• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
saol canım amin inş. güzel güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize

dr kız dedi ama kesin değil değil sonra 2li testteki değerim 37 ben şuan tam ortadayım aldığım tulum erkek ama bence kız da giyebilir diye düşündüm kız tulumlarını erkeğe kesinlikle giydiremeyiz çok süslüler nefsimi köreltmek için aldık işte

daha önüklerimiz tırnak makasımız düş kaşıyıcımız burun aspiratörümüzde var :)

olsun canım giyebilir.burun aspiratörü olarak otri bebeyi tavsiye ederim.gerçi ben hiç kullanmadım kızımda.ama çevremdekiler en çok otri bebeden mennun kaldılar

ben hamile olduğumun henüz farkında değilken markafoni'den patik converse almıştım bigün lazım olur mantığıyla, eşimin de çalıştığı firma kapanırken arkadaşları benetton'dan şirin bir zıbın ve body hediye etmişti, ileri de görüşemezsek ve bi çocuğun olursa giydirir bizi hatırlarsın demişler. bir de benim düşüncesiz kocam ben henüz düşük tehlikesini atlatamamışken bjkstore'dan "ben bir yavru kartalım" yazan avuç içi büyüklüğünde zıbını alıp getirmişti. yattığım yerden bakıp bakıp gözyaşı akıtıyodum. :14:

ben de bi foto kolajı ekliyeyim :)

bu arada inş bugün yün alabilirsem battaniye başlayacağım... :6:

kuzum çocuğuna kartal ismini koymayı düşünen çılgın baba senin kociş miydi?

ben hamile olduğumun henüz farkında değilken markafoni'den patik converse almıştım bigün lazım olur mantığıyla, eşimin de çalıştığı firma kapanırken arkadaşları benetton'dan şirin bir zıbın ve body hediye etmişti, ileri de görüşemezsek ve bi çocuğun olursa giydirir bizi hatırlarsın demişler. bir de benim düşüncesiz kocam ben henüz düşük tehlikesini atlatamamışken bjkstore'dan "ben bir yavru kartalım" yazan avuç içi büyüklüğünde zıbını alıp getirmişti. yattığım yerden bakıp bakıp gözyaşı akıtıyodum. :14:

ben de bi foto kolajı ekliyeyim :)

bu arada inş bugün yün alabilirsem battaniye başlayacağım... :6:

annemde dikiyo battaniye ya diyorum uğraşma boşuna ben pek sevmem olsun ben yapıcam istersen kullanma diyor

renkler ise şuan hep yeşil sarı beyazz :)

Son düzenleme:
ayh bunların hepsi çok şeker bencede erkekte giyer kızda. ben zaten çok keskin şeyleri sevmiyorum. ara renkler daha iyi. bu arada marka konusunda fikir verecek olan var mı bu hastane çıkışı alma konusunda

ben idilbaby den almıştım bitane tulum ,bitane çıtçıtlı, patıklı takım, bitane pijama takımı patıksız, eldven ıkı tane, şapka, önluk ,ağız mendılı, penye battanıye, üst atlet uzun kollu, atlet kılot, bitanede çıtçıtlı bady, kısa kollu bez yerı buzgulu oluyo dötu sıkışmasın dıye uyyyyyy:49:

tunişim çok güzel beşiğiniz bend eböyle alıcam fıyatta gayet iyiymişm ama beşik ya ne bıleyım netten alınca guvenemıyorum sen bı al bakım nası lona göre bend ebakım :36:
çok tatlı bu ciciler ya bend ealm ak istıyorum artık resımd ebuyuk çıkıyo ama mınıcıkler
petuşşşşşşşşş az kaldı dr randevumuza demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:

tmm canımcım bakalım bu hafta sonuna kadar gelir diye düşünüyorum annem sipariş etcekti :1::1:
gelsin iyce inceler bilgi veririm size şekerimm..
petuşun randevuya 10 gün kaldıııııı :66:

annemde dikiyo battaniye ya diyorum uğraşma boşuna ben pek sevmem olsun ben yapıcam istersen kullanma diyor

renkler ise şuan hep yeşil sarı beyazz :)

