iş için üzülmeye değmez cnm bence...benimde bundan önceki işim çok yorucuydu..artık sürekli nasıl yetiştircemi planlamaktan özel hayat vs. kalmamıştı...o dönemde 3-4 ay bebek denemeside yaptık, olmadı ve her gün ağladım...karar verdim sil baştan sektörüm dahil bütün hepsini değiştirdim..şimdi o kadar memnunumki işimden, ve ilk denemede bebek oldu...kim ne derse desin herşeyin başı stres..hayatımda verdiğim en ii kararmış diorum ve hala kendime kızıyorum yıllarca o işi o insanları niye çektim diye..keşke işsiz olsaydımda o eziyeti kendime çektirmeseydim...bence hiç kafana takma cnm
iş stresi açısından senle yarışabilirim çünkü bana işi bırakmamı dr söyledi. sistik kaynaklı sancılarım vardı haftanın hergünü sancı çekiyodum detaylı check-up yaptırdım hiçbir fiziksel rahatsızlığım olmadığı yaşadığım sancı ve krizlerin panik atak olduğu ortaya çıktı psikiyatriye sevk edildim ve iş stresi deyip çalışma koşullarımı anlatınca dr işi bırakmamı söyledi. işe başladığımda yeni evliydim hayatımda ilk defa çalışıyordum. işe başladığım hafta ramazanın ilk haftasıydı ve ben 3-4 gün sonra evde eşimle beraber iftarda gıda zehirlenmesi yaşadım. aylar sonra öğrendim ki yüzüme karşı eve git yat dinlen çalışma diyen şefim arkamdan müdürlere yalan söylüyo işten kaytarmak için demiş. ve daha böyle pek çok arkadan iş çevirme olayı vardı ama işime aşıktım çok seviyordum

sen hangi sektöre geçtin çok rahatsa bebekten sonra ben de düşüneyim :)