kuzum annem daha yeni sipariş etti 299 du annem indirime girmişş 8 saat sonre indirim bitcekmiş dedi 275 milyonmuş şuan kuşum..evet ya bende çok beğeniyorum gitti gidiyorda beyazıda vardı intte daha uygun oluyo dışarda çok pahalı yaa..bu aldığımız beşiğin aynısını annem alanyada sormuş 500 milyon demiş..bak ben sana özelliklerini yazayım hemen..
CİBİNLİK (Fiyonklu, kenarlar biyeli, daha dolu, daha dökümlü, daha da Beyaz ve hacimli)
SİPERLİK (Daha yüksek, daha geniş)
CİBİNLİK ASKI APARATI (En yüksek, sağlam)
TAM TAKIM BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
YATAK(Antibakteriyel, Antialerjik Dupont Elyaf)
YASTIK,
ÇARŞAF,
KENAR KORUMALARI İLE BERABER;
GÜPÜRLÜ, İNCİLİ VE DANTELLİ YORGANI İLE...
NATÜREL GÜRGEN AĞAÇ GÖVDE
UZUN SENELER BOYUNCA
SİZLERLE OLACAKTIR.
SALLANABİLME ÖZELLİĞİ
VE ÇOK ŞIK TASARIMA SAHİPTİR.
*KURŞUN İÇERMEYEN KAHVE RENGİ
FİLLİ BOYA MARKA LAKE BOYA.
PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.
anladım cnmcım..beyim dioki o netteki firmalar burda var, gider bakarıs..bunlardan sanki bebek hareketlenince düşcek gibi gelyo bana ama en az bi 6-7 ay gider yani, ben ilk yıl bebeyi odamızda beşik yapcam..yatak odama bu beşikler anca sığar...1 ayşdan sonrada oda yapabilirsem o zmn o çekmeceli büyyen yataklardan yapcam...ama ilk yıl bu ideal gibi görünyo...güle güle sağlıkla kullan canım[/QUOTE]
evet canım bende öyle düşündüm benimde yatak odama bundan büyüğü sığmaz 1 yıl bunu kullanırım gene dolabını falan alırım odasına eşyalarını koyarımda o yanımda yatar sonrada o büyüyen yataklardan alırım bende takımını tamamlamış oluruz kısmetse inş. ayy kuzular yaa doğsunlar bi an önc sağlıklı sıhhatlii inş. çok saol bitanem ama dışarda firması da olsa bazen fark olabiliyo baya bi firmasınada bakın intende fiyat alın kazıklanmayın bebem alanyadaki firmasında 2 katı resmen fiyatı