olsun olsun onunda yerı gelır lazım olur:)))
benim kızım kusan bi bebekti 6 ay kusmuklu g ezdık allahım inşallah bu öle olmaz çok fena bişe:)
4-5 ince battanıye almıştım ancak yetişiyodu kızıma bu erkek olursa ıkı tane daha alırım yeter çok lazım oluyo nisan soğuk oluyo bebekler daha fazla üşüyo sarıp sarmalarız:54:

ayh bunların hepsi çok şeker bencede erkekte giyer kızda. ben zaten çok keskin şeyleri sevmiyorum. ara renkler daha iyi. bu arada marka konusunda fikir verecek olan var mı bu hastane çıkışı alma konusunda

hastane çıkış olarak iyi bi marka bilmiyorum bizim burda var güsel bir yer oraya bakıcam artık dokununca hangisi kaliteli gelecekse elime ama önce mothercare oralarada bakmak istiyorum şu cinseyetimiz bi belli olsun ilk ıkea sonra da mothercare gitcez inş. izmitte yok malesef

mavilimm çok güzeller güle güle giysin bebeşinn:71:
teşekkür ederiz

Allaaaammm yerim ben bunları yawwww maşalah güle güle giysin kuzucukk :nazar::nazar:
hepsi çok güzell:1:

çok teşeşkkür ederiz

anaammm bi yemeğe gittim geldim yıkılmış ortalaık..biz bulantıları aştık kalp seslerini duydukda şimdi giydidriozmu bebelerimiz gızzzzz:21:
hhehe:)) 1 yaşına kadar sanıyosun ama insan ayıramıo tatlım gözünün önünden kaan 3 yaşına kadar o beşikte bizim yatak odasında yattı bi türlü genç odasında tek başına bırakmaya kıyamadım hala da geceleri bazen gelir yanımıza haberimiz bile olmaz girer yatar bizimle bide sarılıp ayağınıda atar üstümüzee ohhhh:21::1:
evet canım ayrılmasın zaten..1 yaş sembolik..hele biz bide çalışyoz ya akşamdan akşama nasıl yatağına tıpış tıpış didirm ben ona:27:
selam herkese. çalıştığım için foruma giremiyorum. ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum. bende 13 artı 2 oldum. cumartesi kanamam olmuştu. ama şükür herşey yolunda. 10 günlük rapor verdi doktorum ama yarın işe gideceğim. bu arada ikili testi yaptırdım bir sorun yok şükür ama cinsiyet hala belli değil.
geçmiş olsun cnm
ya bu maymınlıya bayıldım ben amma yaa..maymın ya maymınnnnn:46:
maymunlu olan biraz büyük gibi ama 1 aylık yazıyo üstünde ama olsun zaten bizim bebeğimizde uzunmuş baya büyük yani dr öyle söledii bnm boy 174 eşim 188 bizde bebekken hep bulunduğumuz aydan büyük giymişiz :)
cnm siz ist. değilsiniz demiiii...yok yani hani ist. daysan benim çocuğumla aynı okulde felan olmasın sizinki, tikkat edim....maşallah:nazar::nazar:
tunişim çok güzel beşiğiniz bend eböyle alıcam fıyatta gayet iyiymişm ama beşik ya ne bıleyım netten alınca guvenemıyorum sen bı al bakım nası lona göre bend ebakım :36:
çok tatlı bu ciciler ya bend ealm ak istıyorum artık resımd ebuyuk çıkıyo ama mınıcıkler
petuşşşşşşşşş az kaldı dr randevumuza demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:

şafak 10 datlum:32:

hastane çıkış olarak iyi bi marka bilmiyorum bizim burda var güsel bir yer oraya bakıcam artık dokununca hangisi kaliteli gelecekse elime ama önce mothercare oralarada bakmak istiyorum şu cinseyetimiz bi belli olsun ilk ıkea sonra da mothercare gitcez inş. izmitte yok malesef

teşekkür ederiz

çok teşeşkkür ederiz

cnm mothercare in atletleri çok güzelmiş..aklınızda olsun...bende hiç bakmadımhenüz ama bi arkadaşım tavsiye etti...

