hasta mı olcam diye ama Allah a şükür iyiyim sizler nasılsınız bakalım dün giremedim geçmişide okuyamadım.

çok güsel iyi günlerde kullanınn bizde yatak odası için park yatak almayı düşünüyorduk sonra eşimin abisi bizde sepet var demiş ona baktık idare eder o yüzden onu kullanacaz şimdiden masrafları azaltalımki daha sonra neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz diye düşündük

çok saol canım... evet dediğin gibi herşey okadar pahalıki hesaplı davranmak lazım ana kucağı buseti oto koltuğu yatağı beşiği bakım ürünleri falan filan derken baya masraf olcakk :1:

Babyhope 2 ekmeceli Beik | | Netvitrinim.com
Cicila T-5100 Midi Profilli Beşik+Yatak 50*85 - Anakatalog
Ermoda Kapakl Beik (ndirimli Fiyat) - Ticaretmerkezi.com.tr
Bebek Beşik Fiyatları

bu sitelerde çok uygun ve kullanışlı beşikler var almak isteyenlere fikir olur..enalt linkteki sitede ayıcıklı var bi tane o çok hoşuma gitti:69:

evettttt çok tatlı şeyler varrr ya ayıcıklı olan da süpermiş cidden bide büyüyebilenlerden olsa daha süper olcakmış :1:

yaa bi tanesini yanlış ekledim sonrada silemedim :(
$Resim 070.webp$DSC01682.webp$DSC01683.webp$DSC01685.webp

vayy manzaraya bak:1: dadlum bunlar cici bi şey yaaa.. çook beğendim.. büyük mü peki bunlar.. fotoda öyle görünüyor da

maymunlu olan biraz büyük gibi ama 1 aylık yazıyo üstünde ama olsun zaten bizim bebeğimizde uzunmuş baya büyük yani dr öyle söledii bnm boy 174 eşim 188 bizde bebekken hep bulunduğumuz aydan büyük giymişiz :)

maymunlu olan biraz büyük gibi ama 1 aylık yazıyo üstünde ama olsun zaten bizim bebeğimizde uzunmuş baya büyük yani dr öyle söledii bnm boy 174 eşim 188 bizde bebekken hep bulunduğumuz aydan büyük giymişiz :)

ben o maymunlu olanı yerim.. içindekini de yerim..

tunişim çok güzel beşiğiniz bend eböyle alıcam fıyatta gayet iyiymişm ama beşik ya ne bıleyım netten alınca guvenemıyorum sen bı al bakım nası lona göre bend ebakım :36:
çok tatlı bu ciciler ya bend ealm ak istıyorum artık resımd ebuyuk çıkıyo ama mınıcıkler
petuşşşşşşşşş az kaldı dr randevumuza demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:

canım çok güzeller.güle güle giysin bebişin.tuluma bayıldım özellikle...

saol canım amin inş. güzel güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize

dr kız dedi ama kesin değil değil sonra 2li testteki değerim 37 ben şuan tam ortadayım aldığım tulum erkek ama bence kız da giyebilir diye düşündüm kız tulumlarını erkeğe kesinlikle giydiremeyiz çok süslüler nefsimi köreltmek için aldık işte

daha önüklerimiz tırnak makasımız düş kaşıyıcımız burun aspiratörümüzde var :)

ben hamile olduğumun henüz farkında değilken markafoni'den patik converse almıştım bigün lazım olur mantığıyla, eşimin de çalıştığı firma kapanırken arkadaşları benetton'dan şirin bir zıbın ve body hediye etmişti, ileri de görüşemezsek ve bi çocuğun olursa giydirir bizi hatırlarsın demişler. bir de benim düşüncesiz kocam ben henüz düşük tehlikesini atlatamamışken bjkstore'dan "ben bir yavru kartalım" yazan avuç içi büyüklüğünde zıbını alıp getirmişti. yattığım yerden bakıp bakıp gözyaşı akıtıyodum. :14:

ben de bi foto kolajı ekliyeyim :)

bu arada inş bugün yün alabilirsem battaniye başlayacağım... :6:

Back
X