anaammm bi yemeğe gittim geldim yıkılmış ortalaık..biz bulantıları aştık kalp seslerini duydukda şimdi giydidriozmu bebelerimiz gızzzzz:21:

evet canım ayrılmasın zaten..1 yaş sembolik..hele biz bide çalışyoz ya akşamdan akşama nasıl yatağına tıpış tıpış didirm ben ona:27:

geçmiş olsun cnm

ya bu maymınlıya bayıldım ben amma yaa..maymın ya maymınnnnn:46:

cnm siz ist. değilsiniz demiiii...yok yani hani ist. daysan benim çocuğumla aynı okulde felan olmasın sizinki, tikkat edim....maşallah:nazar::nazar:

şafak 10 datlum:32:

yok canım değiliz ama yakınız sık sık istanbuldayız:) aynı okulda olmazlar;)

ben idilbaby den almıştım bitane tulum ,bitane çıtçıtlı, patıklı takım, bitane pijama takımı patıksız, eldven ıkı tane, şapka, önluk ,ağız mendılı, penye battanıye, üst atlet uzun kollu, atlet kılot, bitanede çıtçıtlı bady, kısa kollu bez yerı buzgulu oluyo dötu sıkışmasın dıye uyyyyyy:49:

ayh maşallah ne güzelşeyler almışsın yerim ben onun dötünü ya .

teşekkür ederiz

çok teşeşkkür ederiz

mother care bende baktım çok güzel sade şeyler var fiyatları acaba uygunmu birkaç yerede bakmaklazım baya bişey alınacak çünkü

cnm mothercare in atletleri çok güzelmiş..aklınızda olsun...bende hiç bakmadımhenüz ama bi arkadaşım tavsiye etti...

bende öyle duydum 7li seti falan varmış güselmiş bakıcaz artık

bide ben kanz a girdim çok güzel tulumlar var kışlık kadife süperdi ama işte alamadık malesef 1 ay daha beklicez tafsiye ederim
şuda bi gerçek kız için olanlar süper ya inş. kızım olur nasıl renkli nasıl kokoş gel beni al diyo

hıı yani bilemde..bizde anada yok boy babada yok boy..yani bebenin pek şansı yokda:32::32:

aman canım dert ettiğin şeye bak daya sütü eti nasıl olur boyu bide spor

annemin bi arkadaşı var onlarda uzun değiller ama sen bi oğlunu görsen 16 yaşında 180boyu var ama çocuk eti nerdeyse kemiği ile yicek sütü su gibi içiyo et yiyişine şahit oldum yok böle bi iştah ete karşı

bende öyle duydum 7li seti falan varmış güselmiş bakıcaz artık

bide ben kanz a girdim çok güzel tulumlar var kışlık kadife süperdi ama işte alamadık malesef 1 ay daha beklicez tafsiye ederim
şuda bi gerçek kız için olanlar süper ya inş. kızım olur nasıl renkli nasıl kokoş gel beni al diyo

bitane 10 veya 15 li alın onlarda herşey oluyo
diğerlerinide ıkı takım daha 5li veuya 7li alın hemen buyuduklerı için hastane çıkışı gıbı küçük şeyleri çok almayın
kız çocuklarına ço guzel şyler var resmen bıtıyosun okadarmı susulu olur ya
bi topic açsakmı 2012 nisan ebbeişlerinin cicileri dıye ??

bitane 10 veya 15 li alın onlarda herşey oluyo
diğerlerinide ıkı takım daha 5li veuya 7li alın hemen buyuduklerı için hastane çıkışı gıbı küçük şeyleri çok almayın
kız çocuklarına ço guzel şyler var resmen bıtıyosun okadarmı susulu olur ya
bi topic açsakmı 2012 nisan ebbeişlerinin cicileri dıye ??

azcık daha bekleyelim bunlar geçici asıl cinsiyetler kesinleşsin öyle açalım bence zaten diğer topikler pek aktif olmuyo gibi ggeliyo kimler ekledi göbişlerini çoz az yani kendi adıma söliyim bence biraz daha bekleyelim

Back
X